Zobacz pełną wersję : życie epickie
Nie wiem czy jest cos takiego do TS2 ale przeszkadza mi to ze simy się starzeja a potem umieraja i dlatego mam pytanie czy jest coś do pobrania co wydłuży zycie simów do długości życia epickiego w TS3
Takiego czegoś nie ma, ale możesz za pomocą kodu aging off/on wyłączyć starzenie się sima. Lub odmładzać sima za pomocą InSimEnatora (http://www.insimenator.org/index.php...,100226.0.html)
Podobno Move Objects on/of strasznie dużo miesza w grze ale co tam Prosze tylko żebys dokładnie wytłumacz ył/a co mam zrobić
ultraviolence
25.07.2009, 22:35
Podobno Move Objects on/of strasznie dużo miesza w grze ale co tam Prosze tylko żebys dokładnie wytłumacz ył/a co mam zrobić
A gdzieś Ty się takich bzdur naczytał? :D. Jedynym kodem, który może trochę namieszać w grze, to boolProp testingCheatsEnabled on. Jeśli używa go się świadomie i z umiarem, to większych szkód być nie powinno. Zapewniam jednak, że moveObjects on jest stuprocentowo bezpieczny.
Szczerze Od was xD Czytałem działy i niektórzy tak mówią Tyko powiedzcie co dokładnei mam zrobić:P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.