Zobacz pełną wersję : Mięśnie.
Fatamorgana
05.08.2009, 11:55
Kurde, moja Simka wygląda jak Pudzian. :/ Jak wielkie mięśnie i okropnie to wygląda (chciałam zarobić punkty, więc ćwiczyła na sztandze). Jak Emely może stracić te mięśnie? Ma ćwiczyć na bieżni czy się obżerać, czy może jeszcze coś innego?
mam to samo, ale w zamierzone ;d
może spróbuj się poobżerać i nie ćwiczyć przez... nie ćwiczyć ;p
Orzechowo
05.08.2009, 15:33
Ja też mam to samo, a sport jest potrzebny włamywaczowi ._.
<rzyga>
Spróbuj nie ćwiczyć trochę, poleż przed telewizorkiem... Omijaj siłownię..
A widzisz, trzeba było biegać truchtem albo na bieżni. Sztanga = ćwiczenia siłowe...
Musisz kupić za punkty życiowe ,,Rzeźbiarz ciała". Znajdziesz to w wyposażeniu rodziny i weź simem ustal siła "wysoka" (tą najmocniejszą). I kliknij simem powrót do normalnej czy tam poprzedniej sylwetki i twoja simka będzie miała mięśnie jakie zrobiłaś na początku gry.
PS. Rzeźbiarz ciała kosztuje 30 000 punktów życiowych..
Fatamorgana
05.08.2009, 18:36
Nie mam kasy na rzeźbiarza. XD
Niech się poobżera, pomoże jej to w gotowaniu. ;p
zmień życiowe pragnienie na nurzać się w kasie, kodem motherlode zrób jej 50 000 i spełnione, więc już masz 'kase' na rzeźbiarza :]
Ja ostatnio znalazłem nowy sposób żeby poprawić sport trzeba cały czas w basenie siedzieć:)
albo prościej niz radzi brzós : kod shazaam - sim dostaje 2500 punktów szczęścia życiowego :> kilka razy wpiszesz i stac Cię na wszystkie eksponaty do kupienia za punkty :>
Nie mam kasy na rzeźbiarza. XD
Niech się poobżera, pomoże jej to w gotowaniu. ;p
jest hack na punkty że bardzo szybko lecą:
http://www.modthesims.info/download.php?t=357303
ściągnij to,i wypakuj(musisz wpakować do gry x10)
mam nadzieję że pomogłem;)
MUSISZ SIĘ ZAREJESTROWAĆ!;)
Maks, shazaam jest dużo prostszy, myślę, że Sara skorzysta z tego kodu.
Fatamorgana
06.08.2009, 19:04
Emely teraz w ogóle nie ćwiczyła, już jej te mięśnie opadły. :) Wygląda teraz bardziej naturalnie. :D Była tylko raz przejedzona, ale jadła bardzo tłusto. Dzięki za kod. :P
Fatamorgana
06.08.2009, 19:55
Ani shaazam, ani shazaam nie działa. :(
masz piraty? podobno te kody nie działają w piratach
Mi shazaam też nie działa ale ściągnąłem hacka że jest więcej kodów to lifetimehappiness:)
Fatamorgana
09.08.2009, 20:29
Nic nie ściągałam, oprócz fryzur z Simowego Sklepu. Mam oryginalną wersję. A lifetimehapiness również nie działa.
Nic nie ściągałam, oprócz fryzur z Simowego Sklepu. Mam oryginalną wersję. A lifetimehapiness również nie działa.
No bo własnie, zeby ziałalo, to trzeba ściagnąć. Oryginalnie nie ma tego kodu w grze
Fatamorgana
10.08.2009, 11:56
No bo własnie, zeby ziałalo, to trzeba ściagnąć. Oryginalnie nie ma tego kodu w grze
A gdzie to można dostać?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.