Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : hm.. Jak stac sie slawnym ???

Lopez
10.06.2003, 12:42
Gram w ta gre Od tygodnie i nie czaje nic, a nic jak zorbic karjere jezdze do miasta showbisnezu tam nic nie ma poza zwiedzaniem i rozrywka.. wejde na jakis plan flmowy to mnie wyganiaja normlanie nie wiem.. jak ktos ma jakiegos pomysla bardzo proszem o jakas rade.. i dziekuje z gory..

Fushma
10.06.2003, 12:48
Najpierw musisz znaleźć agenta w tej nowej gazecie! Jak znajdziesz to kliknij "praca", a tam potem na "nikt" i tam będzie przedmiot, który musisz użyć. Oczywiście, musisz najpierw ćwiczyć inwencję i charyzmę! Musisz mieć w tych dwóch przynajmniej pięć pónktów. No, moja Simka ma wypełnione całkowicie: "Kondycja", "Charyzma", "Inwencja" i "Gotowanie" więc w tym już nie muszę zdobywać!!!

Jacky
10.06.2003, 17:39
Mojej simce zostało 5 pkt gotowania i pół gwiazdki (ma już 4,5) i nadal nie wiem jak może zdobyć to ostatnie pół :(

michu
10.06.2003, 20:14
musisz robić to bardzo długo i musisz mieć znajomości wśród gwiazd

Lopez
10.06.2003, 20:17
Niom Mam to wsyztko juz na Max Bylem nawet pospiewac dodtalem pol gwiazdki, pozniej poszedlem na zdjecia do reklamowiki nio i natym sie skonczylo mam pol gwiazdki i nie wiem co dalej.. Charyzme, kondycje, Techniki, gotowanie, Inteferecje wsyztko to mam na Max i stoje w miejsciu moze jakas pomoc ?

Blinka
11.06.2003, 08:38
No musisz mieć : wszystko zielone, i wybrać Pozyj wreklamie, czy
jakoś tak i jak nie działa no to musisz zrobić tak kilka razy. A czy tam
trzeba zdobyć przyjaciela? Ja już nie pamiętam... :oops:
Ja też mam pytanie. No co ja mam zrobić w studiu nagrań.
Nagrać wszystkie piosenki, czy tylko jedną?

Izka
05.07.2003, 10:46
Wiez Blinka, ja jak nagrywałam piosenki musiałam jeździć do studia ze 4 dni. I śpiewałam tak te piosenki. Ciągle się męczyłam z nimi, ale w końcu dostałam awans. :)

KM1
05.07.2003, 11:23
I po co kolejny temat ?? To wszytsko jest napisane w temacie " Sposób " i tym co Vega założyła " od zera do bohatera" czy jakoś tak ... poszukajcie na forum :roll: