PDA

Zobacz pełną wersję : Domek Przy Wodospadzie [BRAK ZDJĘĆ]

Kuban
11.07.2009, 08:41
Siemak mój kolejny domek (jeszcze mnie nie zniechęciliście xD)
powstał na parceli an której stał tamten biały i zajmuje troch miejsca ale taki duży nie jest...(zrobiłem nawet ogród xD) Zapraszam do komentowania

To tyle zapraszam do komentowania

Auroella
11.07.2009, 09:18
Jak na mój gust domek całkiem fajny ;d Mam tylko kilka zastrzeżeń:
W łazience dodałeś brązowe drzwi i lustro...moim zdaniem to trochę niezbyt komponuje się z niebieskim.
Ogród jest też koślawy.Ale z tego co czytałam, to w The Sims 3 jest mały wybór roślin, więc to się w jakiś sposób usprawiedliwia.
Ogółem domek jest przytulny, z przyjemnie połączonymi kolorami (w większości ;p)
Ocena 8,5/10 Pozdrawiam.

blakistoni
11.07.2009, 09:30
Lepiej niz poprzednio,o.
W lazience za niebiesko,mogles dac jakis inny kolor,nie tylko niebieski i bialy. No i te drzwi coś zdziebko nie pasuja.
W sypialni za czerwono,w ogole za ciemno.
Bryła fajna,kolory mi sie spodobaly,a ogord juz nie :p

7/10

Krzykaczus_Pospolitus
11.07.2009, 09:31
Łazienka: pustooooo;/.
Kuchnia: Gdzie mają przygotowywać posiłki, jak oba blaty są zastawione?
Te dwa samochody przed wejściem nie podobają mi się.

Kuban
11.07.2009, 09:33
Krzykacz w tym czerwonym urządzeniu się przygotowuje jedzenie a potem na kuchenkę :P A co do ogrodu to byłby ładniejszy jak by było więcej kwiatów z kwiatami a nie :P Jakieś krzaki zaraz dodam jeszcze z 2 foto

kucha
11.07.2009, 10:11
o wiele lepiej niż poprzedni! ogródek troszkę skąpy, ale to nic :)
jedyne co mi się rzuciło w oczy to brązowe lustro w niebieskiej łazience;p
i łazienka trochę za duża. ale podkreślam jest lepiej

Upadła Dusza
11.07.2009, 11:06
Dom prezentuje się o wiele lepiej niż poprzednie ;)
Bryła może być. Ogród - za domem mi się nie podoba, a przed domem jest nawet fajny, ale mogłeś ten kamień/pokrycie terenu (to na czym samochody stoją :P), pociągnąć do chodnika, bo tak troche głupio wygląda.
Kominek chyba nie jest w jadalni?
Sypialnia troche za ciemna.
Łazienka - drzwi i rama lustra nie pasują, lepiej gdyby były np białe. Jest za dużo okien, no i brak na nich zasłonek. Pomieszczenie jest troche puste.
Szkoda że nie dałeś rzutu, bo znowu mam wrażenie jakbyś pokazał nam tylko część domu, a nie całość.
Ogólnie: dom nie jest zły

Kuban
11.07.2009, 11:13
Co do tego kamienia to jest już maks najdalej ale do samego chodnika już nie da rady było parcela taki kształt miała po prostu. A po za tym to na foto wszystko widać doam ma kształt litery u i jak sie wchodzi jest salon po lewej stronie jest kuchnia a przed kuchnia jest jadalnia znowu po prawej stronie domu jest sypialnia i za nia łazienak tagzę pokazałem wszytsko

kyku
11.07.2009, 13:10
na wstępie: gdzie wodospad?!

Dom bardzo ładny, ale bez rewelacji. Nie podoba mi się łazienka - tandetna.

Kuban
11.07.2009, 13:37
Przyjżyj się drugiemu zdjeciu za dom dalej

kubuss
11.07.2009, 16:35
Średnio mi się podoba. Dom bardzo ubogo wyposażony >.< Ogród do dupy :/ Ocena: 5/10

kubuss

Diamond^^Girl
11.07.2009, 16:56
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata :O Nie wiem, nie przypadł mi do gustu...

3/10

Kuban
11.07.2009, 17:38
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach

bouffe
11.07.2009, 20:25
Dom jest o wiele lepszy od Twoich poprzednich, jednak jest wciąż parę niedociągnięć.
Te krzaczki koło domu trochę dziwnie wyglądają, postawiłabym je w inny sposób, wzbogacając bardziej przyrodę; kosz na śmieci i skrzynka na listy są strasznie 'rozstrzelone'; samochody w ogóle nie pasują do domu, powinno być jedno auto, najlepsze by było któreś z tych tańszych; łazienka jest trochę duża, ewentualnie dałabym jakieś blaty, kosmetyki, perfumy (w końcu to jest w The Sims 3 i trzeba z tego korzystać...), zmieniłabym kolor drzwi i lustra, dała inną wannę; tak w ogóle, po co simom basen, skoro mieszkają koło wodospadu?
Reszta pomieszczeń jest OK. :]

Kuban
11.07.2009, 20:28
W basenie nei ma ryb xD A po za tym ładnie wypełnia ogród
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata :O Nie wiem, nie przypadł mi do gustu...

3/10

patrz na oceny innych bo robisz z siebei idiotke na tle innych

bouffe
11.07.2009, 20:30
W basenie nei ma ryb xD A po za tym ładnie wypełnia ogród

Jak już to przydałoby się zmienić kształt basenu, bo taki kwadrat to trochę dziwny. :) Ale szczerze mówiąc, nie każdy ogród musi być ładny z basenem...

marandile
11.07.2009, 22:41
domek mnie nie urzekł, ani trochę. Mało ogrodu, bryła baardzo prosta, brzydka i nudna elewacja, zwyczajne wnętrza... 5/10

shiyo
13.07.2009, 11:16
zachwycający to on nie jest.

4

btw, zawsze jak przeglądam forum i patrzę na ten temat to mi się wydaje że zamiast Domek przy Wodospadzie jest napisane Domek przy Woodstock XD

xxpatuniaxx4153
13.07.2009, 20:44
Kurcze w ogóle mi się to nie podoba! Eek
Wiem, że chciałes się postarać ale ogólnie to w każdym pokoju jest inny styl!! Frown
Dwa samochody na jednym podwórku i jeszcze prawie obok siebie?? :/
Mogłeś dobudować jakis garaż dla jednego albo 2 osobne :/
W łazience za mało dekoracji
W kuchni te wisyce patelnie nie pasuj w tzm miejscu... mnie si w ogle nie podoba kuchnia itp.
Yasonz dodazbz uroku tzm pomiesycyeniom...
Pozwol, ze pozostawie to bez oceny

Krzykaczus_Pospolitus
14.07.2009, 08:42
Krzykacz w tym czerwonym urządzeniu się przygotowuje jedzenie a potem na kuchenkę :P

Dobra, ale do przygotowania innych potraw potrzebują blatu.

SkarB
14.07.2009, 12:56
nic nadzwyczajnego... mały... słabo wyposażony... przeciętny

Diamond^^Girl
15.07.2009, 06:46
patrz na oceny innych bo robisz z siebie idiotkę na tle innych
Co mnie obchodzą inni? Ten dom jest okropny. Innym się podoba trudno. Nie potrafisz przyjąć krytyki, sorry jesteś dziwny. Po drugie nie jestem idiotką i nie życzę sobie byś mnie tak nazywał. Gdybym chciała to już byś miał bana (jak dla mnie to jest obraza,a ja sobie nie dam)...
Pozdrawiam

Björk
15.07.2009, 07:07
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach

Każdy ma prawo komentować co mu się tylko podoba. A Twoje zachowanie dalekie jest od kultury.

Diamond^^Girl
15.07.2009, 08:30
Dziękuję ci Björk. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Jak nie umie przyjąć kryty niech nie wystawia domku. Proste!

dżin.
02.08.2009, 20:50
Bardzo ładny domeczek, ale w łazience, popracował bym nad kolorami - konkretnie podłogą ^^
8/10

wercia776
03.08.2009, 09:16
Bryła całkiem, sypialnia najbardziej mi się podoba. Domek mógłby być ogrodozny wtedy lepiej by to wyglądało. Łazienka jest ba rdzo jaskrawa, ogólnie ładnie. 5/5

elkryga
03.08.2009, 09:18
tez dam 5/5 bo domek jest ok ale tylko ok, nie wyróżnia się niczym specjalnym

Wednesday
29.08.2009, 22:25
Nawet nawet wiesz nie dawno odkryłam że można kolorować podłogi i ściany w basenie może to wykorzystaś
pozdrawiem 6/10

Charionette
30.08.2009, 13:29
Dom niczym nie zachwyca i w stu procentach zgadzam się z Diamond^^Girl.
3,01/10

Ayumii
30.08.2009, 17:47
Calkiem fajny:) kolory i dobranie mebli fajne, jedynie to tylko lazienka za duzo troche i pusta ^.- 9/10

Li-juan
05.09.2009, 08:00
Domek jest bardzo ładny i przytulny ;*
Myślę że w łazience może być nawet ten brąz.
Ogródek też nie najgorszy.
Domek naprawde fajniutki ;*
Pozdrawiam