Zobacz pełną wersję : Szpital nie całkiem na peryferiach [BRAK ZDJĘĆ]
Postanowiłem zrobić szpital. Typowo polski. Stary i zaniedbany ;) Czy mi to wyszło ocenicie sami. Wybaczcie, ale niestety jest to tylko sama bryła ponieważ przy robieniu nagle "skończyły" mi się ściany, tzn. nie mogłem już więcej ich postawić.
Inspiracje czerpałem z różnych budynków, ale także z głowy (jakże mądrej)
Dosyć tego przynudzania, czas na zdjęcia:
Czyż nie jest cudownie okropny? :)
Mam nadzieję, że trochę nacieszyliście oczy (lub je zamknęliście ze zgrozy)
Zapraszam do oceniania.
Czyż nie jest cudownie okropny?
Znakomite określenie :D
A linia tramwajowa- cud miód i orzeszki normalnie (gratuluje pomysłowości)
Tylko ten samochód nie pasuje do realiów polskich, chyba, że to kolejne cabrio jednego z lekarzy :D
10/10
ddo bwayo
01.07.2009, 19:54
Z przodu kamienice z tyłu szpital. - tak powiem, bo według mnie tak wygląda. Ale budynek jako budynek, fajny. 9.9/10
Fajno ci to wyszło. Z zewnątrz bardzo mi się podoba i chętnie zobaczyłabym wnętrze. Ale cóż, budynek świetny jak i pomysł na parcelę. 10/10. Pozdro.
BlackDevil
01.07.2009, 21:19
Podziwiam Cię za to. Świetna bryła, linia tramwajowa też cudna.
Czyli cud miód i orzeszki :D
10/10 zdecydowanie
Nie no, ten szpital wymiata! :D Dać go do pokazania na zagraniczne forum (albo chociażby MTS) i napisać: polski szpital :P
Fajnie wszystko wymyśliłeś i wykonałeś. Robota pewnie zajęła Ci bardzo dużo czasu, tym bardziej szacun dla Ciebie:)
10/10
:O! Jestem pod wrażeniem. Po pierwsze, Twojej cierpliwości. Ja chyba skapitulowałbym już po wybudowaniu parteru, albo i wcześniej. Pomysł oryginalny, nie powiem. :D Może dasz do folderu Downloads? :)
Ocena: 1000.../10
cerastes
02.07.2009, 12:34
Całość wygląda bardzo realistycznie ! Świetny pomysł . Do tego jeszcze linie tramwajowe i znaki drogowe .... ;)
O, jaki ładny szpital! No i jest "cudownie okropny". :D 10/10
Tylko ten samochód nie pasuje do realiów polskich, chyba, że to kolejne cabrio jednego z lekarzy :D
10/10
Nieee, to samochód pielęgniarki (w końcu musiała czymś odjechać od łóżek pacjentów :))
Dzięki wszystkim za miłe oceny ;)
aluminium.
02.07.2009, 17:23
Bardzo mi się podoba tylko szkoda, że środka nie pokazałeś :(
10\10
Cóż za realistyczny projekt :O W życiu nie umiałbym zrobić tak wielkiej bryły :O i jeszcze te różne dodatki, jak znaki, linie tramwajowe - jak to wspomniała aniołek :O I le ty to budowałeś ? :O
Fajny taki realistyczny :D Szkoda że wnętrz niema. Ocena: 10/10
kubuss
powaliłeś mnie na łopatki.
10/10.
pzdr, doom ; *
Sun_rise
14.07.2009, 14:48
O rany, ja nie miałabym to tak wielkiej budowli cierpliwości, za samo to "szacun" :D, a szpital bardzo realistyczny ;).
Zasłużone 10/10
Charionette
15.07.2009, 06:35
O tak wielki szacun i pokłony się należą. I to się nazywa szpital hah :D Cudowny.
10/10
Iminashi
15.07.2009, 12:57
nie przypomina mi to szpitala :}
Fajny. [Nie]typowo polski :D
Masz świetne pomysły i życzę dalszych, udanych projektow.
[Ludzie, co wy z tymi wnętrzami? Przecież chłopakowi trudno by było umeblować tak duży budynek, no chyba, że troszeczkę. Na pokaz ;)]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.