Zobacz pełną wersję : Dom Créole [BRAK ZDJĘĆ]
Przypadkowe dzieło, efekt znudzenia pewnego wieczoru. Prosty, elegancki, pozbawiony efekciarstwa. Nastawiony na ciepło i nastrój. Créole.
Bryła zgrabna i elegancka, ale wiesz, że nie lubię tej brzoskwiniowej elewacji :D (ok, o gustach się nie dyskutuje). Ogródek uporządkowany i miły dla oka. A wnętrza świetne, bardzo gustowne i urocze (choć tej lodówki też Ci nie daruję : P ). I tak super. :]
chupa_chups
26.06.2009, 16:22
Dla mnie wszystko ok, tylko myślę, że nie pasują tu łóżka (a dokładnie posłanie).
Ogólnie 9,5/10
cerastes
26.06.2009, 16:28
Piękny projekt ! :) Bryła okazała i elegancka , a ponadto bardzo efektownie przedstawiona na zdjęciach !
Łososiowo - biała elewacja moim zdaniem bardzo pasuje do tego stylu domu .
Wnętrza prezentują się bardzo harmonijnie i ładnie .
Masz nieprzeciętny talent i każda Twoja praca budzi zachwyt i podziw . :)
Nawet nie oglądając zdjęć z czystym sumieniem mogłabym Ci dać 10/10.
Domek jest BOSKI! I taki realistyczny...
I chyba jeden z lepszych na forum :)
aluminium.
26.06.2009, 16:37
Ładna bryła. Środek też niczego sobie. Liv prawdę napisała: jeden z lepszych na forum ;)
10\10
Fajny domek :) taki z klasą. Może dodasz go do downloads :P? Bardzo chętnie bym pobrał.
chyba nic dodać, nic ująć ; )
bardzo ładny i przejrzysty.
10/10.
braindamage
26.06.2009, 21:16
swietny, bryla mi sie szczegolnie podoba :d
Cudny ! :O <szok> Te meble, kolory, ta bryła :O Skąd bierzesz dodatki ?
awww, świetne! Bryła jest cudowna. Wnętrza zresztą też.
10/10
Upadła Dusza
27.06.2009, 11:13
Bryła jest nawet ładna, ogród fajny.
W drugiej sypialni nie podobają mi się te szarawe ściany, nie pasują do fioletu.
Cały dom jest bardzo ładny, podoba mi się.
Ale mam pytanie, czemu w takim dużym domu nie ma łazienki ?
Jak zwykle pefekcyjny : D
10/10
Charionette
27.06.2009, 13:01
Wow <to pierwsze słowo, które mi się wyrwało po obejrzeniu tego domku> No i na tym koniec, mój mózg wyjechał na wakacje, no i nic nie wymyślę :D
10/10
cóż oryginalna nie będę. cudny.
10/10.
Może być :P nie no.. ładnie ładnie..ale coś nie wierzę że zajęło Ci to jeden wieczór ;)
Zgadzam się z przedmówcami- cudowny :)
Krzykaczus_Pospolitus
29.06.2009, 16:05
O łał:). Śliczny... Jesli to jest efekt nudy to ja chcę się tak nudzić;). Jeden z najlepszych na forum.
BlackDevil
30.06.2009, 12:26
No hej xD
Bryła: powiem szczerze, że mi się spodobała nawet, zwłaszcza te dwa różne kolory, +
Ogród: no, ładnie nawet, dużo roślin, szaleję za tym :D +
Jadalnia [?]: lśniąca podłoga... xD ale ciekawie dość, na stole kwiat maxisowski xD, +
Kuchnia [?]: śliczna, taki porządek w niej utrzymany +
Salon [?]: i znowu lśniąca podłoga :D trochę ciasny, ale mimo wszystko podoba mi się, +
Sypialnia [?]: jedynie zielona pościel mi się nie podoba, +
Pomieszczenie, w którym jest komputer xD: ciekawie, i znowu lśniąca podłoga, +
Druga sypialnia: nie wiem co mam napisać xD +
Razem: 0 minusów, 8 plusów
Czyli: szok. Nigdy nie było przypadku, w którym nie postawiłabym żadnego minusa :D Dom jest piękny, dużo ozdób, a to podstawa według mnie, wszystko zadbane. No właśnie, nie ma łazienki :O
Ocena liczbowa: 9/10 za tą łazienkę ;]
Kto, jak kto, ale Ulmille potrafi zaskoczyć w 100%. Bardzo mi się podoba. Od razu "powiewa" ciepłem, rodzinną atmosferą. Wnętrza są umiarkowane. Czyli nie są zagracone, przeładowane i są w jednym, trafionym stylu.
Ulmille, trafiłeś tym projektem prosto w moje serce.
@up: Łazienka to chyba ta szopka na dworze. Wiesz, tak po wiejsku.
nieee.. on po prostu zazwyczaj nie dodaje łazienki...bo nie ma co pokazać.. toaleta, umywalka, wanna... nie ma na co patrzeć.. ;)
ddo bwayo
30.06.2009, 17:47
Fajny.. :D Ale ogólnie mi coś nie pasuję :| Nie wiem co... 9/10
Domek ciekawy, nie powiem. Jednak nie podobają mi się okna, te "przedziałki".
Ten gruby mur też mi nie pasuje, bryła jest ... jakie by tu odpowiednie słowo napisać... , ogród jest zasłonięty :D
I na 18. zdjęciu ten biały płot, co on tam robi !?
A teraz co mi się podoba :D
Urzekła mnie gładka podłoga, te odbicia, ahh
Wspaniała aranżacja wnętrz.
To ode mnie XD
BlackDevil
30.06.2009, 18:53
Łazienka to chyba ta szopka na dworze. Wiesz, tak po wiejsku.
Ale sam domek nie jest wiejski moim zdaniem, a może ta szopka to jakiś schowek? :P Nie wiem, ale łazienka by się przydała. A jak to miał być wiejski domek, to taki nie wyszedł xD
Tak ogólnie to niema co za dużo pisać. 10/10
kubuss
wiktor1998
02.07.2009, 07:02
Dom elegancki i ładny 10/10
Ale mam pytanie : jak się robi te zdjęcie w wewnątrz domu??
trochę mi to dom Choenów przypomina z the O.C. :) ładny.
Spokojnie, łazienka jest, tylko jak już ktoś napisał, nie ma co w niej specjalnie pokazywać.
Za opinie dziękuję.
Domek bardzo mi się podoba. Szczególnie kuchnia z jadalnią. Salon też jest śliczny. No szkoda że nie ma zdjęć z łazienki. Nie podoba mi się to łóżko w fioletowej sypialni zmieniłabym je. Zarówno pościel jak i kolor tego drewna nie pasują. Ale ogólnie jest ślicznie 9/10.
¾sukcesu
19.07.2009, 18:52
Przyznam szczerze że domek bardzo pozytywnie rzuca mi się w oczy. Bardzo podoba mi się dobór kolorów i mebli. Z rzeczy które niestety mi się nie podobają jest to okap w kuchni, te dwa obrazy w jadalni (lepiej wyglądał by tylko ten jeden podwójny), trochę pusta sypialnia na ostatnim zdjęciu. Strasznie podoba mi się salonik ale ten kominek za bardzo rzuca się powinien przynajmniej jak dla mnie być bardziej klasyczny. Ogólnie domek jest ładny, bryła ogródek i cała reszta której nie wymieniłam bardzo mi się podoba. ;)
Bardzo ładna bryła.!
Podoba mi sie salon.!
10/10
xxpatuniaxx4153
30.07.2009, 13:58
Nie mam się do czego przyczepić...
Ogólnie jest spoko ale jest za dużo okien...
9/10
nie moge z tego. jak tu przejść obojętnie i nie móc tego ściągnąć.....
Sherlock
28.04.2010, 08:22
Super, że zdjęcia szybko się załadowały ;)
A domek, oczywiście, prześliczny *.*
10/10
Jak dla mnie za dużo okien, bryła całkiem fajna, wnętrza genialne!
Nie podoba mi się jedynie ta sypialnia z fioletowym łóżkiem - zbyt jaskrawy odcień.
8/10
lizzielovesit
21.06.2010, 10:44
Cudności!
Ja prosić do pobrania :8)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.