Zobacz pełną wersję : Domek Przy Wodospadzie [BRAK ZDJĘĆ]
Siemak mój kolejny domek (jeszcze mnie nie zniechęciliście xD)
powstał na parceli an której stał tamten biały i zajmuje troch miejsca ale taki duży nie jest...(zrobiłem nawet ogród xD) Zapraszam do komentowania
To tyle zapraszam do komentowania
Auroella
11.07.2009, 09:18
Jak na mój gust domek całkiem fajny ;d Mam tylko kilka zastrzeżeń:
W łazience dodałeś brązowe drzwi i lustro...moim zdaniem to trochę niezbyt komponuje się z niebieskim.
Ogród jest też koślawy.Ale z tego co czytałam, to w The Sims 3 jest mały wybór roślin, więc to się w jakiś sposób usprawiedliwia.
Ogółem domek jest przytulny, z przyjemnie połączonymi kolorami (w większości ;p)
Ocena 8,5/10 Pozdrawiam.
blakistoni
11.07.2009, 09:30
Lepiej niz poprzednio,o.
W lazience za niebiesko,mogles dac jakis inny kolor,nie tylko niebieski i bialy. No i te drzwi coś zdziebko nie pasuja.
W sypialni za czerwono,w ogole za ciemno.
Bryła fajna,kolory mi sie spodobaly,a ogord juz nie :p
7/10
Krzykaczus_Pospolitus
11.07.2009, 09:31
Łazienka: pustooooo;/.
Kuchnia: Gdzie mają przygotowywać posiłki, jak oba blaty są zastawione?
Te dwa samochody przed wejściem nie podobają mi się.
Krzykacz w tym czerwonym urządzeniu się przygotowuje jedzenie a potem na kuchenkę :P A co do ogrodu to byłby ładniejszy jak by było więcej kwiatów z kwiatami a nie :P Jakieś krzaki zaraz dodam jeszcze z 2 foto
o wiele lepiej niż poprzedni! ogródek troszkę skąpy, ale to nic :)
jedyne co mi się rzuciło w oczy to brązowe lustro w niebieskiej łazience;p
i łazienka trochę za duża. ale podkreślam jest lepiej
Upadła Dusza
11.07.2009, 11:06
Dom prezentuje się o wiele lepiej niż poprzednie ;)
Bryła może być. Ogród - za domem mi się nie podoba, a przed domem jest nawet fajny, ale mogłeś ten kamień/pokrycie terenu (to na czym samochody stoją :P), pociągnąć do chodnika, bo tak troche głupio wygląda.
Kominek chyba nie jest w jadalni?
Sypialnia troche za ciemna.
Łazienka - drzwi i rama lustra nie pasują, lepiej gdyby były np białe. Jest za dużo okien, no i brak na nich zasłonek. Pomieszczenie jest troche puste.
Szkoda że nie dałeś rzutu, bo znowu mam wrażenie jakbyś pokazał nam tylko część domu, a nie całość.
Ogólnie: dom nie jest zły
Co do tego kamienia to jest już maks najdalej ale do samego chodnika już nie da rady było parcela taki kształt miała po prostu. A po za tym to na foto wszystko widać doam ma kształt litery u i jak sie wchodzi jest salon po lewej stronie jest kuchnia a przed kuchnia jest jadalnia znowu po prawej stronie domu jest sypialnia i za nia łazienak tagzę pokazałem wszytsko
na wstępie: gdzie wodospad?!
Dom bardzo ładny, ale bez rewelacji. Nie podoba mi się łazienka - tandetna.
Przyjżyj się drugiemu zdjeciu za dom dalej
Średnio mi się podoba. Dom bardzo ubogo wyposażony >.< Ogród do dupy :/ Ocena: 5/10
kubuss
Diamond^^Girl
11.07.2009, 16:56
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata :O Nie wiem, nie przypadł mi do gustu...
3/10
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach
Dom jest o wiele lepszy od Twoich poprzednich, jednak jest wciąż parę niedociągnięć.
Te krzaczki koło domu trochę dziwnie wyglądają, postawiłabym je w inny sposób, wzbogacając bardziej przyrodę; kosz na śmieci i skrzynka na listy są strasznie 'rozstrzelone'; samochody w ogóle nie pasują do domu, powinno być jedno auto, najlepsze by było któreś z tych tańszych; łazienka jest trochę duża, ewentualnie dałabym jakieś blaty, kosmetyki, perfumy (w końcu to jest w The Sims 3 i trzeba z tego korzystać...), zmieniłabym kolor drzwi i lustra, dała inną wannę; tak w ogóle, po co simom basen, skoro mieszkają koło wodospadu?
Reszta pomieszczeń jest OK. :]
W basenie nei ma ryb xD A po za tym ładnie wypełnia ogród
Ten dom wygląda jak wiejska, opuszczona chata :O Nie wiem, nie przypadł mi do gustu...
3/10
patrz na oceny innych bo robisz z siebei idiotke na tle innych
W basenie nei ma ryb xD A po za tym ładnie wypełnia ogród
Jak już to przydałoby się zmienić kształt basenu, bo taki kwadrat to trochę dziwny. :) Ale szczerze mówiąc, nie każdy ogród musi być ładny z basenem...
marandile
11.07.2009, 22:41
domek mnie nie urzekł, ani trochę. Mało ogrodu, bryła baardzo prosta, brzydka i nudna elewacja, zwyczajne wnętrza... 5/10
zachwycający to on nie jest.
4
btw, zawsze jak przeglądam forum i patrzę na ten temat to mi się wydaje że zamiast Domek przy Wodospadzie jest napisane Domek przy Woodstock XD
xxpatuniaxx4153
13.07.2009, 20:44
Kurcze w ogóle mi się to nie podoba! Eek
Wiem, że chciałes się postarać ale ogólnie to w każdym pokoju jest inny styl!! Frown
Dwa samochody na jednym podwórku i jeszcze prawie obok siebie?? :/
Mogłeś dobudować jakis garaż dla jednego albo 2 osobne :/
W łazience za mało dekoracji
W kuchni te wisyce patelnie nie pasuj w tzm miejscu... mnie si w ogle nie podoba kuchnia itp.
Yasonz dodazbz uroku tzm pomiesycyeniom...
Pozwol, ze pozostawie to bez oceny
Krzykaczus_Pospolitus
14.07.2009, 08:42
Krzykacz w tym czerwonym urządzeniu się przygotowuje jedzenie a potem na kuchenkę :P
Dobra, ale do przygotowania innych potraw potrzebują blatu.
nic nadzwyczajnego... mały... słabo wyposażony... przeciętny
Diamond^^Girl
15.07.2009, 06:46
patrz na oceny innych bo robisz z siebie idiotkę na tle innych
Co mnie obchodzą inni? Ten dom jest okropny. Innym się podoba trudno. Nie potrafisz przyjąć krytyki, sorry jesteś dziwny. Po drugie nie jestem idiotką i nie życzę sobie byś mnie tak nazywał. Gdybym chciała to już byś miał bana (jak dla mnie to jest obraza,a ja sobie nie dam)...
Pozdrawiam
Człowieku pisze po raz drugi jeżeli komentujesz moją parce masz se wysłowic tak jak inni Jak będziesz tak komentował to sio z moich tematów o domach
Każdy ma prawo komentować co mu się tylko podoba. A Twoje zachowanie dalekie jest od kultury.
Diamond^^Girl
15.07.2009, 08:30
Dziękuję ci Björk. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Jak nie umie przyjąć kryty niech nie wystawia domku. Proste!
Bardzo ładny domeczek, ale w łazience, popracował bym nad kolorami - konkretnie podłogą ^^
8/10
wercia776
03.08.2009, 09:16
Bryła całkiem, sypialnia najbardziej mi się podoba. Domek mógłby być ogrodozny wtedy lepiej by to wyglądało. Łazienka jest ba rdzo jaskrawa, ogólnie ładnie. 5/5
tez dam 5/5 bo domek jest ok ale tylko ok, nie wyróżnia się niczym specjalnym
Wednesday
29.08.2009, 22:25
Nawet nawet wiesz nie dawno odkryłam że można kolorować podłogi i ściany w basenie może to wykorzystaś
pozdrawiem 6/10
Charionette
30.08.2009, 13:29
Dom niczym nie zachwyca i w stu procentach zgadzam się z Diamond^^Girl.
3,01/10
Calkiem fajny:) kolory i dobranie mebli fajne, jedynie to tylko lazienka za duzo troche i pusta ^.- 9/10
Domek jest bardzo ładny i przytulny ;*
Myślę że w łazience może być nawet ten brąz.
Ogródek też nie najgorszy.
Domek naprawde fajniutki ;*
Pozdrawiam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.