Zobacz pełną wersję : Kod na punkty?
Fatamorgana
09.08.2009, 19:15
Siemka.
Słyszałam o jakimś kodzie na te punkty, za które dostaje się nagrody (np. Spostrzegawczy itp.). Jest taki kod? Bo pisali mi w moim temacie o shaazam lub shazaam, ale żaden nie działa.
Jeśli masz piracką wersję to kod shazaam nie działa
Fatamorgana
09.08.2009, 19:45
Mam oryginalną wersję. Żaden z nich nie działa.
a nie chodzi o lifetimehappiness
Fatamorgana
09.08.2009, 19:52
Ten również nie działa. :(
Ściągnij hack NA więcej kodów.W tedy lifetimehappiness będzie działał.
anie_1981
14.08.2009, 21:58
A wiesz skąd ten hack? Bo na ModTheSims2 był debugger, który dodawał różne kody między innymi lifetimehappiness, ale on nie działa na pierwszej i drugiej łatce. Jest też awesome, ale on kłóci się z drugą łatką. Włącza się i niby działa ale powoduje bugi. Nie można skasować własnych stylów, a Simy nie chcą pływać w basenie. Same z siebie pływają, ale jak im się każe popływać to mają w dymku szlak, że nie mogą dojść do basenu niby.
No to gdy masz pokazane zapisy gry to wpisujesz testingcheatsenabled true, ale gdy wpiszesz w czasie gry, to nie zadziała. Wchodzisz w zakładkę szczęścia życiowego klikasz Ctrl, slyszalam ze w pobliżu tych punktów jest jakiś czerwony x, ale ja czegoś takiego nie miałam, i gdy trzymasz Ctrl, klikasz PPM w pobliżu liczby punktów.
Truskawka14
21.07.2010, 13:10
Sposób Maddie jest dobry, nawet jak masz wersję piracką. Dodam, że klikasz między skrzynią a cyframi, ale bliżej skrzyni.
No to gdy masz pokazane zapisy gry to wpisujesz testingcheatsenabled true, ale gdy wpiszesz w czasie gry, to nie zadziała. Wchodzisz w zakładkę szczęścia życiowego klikasz Ctrl, slyszalam ze w pobliżu tych punktów jest jakiś czerwony x, ale ja czegoś takiego nie miałam, i gdy trzymasz Ctrl, klikasz PPM w pobliżu liczby punktów.
Czy z tego sposobu można skorzystać przy kodzie:
"editincas - Przenosi zaznaczonego Sima do edytora CAS (Create a Sim)" ?
Wednesday
12.08.2010, 15:05
Tam już wcześniej ktoś pisał, ale spróbuje wytłumaczyć. W men głównym musicie wpisać
TestingCheatsEnabled true
i wejść w swoją grę, i danego sima. Na panelu sima włączcie okienko ze szczęściem życiowym. Tam jest tak skrzyneczka i z naciśniętym ctrl, klikajcie obok skrzynki (Na około skrzynki, inaczej nie umiem tego napisać).
W ten sposób dodaje się ok.100-1000pkt. szczęścia życiowego. Mam nadzieję, że pomogłam :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.