Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mieszkanie Magdy by Laia4 [BRAK ZDJĘĆ]

Merve
26.07.2009, 16:09
Hej, po dłuuuuuuugiej przerwie wystawiam swoje kolejne dzieło. Tym razem jest to mieszkanie. Ogólnie budynek został stworzony przez Maxisa, ja tylko umeblowałam. Domek w 100% bez dodatków z neta. Miłego oglądania!

Dzięki za obejrzenie. Na opinie czekam w komentarzach. Pozdrawiam!

Milou
26.07.2009, 17:49
Hej!
Salon- podoba mi się, fajne ciepłe kolorki, chociaż mogłaś zrobić fotki z perspektywy sima, bo przez to jest po środku strasznie pustawo.
Na piętrze, nie wiem czy tylko mi nie pasuje, kolor ramy od lustra, poza tym jest spoko.
Sypialnia- ten obraz tak jakby wg mnie nie współgra z kolorem ściany. Na pierwszym zdjęciu sypialni po bokach znów się wydaje być pusto, ale przy maxisie faktycznie co tam dać (?). Ale kolor ściany z podłogą podoba mi się.
Łazienka- jest spoko, chociaż zmieniłabym umywalkę. No i jeśli masz KiŁ to pasowałyby jak najbradziej te wiszące ręczniki albo cuś.

Ogólny werdykt nie jest zły, ale niektóre z Twoich poprzedniejszych domków były o wiele lepsze, nie wiem jak to się zmieniło. 8,5/10
Pozdro i oczekuję kolejnych prac. :)

blakistoni
26.07.2009, 19:29
Zazwyczaj nie lubie domkow bez dodatkow z neta,ten dom raczej nie jest wyjatkiem.
W salonie jakby zle zrobione fotki,nie wiem jak to ujac..ze zlej perspektywy? Zbyt brazowo,az mdlo. Moglas dac inne kolory scian. W kuchni rowniez inny kolor scian bylby imo lepszy i to o wiele. Pietro jest super,bo sciany sa w innym kolorze niz brazowy. Sypialnia nawet nawet,tylko dywan nie pasuje,lazienka super,tylko ta lampa zdecydowanie nie.
Ogolnie jest dobrze,inne Twoje domki niezbyt dobrze pamietam,wiec nie mam do czego porownac ;p

Merve
26.07.2009, 21:49
Dzięki za ocenki i z niecierpliwością czekam na następne.

Matti93
27.07.2009, 00:18
Mi się tak średnio podoba, za dużo pomieszanych stylów, chociaż nie jest źle :)
Ocena: 9/10 :)
Sam nie wiem czy mi się podoba czy nie xD

Upadła Dusza
28.07.2009, 13:19
W salonie jeden dywan by wystarczył. To zielone coś na ścianie, roślinki - bardziej chyba by pasowały na zewnatrz domu a nie w środku.
Kuchnia troche za ciemna, ściany mogłyby być nieco jaśniejsze, brzydka podłoga.
Sypialnia za ciemna, niezbt przyjemna, chłodna.
Ogólnie mieszkanie jest duże i puste, niezbyt ciekawie zagospodarowane.
Nie bardzo mi sie podoba.

Charionette
16.08.2009, 08:57
Umeblowanie nie przypadło mi do gustu. W domu jest pusto, ciemno i chłodno. Sprawia wrażenie opuszczonej chaty, a nie mieszkania. Jak sama widzisz są pomieszczenia puste :O To niedopuszczalne. Wiem, że maxis nie oferuje szerokiego asortymentu elementów ozdobnych, ale jednak da się coś wybrać (dlatego niezbyt lubię domy clean, wolę 100% neta)
5/10

Noemi
16.08.2009, 09:16
@up: zgadzam się.

Pomieszczenia są puste jak cholera. Za dużo miejsca za mało mebli.
i tyle.