PDA

Zobacz pełną wersję : Studnia z Zadecką

magTom
22.07.2009, 20:53
Nie wiedziałem czy dać to do Nocnego Życia czy tu, ale dałem to tu. Mianowicie widziałem na Youtube jak Zadecka wychodzi ze studni życzeń. Co zrobić, żeby wyszła ze studni?:| Na studni są tylko trzy życzenia: romans, przyjaźń i bogactwo. Można to zrobić normalnie czy trzeba użyć boolpropa lub czego innego? Chciałbym, żeby Zadecka nagle wyszła ze studni w ogródku moich Simów i ich skarciła:rolleyes: Wie ktoś jak to zrobić?

aluminium.
23.07.2009, 12:31
Zadecka wyjdzie jako przyjaciel lub romans jeśli marzenie spełni się pechowo. Myślę, że zrozumiałaś\eś :P

magTom
24.07.2009, 10:45
Zrozumiałem. ;) To jest w takim razie zdarzenie losowe:D
P.S. Wiem, że to trudno zauważyć, ale jestem chłopakiem:P

aluminium.
24.07.2009, 13:42
Ach, to przepraszam ;) No i Zadecka może wyjść jeśli sim będzie miał zły humor (u mnie tak jest :))

magTom
26.07.2009, 21:54
Zrobiłem studnię życzeń, próbowałem dawać na romans i na mężczyznę ,i na kobietę. Próbowałem dawać na normalnych potrzebach, na niskich, na niskiej aspiracji, na złym humorze, po złych wspomnieniach. :|Nie dość, że mi nie wyszło(:((), to jeszcze moja simka przez przypadek zakochała się w innej simce(nie w simie):D Zrobiłem cały ogród studni i na żadnej mi nie wyszło:( Co zrobić?

lejdddi
27.07.2009, 14:49
też tak miałam, sim musi być naprawdę wkurzony, może spróbuj inną rodzinką. ; p ale jeżeli już KONIECZNIE chcesz mieć panią Zadecką (nie jest to miłe doświadczenie dla sima) to spróbuj InSimenatorem. Pozwoływacz sąsiadów - Default .

magTom
27.07.2009, 21:09
Jak zrobić Panią Zadecką to ja wiem;) Mi nie tyle chodzi o to żeby była sama Zadecka, tylko żeby ona wyszła ze studni życzeń

Neroona
30.07.2009, 11:57
Też widziałam ten filmik na YT. Czasami to długo zajmuje, zanim ona wyjdzie z tej stuni :(
Moja simka zakochała się przez to w 14 simach :0