PDA

Zobacz pełną wersję : A oni sobie biegną!

papatka
01.08.2009, 22:18
Hej!
Mam taki problem: każe simowi iść a on biednie! Ma np. pościelić łóżko biegnie! A to akurat simowie z Johnatana :( I co ja mam zrobić żeby z powrotem łazili? :( Boję się, że to nieodwracajne :/ To dla mnie bardzo ważne więc proszę o pomoc...

Liv
01.08.2009, 22:37
Simowie biegają gdy mają do pokonania duże odległości. Musisz wyznaczać im do pokonania mniejsze kawałki drogi i problem zniknie ;)

papatka
02.08.2009, 11:32
Niby tak, ale nawet jak robię najmniejszą odległość jaką mogę oni biegną :/

Pani_Snejp
02.08.2009, 11:41
Zrób z nich leniwców. Tj. żeby byli leniwi z charakteru. Nie będzie im się chciało ;p

papatka
02.08.2009, 11:49
Spróbuję. Ale wątpię że zadziała

Pani_Snejp
02.08.2009, 11:54
Zadziała. Ja też tak miałam, i gdy pasek leniwy-aktywny był pusty zawsze chodzili, zniknęła też opcja ''podbiegnij tutaj''.

papatka
02.08.2009, 11:56
Ok. To już włączam Simy i próbuję :)

EDIT:
Nie działa :(

Gio
02.08.2009, 12:14
Mi się tak zaczęło robić po do datkach z netu, albo po którymś z dodatków.

papatka
02.08.2009, 12:57
Ale mi się tak nigdynie działo :( Akurat dwie główne bohaterki, no! :<

Sherlock
08.08.2009, 00:18
A może nagrasz filmik jak oni biegną, co?
Nie sugeruję, że zmyślasz, ale nie twierdzę też, że mówisz prawdę.
Nagraj ten krótki filmik, jako dowód.
Jeśli zaczniesz się wykręcać albo w ogóle nie odpiszesz - kłamiesz.
Oczywiście to NA RAZIE tylko przypuszczenia.
Już niedługo dowiem się, czy (mam nadzieję!) mówisz prawdę.
I żadne "O, akurat się naprawiło", "Nic nie poradzę, nie zmienisz faktu, że tak było", "Nie masz prawa mówić, że kłamię, bo nie kłamię" czy "Przysięgam, że tak było" - nic nie da.
Czekamy :)

mario
08.08.2009, 01:00
I żadne "O, akurat się naprawiło", "Nic nie poradzę, nie zmienisz faktu, że tak było", "Nie masz prawa mówić, że kłamię, bo nie kłamię" czy "Przysięgam, że tak było" - nic nie da.
OMFG, o co ci chodzi? O_O

Był chyba na to jakiś hack, niestety nie pamiętam nazwy. Może poszukaj w jakiejś liście hacków na forach?

Vlad Ţepeş
08.08.2009, 11:43

Drogi Sherlock`u... Rozumiem że masz 13 lat, jednakże wytłumacz mi... Po co Ci dowód ? Czy sprawa jest tak wyrafinowana by sam legendarny Sherlock musiał interweniować ? Nie... Nie przesadzajmy... Dobrze ?

Co do problemu, otóż z tego co pamiętam - po pobraniu pewnego addonu błąd nastąpił, mimo iż klikam "podejdź tutaj" sim podbiegł. Mnie pomogła reinstalacja gry...

Ahh... Tak zapomniał bym, otóż jest to mój pierwszy post na waszym forum, chciał bym się serdecznie przywitać !

caalam
08.08.2009, 11:50
Też miałam podobny problem. Po prostu wpisałam boolProp (...) kliknęłam na schody: Walk -> Normal.
I chodzili XD .

Chyba o to chodziło. No, ale ok starałam się :D.

Sherlock
08.08.2009, 23:10
OMFG, o co ci chodzi? O_O

Ona już nie raz nawymyślała różne historyjki, które oczywiście były nieprawdziwe. Na 75% jestem pewny, że teraz znów coś sobie umyśliła.

Ahaś, papatko! Jeśli będziesz chciała wypróbować sposób z któregoś z postów pod Moim wcześniejszym, to najpierw nagraj ten króciutki filmik. Jeśli tego nie zrobisz - kłamiesz. A żeby nie było off topiku, próbowałaś przeprowadzić rodzinę? I czy we wszystkich rodzinach się tak dzieje?

Titellè
09.08.2009, 08:59
U mnie simy biegają jak są w dobrym nastroju. Może za często wpisujesz kod max motives ?

Kejt24
09.08.2009, 11:04
Sherlock, daj sobie spokój.

Co do tematu, to u mnie też często simy biegają, ale po paru simowych dniach im to przechodziło :) A moze jest to wina wysportowania?

dirty_job
09.08.2009, 13:17
A może po prostu przeprować rodzinkę ?Ja też tak miałam . Ale tylko w 1 rodzince . I tak grałam nią 1 dzień ;D .

mario
09.08.2009, 18:33
Ona już nie raz nawymyślała różne historyjki, które oczywiście były nieprawdziwe. Na 75% jestem pewny, że teraz znów coś sobie umyśliła.
Nawet gdyby to co? To jej problem. Jak nie chcesz, to jej nie pomagaj.
Ahaś, papatko! Jeśli będziesz chciała wypróbować sposób z któregoś z postów pod Moim wcześniejszym, to najpierw nagraj ten króciutki filmik. Jeśli tego nie zrobisz - kłamiesz.
O_O
Le-żę.

Titellè
09.08.2009, 20:13
Cóż może jej sie nudzi i zakłada sobie takie posty dla sportu - co nie jest ani zabawne ,ani śmieszne - aczkolwiek może również mieć takie problem i niedawać sobie rady. Bo nagminne bieganie simów i u mnie występowało.

Sherlock
09.08.2009, 21:18
To lepiej niech nie zakłada dla sportu, bo nabijanie postów grozi banem :/

mario
09.08.2009, 21:21
Jeśli ktoś tu nabija posty... to na pewno nie papatka. ...

Nie, to nie mój poziom. Idę stąd... Pzdr.

Dżiglipaff
09.08.2009, 22:55
przeszkadza Ci bieganie?

mnie to nawet wkurza, kiedy moje ludziki sie lenia i nie chca biegac - moga wtedy szybciej wykonywac rozne czynnosci i nie trzeba czekac az dojda do drugiego przedmiotu <3

papatka
09.08.2009, 22:57
Jutro wypróbuję wszystkie sposoby jakie podaliście (dzisiaj za późno już xD). I dziękuję za pomoc i obronę (: A Ty, Sherlock odpimpaj się ode mnie xD

przeszkadza Ci bieganie?

mnie to nawet wkurza, kiedy moje ludziki sie lenia i nie chca biegac - moga wtedy szybciej wykonywac rozne czynnosci i nie trzeba czekac az dojda do drugiego przedmiotu <3

Gdybym tylko grała to by mi nie przeszkadzało, ale postacie mojego simowego filmu tak robią, więc to ważne :/

Sherlock
09.08.2009, 23:14
Przepraszam, papatka ;>

mario
10.08.2009, 11:57
Gdybym tylko grała to by mi nie przeszkadzało, ale postacie mojego simowego filmu tak robią, więc to ważne :/
Moi simowie też zawsze biegali, akurat jak kręciłem film. Tak mnie to wkurzało. Musiałem im podzielić na kilka części drogę do celu, żeby szli... Wnerwiające strasznie.

ultraviolence
10.08.2009, 15:06
Jeśli chodzi o bieganie, to zaobserwowałam, że w mojej grze ta przypadłość dopada każde małe dziecko, które zmienia grupę wiekową na dziecko w wieku szkolnym. Nie zostaje im to na zawsze, oczywiście - zwykle na drugi dzień poruszają się już normalnie :).

Titellè
10.08.2009, 16:57
Jeśli chodzi o bieganie, to zaobserwowałam, że w mojej grze ta przypadłość dopada każde małe dziecko, które zmienia grupę wiekową na dziecko w wieku szkolnym. Nie zostaje im to na zawsze, oczywiście - zwykle na drugi dzień poruszają się już normalnie :).

U mnie też tak jest jeśli spełnię im aspiracje do poziomu silver.

Dżiglipaff
10.08.2009, 22:05
chyba raczej platinum, bo nie ma silver

Titellè
10.08.2009, 22:14
u mnie jest silver.

papatka
11.08.2009, 00:42
Teraz się kłócą o nazwę poziomu aspiracji :rolleyes: dzisiaj jestem wykończona, ale obiecuję, że jutro wypróbuję wszyskie sposoby xD

Dżiglipaff
11.08.2009, 09:24
gdzie tam, ja sie nei kolce, tylko ja upomnialam, bo u mnie i w ogole wszedze jest platynka, ale skoro ma inaczej, to niech ma, nie obchodzi mnei to ; p

Sherlock
27.08.2009, 18:22
dzisiaj jestem wykończona, ale obiecuję, że jutro wypróbuję wszyskie sposoby xD

Wiedziałem, że tak będzie! >_<

Dżiglipaff
27.08.2009, 19:30
ales sie jej uczepil, czlowieku, daj se spokoj, na dwor wyjdz, pobiegaj, albo co~

Madelaine
27.08.2009, 20:05
No Sherlock rzeczywiście się uczepił. Ja tam jej wierzę. Żeby offtopu nie było, Papatka a próbowałaś przeprowadzić rodzinę? Może to pomoże xd

papatka
27.08.2009, 20:15
Przeprowadzenie rodziny pomogło. Dzięki :D

Sherlock
28.08.2009, 09:20
Dobra, jak wam nie przeszkadzają jej kłamstwa to OK. Od dzisiaj nie będę zwracał uwagi na jej posty, jej tematy, jej prośby i w ogóle będę żył na forum, wiedząc, że ona NIE ISTNIEJE. Wychodzę stąd i nie wracam. Moje ostatnie słowo w tym temacie i w ogóle jej tematach, to: "Kłamała".

Dżiglipaff
28.08.2009, 17:09
a moze na dwor bys wyszedl, spotkal sie z przyjaciolmi, w pilke pograł? bo chyba za bardzo bierzesz sobie do serca to, co sie dzieje na forum :<

Sherlock
29.08.2009, 07:07
Może i biorę, ale po prostu gdy ktoś mówi "OBIECUJĘ że jutro sprawdzę", a robi to za trzy tygodnie to Mnie aż coś ściska.
Dobra, jak wam nie przeszkadzają jej kłamstwa to OK.

bubel-96
29.08.2009, 14:51
Ludu, nawet jeśli ONA wymyśla, to ten temat może pomóc komuś, kto też ma taki problem. A jeżeli wokół siebie, Sherlok, widzisz same osoby, które kłamią, to nie nasz problem.

papatka
06.09.2009, 19:06
Shrlock, przestań już z siebie robić nie wiadomo kogo... Jeśli ci przeszkadzają moje tematy to ich nie czytaj o.o a odkładałam sprawdzenie czy wasze rady działają, bo mam też inne obowiązki -.-

Fatamorgana
06.09.2009, 19:07
Prawdziwy Sherlock Holmes był tylko jeden.

papatka
06.09.2009, 19:13
Hehe... dokładnie xD A ten nasz to (nie zawsze ale) często się myli :/
Powracając do tematu: Przeprowadzenie rodziny działa i po jakimś czasie simy też przestają biegać :)

Gosiaz135
08.09.2009, 11:17
Mi tez czasami biegają zamiast chodzą, potem wszystko wraca do normy. Jeżeli przypuśćmy ci biegną i masz opcje "przybiegnij tu" to spróbuj ją włączyć i potem włącz "podejdź tu". Mi tam zawsze tak działa. Chyba że masz błąd...