Zobacz pełną wersję : Wybredna simka:(
Mam simkę - nastolatkę. Spadła jej energia więc spokojnie kładę ją spać do łóżka a ona zasypia a po chwili wstaje jakby coś ja obudziło. Tylko, że wszystko w poblizu jest wyłączone:/ Za to w innych pokojach spi bez problemu... Czemu nie chce spac w tym jednym
może złe łóżko, coś związanego z komfortem? Albo po prostu włączony jest telewizor, radio i inne takie.
Właśnie nie wiem.. Komfort ma całkiem niezły a wszystkie sprzęty wokoło sprawdzałam...
a może ma np. inny pasek na czerwono ? moja simka nie chciała zasnąć jak miała energię i zabawę czerwone .
Smutna252
11.08.2009, 10:45
A moja simka miała wszystkie paski na zielono, tylko energia jej troszkę spadła, to jej kazałam iść spać. No to zasnęła i za chwilę wstała i tak wkółko. I się okazało że zaraz obok jeden z domowników oglądał telewizor i jej to przeszkadzało. Ale skoro wszystko wokół jest wyłączone...tak kiedyś mój wampir robił, to się zdenerwowałam, włączyłam boolprop'a i mu zrobiłam energię na pomarańczowo i spał jak aniołek xD
dirty_job
11.08.2009, 11:47
A nie chce jej się jeść lub iść do toalety ?
Własnie kurczę nie... No nic simka mi dorosła, więc problem już nieaktualny. Dzięki za pomoc;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.