Zobacz pełną wersję : Modern House . ? ; oo [BRAK ZDJĘĆ]
xXxEmOxXx
03.07.2009, 09:29
Po długiej przerwie i dość długich namysłach postanowiłam wstawić kolejny dom mojego autorstwa . Nie będę się rozpisywać tylko podam krótkie info o domku , zapraszam do komentowania i proszę o szczere komentarze .
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ ZDJĘĆ ALE COŚ SIĘ POPSUŁO W GRZE . ; //
CENA : 149 869 $
TESTOWANY : tak
POŁOŻENIE : Położenie jest idealne . Dom jest na tyle blisko , aby dojazd do miasta nie był wielką wyprawą oraz na tyle daleko , aby odizolować się od jego zgiełku .
No to przejdźmy do oglądania . ; dd
Mogłaś spróbować wyostrzyć te fotki w programie graficznym ostatecznie :|
Domek sam w sobie nie jest taki zły. Do całości najbardziej nie pasuje mi kolorystycznie ten salon. Ściany w kuchni są za ciemne, w dodatku jakoś źle mi to wygląda w zestawieniu z podłogą. Cała reszta Ok ;)
7/10
xXxEmOxXx
03.07.2009, 11:02
Mogłaś spróbować wyostrzyć te fotki w programie graficznym ostatecznie :|
Domek sam w sobie nie jest taki zły. Do całości najbardziej nie pasuje mi kolorystycznie ten salon. Ściany w kuchni są za ciemne, w dodatku jakoś źle mi to wygląda w zestawieniu z podłogą. Cała reszta Ok ;)
7/10
Kurcze , kombinowałam z tymi fotkami , ale nic nie wychodziło . x ddd
dziękuję za szczerą ocenę . . ;)
blakistoni
03.07.2009, 13:29
No to tak.
Bryla jest fajna,bardzo mi sie spodobala.
Lazienka jest taka mdla jakby. W pokoju dziennym jest okropna tapeta. Reszta pomieszczen w miare ujdzie w tloku.Zadne nie zachwycaja,nie sa tez jakies wybitnie okropne,po prostu srednie.
6/10
Zdjęcia są FATALNE :/
Dom niczym nie zahwyca.
5-6/10
NA TYCH ROZMAZANYCH ZDJĘCIACH NIE WIELE WIDAĆ ! :( Ale z tego co dostrzegam, nawet ładny ten domek, popracuj nad zdjęciami ;) 7/10
Tak jak już pisali zdjęcia o dupę rozczaś. A w domu za pusto. Kuchnia mi się nie podoba, salon pusty, sypialnia za ciemna. Gabinet i łazienka mi się podoba. Bryła i ogród ok. Ocena: 7/10
kubuss
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.