PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem gry

Shyrka
02.07.2009, 19:14
witam mam problem z grą the sims2 mam zainstalowane simy(Orginał) wkładam płytke do napendu i odpalam grę pokazuje mi się to białe tło i napis "The sims2" super i wychodzi okienko: "Uruchomiona została niewłaściwa wersja gry.Prosze włożyć T"I po tym t nie ma nic dalej napisane nie wiem co robić! Help!!!!!
PS:Miesiąc temu miałam kilka dodatków do simów i miałam całą pamięć zapchaną (Wtedy korzystałam z obrazów płyt) kłikłam oczyść dysk i koniec wszystkie obrazy pliki moich gier popsóły się (Były ikonki ale komputer nie mógł znaleść ich zawartości) no więc usunęłam wszystko i potem zainstalowałam(Bez obrazu) simy2 no i stało się to co jest na początku -.-

Alisha
04.07.2009, 19:16
Nie ten dzial bo to sims 1

jekyll
04.07.2009, 20:56
Nie ten dzial bo to sims 1

Eee.. Jak nie ten dział Oo. Przecie jest w Sims 2 Oo.

Może wejdź w Panel Sterowania -> Dodaj lub usuń programy. Zobacz czy na liście są jakieś Simsy. Jeśli są usuń wszystko i spróbuj zainstalować Twoje Simsy od nowa.

zelkam
05.07.2009, 10:04
(Wtedy korzystałam z obrazów płyt) kłikłam oczyść dysk i koniec wszystkie obrazy pliki moich gier popsóły się (Były ikonki ale komputer nie mógł znaleść ich zawartości) no więc usunęłam wszystko i potem zainstalowałam(Bez obrazu) simy2 no i stało się to co jest na początku -.-

Jak widać, piraty popsuły Ci pliki :<
Pewnie niektóre pliki nie zostały usunięte.

Technus
23.07.2009, 17:38
Też mam the sims 2 a ponieważ nie mogę założyć nowego tematu napisze tutaj.
Mam problem z the sims 2 wszystkie dodatki do podróży, jest rak:
1 włączam grę
2 pojawia się logo ea
3 pojawia się intro
4 czekam 1,2min po pominięciu intra
5 pojawia się ekran ładowania lecz nic na nim nie pisze oprócz the sims 2 podróże i w ogóle się nie ładuje, czekałem z 10 min i nic nic nie pisze, 0 ładowania nic...
Proszę o szybką odpowiedź.

PS Mam dodatki instalowane NIE PO KOLEI tzn. podstawka, podróże, cpr, zwieżaki, nocne, biznes, na studiach i akcesoria

Phoebe27
09.08.2009, 08:13
Może spróbuj odinstalować dodatki i zainstalować po kolei.