PDA

Zobacz pełną wersję : hack na noszenie ubrań codzienntch w czasie cionrzy

Violet
19.07.2009, 10:02
nie wiem co mi zrobicie za to że założyłam kolejny taki temat w wyszukiwarce nie mogłam znaleźć bardzo proszę o ten hack

luja
19.07.2009, 10:41
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=44123&highlight=hack
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=38853&highlight=hack

Violet
19.07.2009, 13:20
weszłam w ten drugi temat kliknęłam mod the sims2 kliknęłam download ale tam nie ma żadnych plików tylko napis Type:global mods i da się kliknąć na ten global mods ale zawsze jak coś ściągałam z mts2 to jak klikałam na download to były pliki a nie ten napis

Irbis
19.07.2009, 14:22
weszlam wten drugi temat kliknelam mod the sims2 kliknelam downiloads ale tam niema rzadnych plikow tylko napis Type:global mods i dasie kliknac naten global mods ale zawsze jak cos ściongalam z mts2 to jak klikalam na downiloads to były pliki a nie ten napis
Widocznie ten plik nie jest aktualnie udostępniony do ściągnięcia.
Zajrzyj do pierwszego z podanych przez luja tematów, tam również znajdziesz to czego szukasz.

Wybacz, ale nie mogę przejść obojętnie obok Twojej pisowni. Jak ktoś, kto ma osiemnaście lat może pisać "cionrza", "rzadnych" "ściongalam" o "dasie" i "naten" już nawet nie wspominajc? :O

Violet
19.07.2009, 14:58
kliknelam naten pierwszy temat weszlam natą strone niewiem ktore pobrać

αγάπη
19.07.2009, 15:13
Pisz poprawnie jak osoba która ma 18 lat może pisać naten ?!
Wybierz któryś z plików .

zelkam
19.07.2009, 15:23
Może poprostu nie zauważyła, że podczas pisania wieku przed ósemką wyskoczyła jej nieproszona jedynka?
Co do problemów z pobieraniem, może nie zalogowałaś się ?<debil>
Hmm.. weszłam do drugiego tematu i pierwszego linka z MTS - u mnie sie pojawia normalnie plik .zip, nawet nie musiałam się logować (nie wiem dlaczego tak :D) by mi się otworzył. Chyba wiem, o jakie pliki Ci chodzi, jest tak readme i .package, wypakuj ten drugi do downloads.

Violet
19.07.2009, 18:52
ale mi wyskakuje informacja o hacku nadolu jakis malutki obrazek ktury przedstawia monitor a po lewej stronie folder a kolo tego folderu jest napisane jakieś cyfry i zip a na drugiej stronie gdzie jest napisane downiloads jest napisane to type

Violet
20.07.2009, 12:41
pomorze mi ktoś?