PDA

Zobacz pełną wersję : Stracone Otoczenia

Alene
21.07.2009, 10:19
jak w temacie, otóż straciłam WSZYSTKIE otoczenia ;( :(
nie wiem co mam zrobić, ale wiem co zrobiłam co mogło to spowodować...
wczoraj wieczorem weszłam w pliki neighbours(czy jakoś tak)
EA Games/the sims 2/neighbours
gdzie znajdują sie wszystkie pliki otoczeń. tam były różne nazwy ale takie dziwne, których nie pamietam...cos w stylu F001-czy jakos tak i różne takie tam...do kazdego otoczenia była inna.i ja zmieniłam im nazwe na własnie: miłowo,dolina pokrzyku,dziwnowo itp.
rano wchodze w simsy i nie ma żadnego z otoczeń! i czy to moja wina ze tak własnie pozmieniałam nazwy? i czy jak spowrotem dam im takie jakie posiadały to zadziała?

więc mam prośbę...jesli by mi ktoś mógł podać te pierwotne nazwy czyli
miłowo-xxxx
werona-xxxx
dziwnowo-xxxx
dolina niezbędna-xxxx
kwotnoce wzgórza-xxxx
jaskinia pokrzyku-xxxx
lub jesli to nie działa to mogłabym prosić aby ktoś mi przesłał pliki tych otoczeń?
bardzo bym prosiła bo to bardzo wazne :(

Liv
21.07.2009, 11:03
Tak- tych nazw się NIE zmienia. Ty je potrafisz rozczytać i się połapać, ale gra już nie ;)

Miłowo- N001
Dziwnowo- N002
Werona- N003
Kwitnące Wzgórza- G001
Dolina Niezbędna- F001
Jaskinia Pokrzyku- E001

Oryginalne otoczenia znajdziesz pod tym adresem:
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2*\TSData\Res\UserData\Neighborhoods
*to jest adres do podstawy gry. Jeżeli chcesz te z dodatków, to wstawiasz w to miejsce folder z nazwą tego dodatku- reszta się nie zmienia ;)

@down: heh :D

Alene
21.07.2009, 11:08
tak tak właśnie o to chodziło ;)

Jesteś bardzo pomocnym i miłym uzytkownikiem, Liv ;)
zauwazyłam to juz któryś raz z kolei ;D

SunshineMeadow
29.08.2009, 00:35
Przepraszam za odświeżenie tematu,ale mam podobny problem.
Otóż zniknęło mi Miłowo.Nic nie przestawiałam,wywaliłam całe Downloads i nic :( żeby tego było mało gra nie odnajduje dodatku Własny Biznes.Nie mam pojęcia co robić,proszę pomóżcie!
Ps.W Simpe zamiast pisać Miłowo pisze Unknown i otoczenie jest całe puste.

Vanitas
29.08.2009, 09:10
@up: Z tego co kojarzę to otoczenie się uszkodziło i chyba go już nie odzyskasz :/ Kiedyś ktoś miał na forum już taki problem i chyba ta osoba nie odzyskał(a) tego otoczenia.

SunshineMeadow
29.08.2009, 11:01
:( Ale jak wchodzę Moje dokumenty/EA Games/The sims 2/Neighborhoods to wszystko jest na swoim miejscu,zdjęcia itp