Zobacz pełną wersję : Studnia z Zadecką
Nie wiedziałem czy dać to do Nocnego Życia czy tu, ale dałem to tu. Mianowicie widziałem na Youtube jak Zadecka wychodzi ze studni życzeń. Co zrobić, żeby wyszła ze studni?:| Na studni są tylko trzy życzenia: romans, przyjaźń i bogactwo. Można to zrobić normalnie czy trzeba użyć boolpropa lub czego innego? Chciałbym, żeby Zadecka nagle wyszła ze studni w ogródku moich Simów i ich skarciła:rolleyes: Wie ktoś jak to zrobić?
aluminium.
23.07.2009, 12:31
Zadecka wyjdzie jako przyjaciel lub romans jeśli marzenie spełni się pechowo. Myślę, że zrozumiałaś\eś :P
Zrozumiałem. ;) To jest w takim razie zdarzenie losowe:D
P.S. Wiem, że to trudno zauważyć, ale jestem chłopakiem:P
aluminium.
24.07.2009, 13:42
Ach, to przepraszam ;) No i Zadecka może wyjść jeśli sim będzie miał zły humor (u mnie tak jest :))
Zrobiłem studnię życzeń, próbowałem dawać na romans i na mężczyznę ,i na kobietę. Próbowałem dawać na normalnych potrzebach, na niskich, na niskiej aspiracji, na złym humorze, po złych wspomnieniach. :|Nie dość, że mi nie wyszło(:((), to jeszcze moja simka przez przypadek zakochała się w innej simce(nie w simie):D Zrobiłem cały ogród studni i na żadnej mi nie wyszło:( Co zrobić?
też tak miałam, sim musi być naprawdę wkurzony, może spróbuj inną rodzinką. ; p ale jeżeli już KONIECZNIE chcesz mieć panią Zadecką (nie jest to miłe doświadczenie dla sima) to spróbuj InSimenatorem. Pozwoływacz sąsiadów - Default .
Jak zrobić Panią Zadecką to ja wiem;) Mi nie tyle chodzi o to żeby była sama Zadecka, tylko żeby ona wyszła ze studni życzeń
Też widziałam ten filmik na YT. Czasami to długo zajmuje, zanim ona wyjdzie z tej stuni :(
Moja simka zakochała się przez to w 14 simach :0
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.