Zobacz pełną wersję : Dziecko się zawiesiło.
Tak jak w temacie.Grałam sobie,dziecko urodzone,nakarmione i odłożone do łóżeczka.Ale jak to w grze bywa-dziecko w ryk ( brudna pielucha) .
No i dałam simkę,aby się nią zajęła,to się najpierw simka zwiesiła i myślałam,że z nią jest coś nie tak,ale przesunęłam ją 'moveobjects on' i się po jakimś czasie ocknęła.Teraz jak klikam jakąkolwiek osobę na dziecko,to od razu znika jakakolwiek możliwość zajęcia się nim.W dodatku dostałam ostrzeżenie,że dziecko jest głodne i należy się nim zająć.Co robic?
Pozdrawiam,Myrtle ;)
Konsola kodów (alt+shift+C bodajże*)-> boolprop testingcheatsenabled true, enter.
Klikasz na dziecko z wciśniętym shiftem i w tych opcjach szukasz "force error". Gwarantuję, że zadziała. Jeśli nie, zrób to samo z pozostałymi członkami rodziny.
*gram na kodach, a jakżeż, ale jkiedy muszę otworzyć konsolę to wciskam ten i ten klawisz nawet nie patrząc jakie to.
Hallgerd
02.08.2009, 12:21
U mnie działa "moveobjects on" nacisnąć na dziecko i delete. Wyjść do ototczenia, po wejściu dziecko leży koło skrzynki pocztowej i da się nim już grać.
Smutna252
11.08.2009, 11:25
u mnie też tak było. Nakarmiła dziecko, ołożyła je spać i było git. Zapisałam gre bo chciałam coś w innej rodzinie zrobić. POtem spowrotem weszłam do tej rodzinki co przedtem i jeden dzieciak gdzieśmi nad domem latał a drugiego ona akurat miała na rekach i telefon zadzwonił i ona poszła go odebrać a dzieciak w powietrzu latał na tej wysokości na której ona go trzymała. Tylko w moim przypadku ani boolprop ani moveobjects on nie działało to ich wyprowadziłam i wprowadziłam spowrotem i było git, dzieci nie latały xD
dareczka84
20.08.2009, 12:09
U mnie działa "moveobjects on" nacisnąć na dziecko i delete. Wyjść do ototczenia, po wejściu dziecko leży koło skrzynki pocztowej i da się nim już grać.
Ten sposób jest bardzo skuteczny, u mnie takie zawieszanie dziecka często powodowały jakies podejrzane łóżeczka z internetu. Przeskanuj dodatki
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.