PDA

Zobacz pełną wersję : Zły Dotyk [+18] ;*

KisS
17.08.2009, 23:31
Dla tych co nie doczytali- niektóre foty są plus eighteen, więdz radzę uważać. Ta historia nie ma ze mną nic wspólnego, ale postanowiłam ją opisać. W zasadzie zrobiłam to z kumpelą. BuZioLe ;***
Mam na imię Amy- po prostu Amy i od zawsze byłam Amy. Niewidzialną Amy. Tak oceniam ten stan, kiedy przechadzasz się korytarzem i nikt nie mówi cześć, nikt nie spojrzy i tylko cię popychają. Ale do rzeczy. Mama umarła kiedy byłam bachorem, miałam 9 lat. Zamieszkałam z tatą, starszą siostrą i bratem o rok starszym w kawalerce. Żyło się pomału. W tym roku skończę 15 lat. Wprowadziliśmy się do domku w Miłowie razem z dziadkiem. Teraz zaczyna się nowy rozdział w moim życiu...
http://img132.imageshack.us/img132/3395/65794764.jpg
Kiedy wróciłam do domu po wizycie w sklepie i weszłam po schodach do sypialni zastałam Tomko w dziwnym stanie. Leżała zapłakana na łóżku. Łkała swoim niskim głosem a makijaż spływał jej po twarzy warstwami.
http://img34.imageshack.us/img34/1579/78996002.jpg
- Tomko, co się stało?- podbiegłam do niej.
- Wyjdź szmato!- wrzasnęła.
Zbiegłam do kuchni w wielkim strachu. Co jej odbiło? Czy to mógł być Tyler? Był zły, że zerwali. Jechałby z Werony?
http://img32.imageshack.us/img32/7721/55829710.jpg
Zobaczyłam Tomko zbiegającą po schodach.
- Powiedz mi co się stało!- nalegałam.
- Posłuchaj, ty mała suczko, nie wtrącaj się w moje życie. Gówno mnie obchodzi kim jesteś i co sobie tam pod nosem pier***lisz. Odpie**l się ode mnie!- darła się nade mną.
- Rodziny się nie wybiera.- wyszeptałam.
- No niestety, bo nie wybrałabym takiego SUCZYSKA TĘPEGO jak ty mała ci**! Wychodzę! Będę wieczorem!- trzasnęła drzwiami.
Spoko, nie raz tak mówiła. Wróci za sekundę i mnie przeprosi...

kilka godzin później
http://img39.imageshack.us/img39/1301/72323106.jpg

Tomko wróciła po kilku godzinach. Ugotowała pyszną kolację. Ale dalej widziałam emocje zastraszające ją od środka. Dziadek zażartował, że to duża dziewczynka i może nie chce nam mówić wszystkiego. Jakoś gorzko to brzmiało. Przez noc coś mamrotała. Coś w stylu:
" głupia TomTom..."
Pewnie kolejna jej wpadka. Nieważne, jutro pierwszy dzień szkoły. Zapadłam w sen....

Obudziły mnie jakby jęki dochodzące spod łóżka. Otworzyłam powieki i przetarłam oczy kłykciami.
http://img34.imageshack.us/img34/4923/36742401.jpg

Dziadek jakby przyciskał do siebie mojego misia, posuwał nim. Słyszałam trzepanie. CO? COTOMABYĆ?!
http://img199.imageshack.us/img199/4493/27843392.jpg
- Dziadku, co ty wyprawiasz?!- krzyknęłam na cały regulator.
- Ojejku!!! To ty... eee... Amy. Przechadzałem się po domu i nie chciałem, żebyś zobaczyła mojego sterczącego ch.... brzucha. Tak się ma na starość. Spokojnie kochanie... Już się eee, ubieram.- dziadek tłumaczył się.
Odetchnęłam z ulgą. Zauważyłam, że nie ma nikogo w pokoju. No tak, pewnie moi szanowni bracia i siostry siedzą na balkonie i piją piwo.
- Dobrze dziadku, spokojnie. Połóż się już.- zakończyłam jego wywód.
http://img14.imageshack.us/img14/866/41663716.jpg

- Oj, chodź do mnie, niech cię wyściskam, moja duża dziewczynka...- przytulił sie do mnie.
Poczułam się jakoś dziwnie. Ale przecież to tylko mój dziadek, prawda?

Fatamorgana
17.08.2009, 23:35
Rozmyśliłam się. Byłam troszku zaspana.

Jakie foty +18? Dziadek z dziewczynką i dziadziuś z misiem na kroczu. buahah.

Rocket
17.08.2009, 23:51
ognisty staruszek z tego dziadka.

Lawend
18.08.2009, 07:50
szkoda, że tak krótko.
poczekam, poczytam kolejne odcinki i zobaczymy co z tego będzie :).

KisS
18.08.2009, 09:21
No żebyś wiedziała Rocket, ognisty!!! Dzięki Sara i Lawend ! TO dla mnie motywacja. Postaram się wstawić nowy odcinek jak najwcześniej.

brzos
18.08.2009, 10:20
ognisty staruszek z tego dziadka.

ofc

"emocje zastraszające ją od środka"
muhaha. aaaaaaaaa emocje zastraszaja mnie od srodka!

chaoss. jak dla mnie to nie.
no i zemu to ma byc +18? to jest smieszne, wyzwiska "suko" "ci**", "odpie**l się".
z tego można się lać prędzej, i żadnych zakazanych treści nie widzę : o
bo mysle ze w XXIw. bluźnierstwa to nie zakazana tresc : O

Liv
18.08.2009, 10:29
:D
Coś mi się wydaje, że nie doczekamy się tu pokazu umiejętności literackich autorki (autorek?) a raczej zboczone opowiadanko pisane byle jakim językiem :D
Mówi się trudno i czeka się na next odcinek.

Aha- rozumiem, że tylko zdjęcia będą +18?

shiyo
18.08.2009, 10:36
dziwne, aczkolwiek może się jakoś rozwinąć?

Gio
18.08.2009, 10:41
Coś mi się wydaje, że nie doczekamy się tu pokazu umiejętności literackich autorki (autorek?) a raczej zboczone opowiadanko pisane byle jakim językiem :D

Jestem tego samego zdania.
I tyle.

brzos
18.08.2009, 13:03
Mówi się trudno i czeka się na next odcinek.

no mówi się :d

Charionette
18.08.2009, 13:18
Kiedy zobaczyłam +18 myślałam, że będzie jakaś ostrzejsza akcja... A tu nic ciekawego. Ale... nie oceniam książki po okładce zobaczymy co będzie dalej ;)
Pozdrawiam

blakistoni
18.08.2009, 13:22
Jest calkiem niezle ;d
Fabula dosc fajna,zdjecia nie budza zastrzezen..zobaczymy jak to sie rozwinie ;D

Mikolea
18.08.2009, 13:52
No nie wiem co myśleć, narazie, poczekam na rozwój akcji i zobaczę co z tego wyjdzie...
Życze weny!

pensivelane
18.08.2009, 13:59
Jakoś nie zaciewkawił mnie pierwszy odcinek. Pomieszanie z poplątaniem jak dla mnie. W ogóle nie mam pojęcia po co dodałaś wątek Tomko, skoro zaraz wszystko było po staremu, tylko tyle, że sobie troche poprzeklinała. Ale i tak czekam na następny odcinek, mam nadzieję, że będzie lepszy.

Master of Disaster
18.08.2009, 17:39
Jak przeczytałam tytuł, to zaraz mi się przypomniała pewna parodia Gwiezdnych Wojen (patrz scena z Anakinem w szkole Jedi: http://www.youtube.com/watch?v=pvWY9PYPOEk. Ogólnie polecam filmik).

A to FS jakieś takie nieskładne jest. Już się domyślam, co się będzie działo, ale mogę się mylić; zobaczymy.

aluminium.
18.08.2009, 19:42
Jej. Niby coś napisałaś, ale tylko sobie poprzeklinały. Myślę, że drugi odcinek nie będzie lepszy, ale zobaczę. Szczerze to mi się nie podoba.
No i zrób coś z tymi maxisowymi simami. Pościągaj ubrania, fryzury i makijaże ;)

Volturia
18.08.2009, 20:10

Podpisuję się obiema rękami i nogami. FS jest po prostu słabe już na starcie ( sądząc po przeklinaniu, co było kompletnie słabe ) - całość, nie tylko tekst ale i zdjęcia.
Jednak CHCĘ wiedzieć co będzie dalej, niech autorka nas zaskoczy ;)

Słodka Ślicznotka
18.08.2009, 20:22
mi do osiemnastki co prawda brakuje kilku latek no ale co tam ;)
przeklinanie raczej nie jest od osiemnastu lat ,a ten dziadek z miśkiem mnie rozbroił :D
chociaż chciałabym wiedzieć co będzie dalej :)

Merve
18.08.2009, 20:38
Takie jakieś . . . nijakie. Trochę dziwne. Może jak będę się nudzić to przeczytam drugą część, jeżeli będzie oczywiście ;). Pozdro.

Holly
19.08.2009, 16:49
<zgon>
Ej, no ja bym się wstydziła coś takiego ludziom pokazać :x
Powyzywały się, poobrażały, akcja się nie posunęła i ogólnie to nawet nie wiadomo o czym to jest. W ogóle nie kumam. Nie podoba mi się i nie będę czytać dalej.

Fleur
19.08.2009, 16:53
ale nie oceniajcie jej tak po pierwszym odcinku, może coś się urodzi z tego

Rocket
19.08.2009, 17:44
Już się domyślam, co się będzie działo, ale mogę się mylić; zobaczymy.

też mam pewne przewidywania co do dalszej akcji i chętnie zderzę je z rzeczywistością.
mam nadzieję, że Kiss nie zrazi się negatywnymi komentarzami i będzie pisac dalej ;)

Invidia Semper
19.08.2009, 18:30
Ja powiem tyle: poważny temat pisany dziecinnym językiem. Wydaję mi się, że starasz się udowodnić ludziom(sobie?) swoją dojrzałość i powagę. Ale w taki sposób tego nie osiągniesz.
Oczywiście, pisz dalej, ćwicz, kiedyś być może nas olśnisz czymś niesamowitym. Jednak wydaję mi się, że to nie będzie to.

KisS
19.08.2009, 23:05
Wydaję mi się, że starasz się udowodnić ludziom(sobie?) swoją dojrzałość i powagę.
ŁOTTHEFU.CK? NIENAWIDZĘ TAKICH LUDZI!!!

A nowy odcinek jutro, bo dzisiaj byłam w kinie niespodziewanie ;)

Invidia Semper
20.08.2009, 10:08
Nienawidzisz ludzi, którzy wyrażają własne zdanie i mówią to co myślą? Hm...tu mamy kolejną oznakę dziecinności;)
Nie będę się z Tobą kłócić, bo to nie ma sensu. Ale skoro nie chcesz krytyki to w porządku- ode mnie możesz słowa nie usłyszeć, jeżeli tylko chcesz.

Volturia
20.08.2009, 15:13
Całą dyskusję przemilczę. i czekam na nowy ( miejmy nadzieję porządny ) odcinek :)

Ayumii
20.08.2009, 15:28
a ja z ciekawoscia poczekam co z tego wyjdzie bo zapowiada sie interesujaco:)moze poczatek taki jest a potem akcja moze sie potoczyc calkiem inaczej:)

KisS
20.08.2009, 17:34
UWAGA!: Zawarte nieprzyzwoite zdjęcia, oglądasz na własną odpowiedzialnosć! Opowiadanie było pisane wspólnie z koleżanką, która przeżyła coś podobnego.

Odcinek 2

http://img88.imageshack.us/img88/3432/snapshotd795ba36179994c.jpg
Po powrocie ze szkoły wbiegłam do swojego pokoju odrobić zadaną pracę z Simologii. Dziadek siedział na kanapie.
- Usiądź obok mnie, króliczku.- zawołał mnie.
- Słucham?- zapytałam.
- Masz chłopaka?
- Dziadku! Nie, nie mam!- odpowiedziałam zawstydzona.
- Taka śliczna foczka, a nie ma faceta.- zaśmiał się.
- Dziękuję.
- A całowałaś się już kiedyś?- dopytywał się wścibsko.
- Nie...
- Wstań!- zakomenderował.
Posłusznie to zrobiłam.
http://img88.imageshack.us/img88/5919/snapshotd795ba36979994f.jpg
Objął mnie w talii, przysunął do siebie. Zaczęłam przeć w drugą stronę. Delikatnie zbliżył wargi do moich ust. Mózg wyłączył się na sekundę i kazał się przyłączyć. Wepchnął mi język prosto w usta, i ohydnie się śliniąc lizał je i gryzł. Odepchnęłam go z piskiem.
http://img248.imageshack.us/img248/7715/snapshotd795ba363799952.jpg
- Co ty wyprawiasz dziadku?!- krzyczałam wściekle.
- Jesteś taka śliczna... trudno się powstrzymać.- spojrzał sędziwym wzrokiem na swoje stopy. Czułam wyrzuty sumienia. Przecież to starsza osoba...
- No dobrze... Ahh, przewietrzę się.- rzuciłam mimowolnie i wyszłam.
Spacerowałam po podwórku. Wiatr targał mi ubranie. Łkałam po cichu.
http://img88.imageshack.us/img88/5761/snapshotd795ba36b799978.jpg
Nagle zauważyłam moją siostrę. Siedziała na wgłębieniu przed naszym domkiem otoczona różnymi przedmiotami: książkami dla nastolatek, trofeum w dziedzinie Simplastyki i skrzyni kwiatów.
- Teraz nie są nam potrzebne takie rzeczy, siostro.
- Odbiło ci?- wykrzyczałam.
- Nie. Zaczynamy nowe życie. Przygotuje cię.- powiedziała poważnie.
- Ale..
- Cicho. Nie rozmawiajmy.
Zmyła mi makijaż i ułożyła włosy. Szeptała słowa w nieznanych mi językach. Co jej się stało? Zaprowadziła mnie bez słowa do domu.
http://img196.imageshack.us/img196/6180/snapshotd795ba36579999b.jpg
W dziwniej ustrojonej sypialni był też mój brat i dziadek.
- Przyodziałam dziewicę, Panie.- pokłoniła się Tomko mojemu dziadkowi.
- To świetnie, Raszko.- Raszko? Co? Rozumiem że Raszka to Tomko?
- Dziękuję za uznanie.- odpowiedziała z rumieńcem na twarzy.
- Wiloooo, mmmm, oczyścij tą dziewicęęę z grzechuuuu, pozwóóóól...- wymruczał dziadek.
http://img219.imageshack.us/img219/8212/snapshotd795ba3617999a9.jpg
- Włożyć dziewicę do źródła oczyszczenia.- mój brat, Nightingale i Tomko chwycili mnie brutalnie za nadgarstki i wpuścili do wanny napełnionej czerwoną mazią. Była ciepła, parowała. Kilka kropel wpadło mi do ust. Smakowały jak krew.
- Nadaję ci imię... Tila. Od dzisiaj porzucasz imię Amy. Nazywasz się Tila i jesteś pełnoprawną wyznawczynią.- dziadek uśmiechnął się szelmowsko.
- A teraz Kacharze i Raszko, zostawcie mnie. Muszę oczyścić dziewicę.- powiedział cicho dziadek.
http://img88.imageshack.us/img88/7290/snapshotd795ba36579999c.jpg
- No i co tam, Amy?- dziadek przysunął się blisko mnie.
- Mówiłeś, że nazywam się Tila.- odpowiedziałam drżącym głosem.
- Ale ja będę nazywał cię Amy. Bo jesteś moją szczególnie ulubioną dzi**ą.- zachichotał.
Bałam się. Czułam jego śmierdzący oddech na karku. Nogi kazały mi uciekać, a rozum czekać.
- Może się rozbierzesz? Chciałbym zobaczyć tą jędrną pupę bez osłony.- trajkotał rozpinając rozporek.
Machinalnie ściągałam sukienkę i buty. Co ja wyprawiam?!
- Dzisiaj musisz duużo wytrzymać... Twój brat sprzątał i robił mi laskę od tygodnia żeby się z tobą przespać.- przycisnął mnie ręką do ziemi.
http://img196.imageshack.us/img196/8707/snapshotd795ba3677999b4.jpg
Czułam krople zimnego potu spływające mi po kostkach. Poczułam, że coś przesuwa mi się między podudziem. Ręce dziadka wędrowały po moim ciele. W obłędzie dotykał wszystkiego, jakby nie mogły przestać. Były zimne i takie.. wredne. Sekundy dłużyły się w napięciu i odrazie. Aż w końcu poczułam ból. Rozsadzający mnie od środka. Jakby ktoś przeciął mnie ostrym skalpelem. Jęknęłam głośno.
- Dobrze ci, co?- słyszałam jak zza mgły. Odrażająca twarz dziadka przesuwała się w tę i wewtę. Przestałam czuć. Jakbym odeszła z ciała i oglądała tą całą sytuację z boku. Nie wiem ile to trwało. Obudziło mnie z amoku uczucie ciepłej mazi rozlewającej się wewnątrz mnie. To było ohydne. Dziadek odszedł, a ja leżałam jakby świat przestał istnieć. Czułam się brudna i winna. Leżałam tak kilka godzin. W pewnym momencie doszłam do siebie i ta cała sytuacja przestała jakby istnieć. Nie było czegoś takiego jak ten... nie to się tak nie nazywa. Przecież ja sama tego chciałam... To było głupie, ale poczułam się strasznie napalona. Pragnęłam kogoś. W tej chwili! Mój brat był jakby zbawieniem. Kusząco na niego spojrzałam. On w wielkim zdziwieniu i (chyba) radości przycisnął mnie do siebie.
http://img200.imageshack.us/img200/5755/snapshotd795ba3637999b9.jpg
Tym razem to było przyjemne. Zachowywałam się jak dzi**a, ale nie obchodziło mnie to. Chciałam ciepła. Pragnęłam mojego brata zachłannie, jak jakiejś zdobyczy. Zalała mnie fala przyjemności. I rozpłakałam się. Bez sensu.
http://img33.imageshack.us/img33/5120/snapshotd795ba36f7999d4.jpg
Natychmiast przestał być delikatny. Znów czułam ten ból, tym razem jeszcze głębiej. Ryczałam jeszcze głośniej. Gdy dokończył wstał, ubraliśmy się, a on zaczął krzyczeć.
- Zniszczyłaś taki piękny seks! Masz już nigdy w życiu tak nie zrobić! ROZUMIESZ?!- krzyczał.
- Tak, obiecuje.- załkałam jak spłoszony królik.
- Ale ruchasz się całkiem równo.- dodał. I wyszedł. I zostawił mnie.

Pani_Snejp
20.08.2009, 17:37
Eeeeee... Okej. Zero realistyczności, ale spoko o.0
może napiszę coś porządniejszego jak zrozumiem, co właściwie przeczytałam.

Chryzantem Złocisty
20.08.2009, 17:46
OMG.
toż to jest....no normalnie nie wiem jak to nazwać
beznadzieja,niestety

i totalnie nierealistyczne.trochę to podsumuję
"dziadek chce mnie pocałować...hej!a po co mam się mu opierać?przecież nie ma w tym nic nienormalnego!w końcu jestem mądrą (:|) nastolatka,a on tylko starym człowiekiem!"
"hm,pocałował mnie.a co tam!pójdę na dwór,w końcu to nic dziwnego!"

"zaciągnęli mnie na dziwny rytuał.o,i nawet jakieś fajne ubrania dali.hm,pewnie jakaś inna głupia idiotka by uciekła albo wzywała pomoc,ale ja taka nie jestem!"
"kazali mi się wykąpać w krwi.fascynujące przeżycie.muszę to kiedyś powtórzyć!na pewno robi dobrze na cerę"

"dziadek zaczął się do mnie dobierać.kiedyś o tym słyszałam,że to się nazywa gwałt albo coś takiego...eee tam,a co mnie to,w końcu to tylko stary człowiek,a ja jestem taka bezbronna,że nawet mu nie potrafię odmówić."
"bolało.ale to nic,było fajnie.o,mój brat się przypałętał,może z nim to powtórzyć?w końcu to nic dziwnego"

tragedyja.wybacz.

a,jeszcze jedno,cytuję główną bohaterkę: "Mózg wyłączył mi się na sekundę".Po przeczytaniu całego FS dochodzę do wniosku,że ta dziewczyna niestety mózgu nie posiada :(

Pani_Snejp
20.08.2009, 17:49
O, Chryzia mnie wyręczyła.

Charionette
20.08.2009, 17:49
To było dziwne... Co jej się niby stało? Hm... Trochę zbyt pogmatwane...
Podobnie jak Pani Snejp nie bardzo rozumiem co przeczytałam...
Napisz proszę coś lepszej jakości ;)

victoria.lauren
20.08.2009, 17:52
O_o zaglądam na to forum od roku i czytam fotostory, ale czegoś takiego jeszcze nie było.
Hmm może i historia nadawała by się na jakiś dramacik o złym dziadku, ale troszkę za szybko opisane, dość chaotyczne i przede wszystkim dość nielogiczne to co robi ta dziewczyna.

Fleur
20.08.2009, 18:28
Coś się jednak urodziło z tego, coś dziwnego. Nie podoba mi się :(

Jakaś ta bohaterka dziwnie zacofana, bo jak można mieć 15 lat i nie wiedzieć co się dzieje

Gio
20.08.2009, 18:30
wiesz... takie zdjęcia są niezgodne z regulaminem nawet jeśli napiszesz, że czytasz na własną odpowiedzialność ;)

A odcinek taki nijaki- pozdrawiam

Iminashi
20.08.2009, 19:15
obrzydliwe xp
+o, jaki energiczny staruszek!

Narcyz
20.08.2009, 19:43
Yyy.. To trochę dziwne, gdyż po pierwsze nie wiem, która osoba jest którą. Tak strasznie dziwnie piszesz.. Ale to mało ważne. Rozumiem gdyby to fs było jakimś dramatem o gwałcie nastolatki przez jej dziadka.. Wyglądało by to zupełnie inaczej, ale takie "coś" (nie umiem inaczej nazwać), że ona się poddaje jemu tak jakby? Że jej się to podoba?! I jeszcze piszesz, że Twoja koleżanka przeżyła coś podobnego?! :O

Czyli, że niby co - ona chciała być tak jakby gwałcona? :O

Nie bardzo rozumiem wogóle sens tego opowiadania.
Czytałam nie dawno na onecie coś o dziewczynie, która napisała książkę(pisząc ją była już dorosła) o innej osobowości tzn. że gwałcona była od dziecka przez swojego ojca i nikomu o tym nie mówiła, było to dla niej normalne bo od dziecka tak było i ona miała tak jakby kilka osobowości, że w pewnym czasie zapominała o tych gwałtach i wgl. Tak jakby jej to wszystko nie dotyczyło.
Ale Twoje fs wcale chyba na tym nie polega nie wiem co chciałaś innym przekazać pisząc je, ale ja osobiście nic z niego nie rozumiem.

caalam
20.08.2009, 19:44
Zgadzam się prawie ze wszystkimi.
Nie zrozumiałam akcji. Wszystko takie inne, mało realistyczne, nie zrozumiałam prawie pół tekstu o.O

Liv
20.08.2009, 20:14
Ciekawa jestem kto zachowywałby się tak jak Twoja bohaterka. Każdy normalny uciekałby, gdzie pieprz rośnie.
Amy jest po prostu GŁUPIA, bo inaczej się tego nazwać nie da.
To, że mało realistyczne powiedzieli już moi poprzednicy (szczególnie chodzi mi tu o te "obrzędy")
Zastanawia mnie co chcesz przekazać w tym FS. Masz w ogóle ustalone jak to się wszystko skończy? I jeszcze jedno: czemu u licha zachciało się temu dziadkowi właśnie teraz? Wcześniej nie było takich incydentów? A co z rodzicami tej młodzieży? (bo o tym również zapomniałaś wspomnieć)
Jak na razie przewiduję akcję tak: ci ją będą dalej gwałcić aż w końcu dziewczyna zajdzie w ciążę. Jak się o tym dowiedzą zabiją ją i po sprawie.
Cóż, czekam na next. Może wymyslisz coś bardziej sensownego.

Słodka Ślicznotka
20.08.2009, 20:22
mnie też sie mózg wyłączył o__O

blakistoni
20.08.2009, 20:42
Pierwszy odcinek byl w miare normalny,ale ten ostatni..obrzydliwy? xd
Noo,zachowanie Amy bardzo mocno by zdziwilo. Kazdy by po prostu uciekal,coz.
A te obrzedy? W ogole nie realistyczne.
Sadzilam,ze bedzie z tego cos lepszego,zobaczymy jak z tego wybrniesz,bo zapowiadalo sie fajnie.

Rocket
20.08.2009, 20:59
to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.

Chryzantem Złocisty
20.08.2009, 21:16
Rocket,chodzi Ci o to? -> http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28130&highlight=lezbijki

Też od razu mi się z tym FS skojarzyło :D KisS,przeczytaj sobie ten temat i zastanów się o co nam chodzi.

Rocket
20.08.2009, 21:26
tak właśnie o to xD tak samo stricte - komiczne, tak samo nieprawdopodobne, taki sam styl opisywania sytuacji :D

KisS
20.08.2009, 21:26
Hmm.. w takim razie chyba poproszę o zamknięcie tematu, a ja się podszkolę. Bo chyba nie ma sensu tego kontynuować.

Invidia Semper
20.08.2009, 22:14
to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.

<leży na podłodze i kwiczy ze śmiechu>Aż przeczytam!

Kiss, nie powinnaś się według mnie poddawać, jak dla mnie na tym też możesz się szkolić

bubel-96
20.08.2009, 22:50

<PADA>
Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD

@Volturia. Ej, przecież to bardzo ciekawe i realistyczne, że ktoś przywiązał dom do wózka i z nim pojechał, jak możesz sądzić, że cokolwiek jest lepsze! <O.o xD>

Fatamorgana
20.08.2009, 23:05
<PADA>
Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD

Ja też. XD Umarłam prawie. ; DDD
Szkoda że ten temat jest zamknięty. ;P

Volturia
20.08.2009, 23:08
Twoje fs wcale chyba na tym nie polega nie wiem co chciałaś innym przekazać pisząc je, ale ja osobiście nic z niego nie rozumiem.

Ja naprawdę nie wiem, skąd u 14-latki takie pomysły. :O
( Sama jeszcze przez parę dni nią pobędę ) Może ujmę to tak: Przyznam, że temat jest ciekawy i jak najbardziej realistyczny. Jednak przedstawiony w jak najmożliwiej dziwny sposób. Słyszałam o przypadkach, że gwałt ' się podoba'.
Ale o takich obrzędach, i takim machinalnie sztucznym zachowaniu ( i zboczonej rodzince ) jeszcze nie... Trochę mnie zraził ten język ( tzn. te zdania typu 'świetna foczka' itp. ) Głupia ta dziewczyna tak niesamowicie - że aż mnie fascynuje :P

Na twoim miejscu nie zrobiłabym rzeczy najprostszej i nie schowałabym głowy w piasek a spróbowałabym z tego wybrnąć...

btw, sama nie wiem dlaczego jestem taka uprzejma, iż próbuję cię podtrzymać na duchu i w dodatku, że chcę się dowiedzieć co będzie dalej o.O pisz.

PS Ale przyznam, że to o ' LeZbijkach' jest o wiele goorsze.

Titellè
21.08.2009, 17:13
To z LeZbijkami nie dotrwałam do końca -,-

btw. pisz. może przyłóż się bardziej i coś z tego wyjdzie - rozkręć to. możesz pisać o tym o czym chcesz pisać i odpowiedni sposób. Zły dotyk - kojarzy mi się z przeżyciami skrzywdzonej dziewczyny - możesz to opisać w smutny sposób ,a nie w komiczny który kojarzy się z jakimś eroOpowiadaniem.

Teo
21.08.2009, 20:05
A ja powiem szczerze, że temat mi się nie podoba.
Uważam, że treść jest nieodpowiednia, a przynajmniej tematyka FS.
Na tym forum są zarejestrowani młodzi ludzie. I dam sobie rękę obciąć, że część z ich rodziców wolałaby sama poinformować swoje pociechy o życiowych problemach.
Poza tym temat gwałtu chyba nie jest tematem, z którego powinno się robić komedię.
Ale to tylko moje zdanie...

Holly
22.08.2009, 11:12
Miałam nie czytać ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zobaczyć jakiś głupot w twoim wykonaniu. Nie doczytałam do końca, bo MÓJ MÓZG by tego nie wytrzymał.
Gio ma rację, powinnaś dostać bana. Nie wiem skąd u Ciebie takie pomysły, rozumiem gdybyś to napisała w formie dramatu, nie fotostory (bo to było już obrzydliwe) ale nie dość, że jest to zbyt poważny temat to jeszcze napisany językiem jakiego się nie da w żaden sposób opisać :O Daj se siana z tym, bo nic z tego nie wyjdzie, tym bardziej, że bohaterka jest głupia jak but u lewej nogi.

Titellè
22.08.2009, 11:32
miałam nie czytać tego drugiego tylko poczekać na trzeci ale zaczęłam ... i dotrwałam do momentu "z dziadkiem" i przestałam ... właśnie zjadłam obiad i mam odruchy wymiotne ... ty masz 14 lat ? no sorry jestem w twoim wieku i nigdy w życiu nie przyszło ,by mi coś takiego do głowy ! tym bardziej dziadek i wnuczka ... ty masz mózg ? przepraszam ,że tak ale naprawdę to co przeczytałam bardzo mnie zniesmaczyło ... czuję ,że odbije się to na mojej psychice ... -,-

jesteś jakimś niewyżytym dzieckiem ,które pościągało "se" dodatki z sexysims.

jeszcze ten emotikon w tytule ";*" - paranoja.

popieram ban dla tego użytkownika.

Słodka Ślicznotka
22.08.2009, 11:42
ja też popieram bana!

Chryzantem Złocisty
22.08.2009, 12:44
oj dajcie spokój z tym banem dla niej.
chciała po prostu pokazać coś w formie Fs,może nie wiedziała,że takich zdjęć lepiej nie umieszczać (albo nie wiedziała,że może scenę inaczej wykadrować,żeby nie była taka wulgarna).
mnie tam to nie obrzydziło,ale rozumiem,że kogoś mogło to poruszyć.
jednak moim zdaniem jest to napisane tak...głupim?...językiem,że zdjęcia tylko dopełniają komizmu. (poza tym dajcie spokój,cycka nie widziałyście :| )

wierze,że KisS się poprawi i podejdzie do tego tematu tak,jak trzeba.

Invidia Semper
22.08.2009, 13:04
Poza tym temat gwałtu chyba nie jest tematem, z którego powinno się robić komedię.
Ale to tylko moje zdanie...

Ja tam w tym nie widzę żadnej tematyki gwałtu, ot, po prostu erotyczne fantazje czternastolatki. To, że akurat te myśli a nie inne postanowiła przelać na papier...cóż nie moja sprawa.

Poza tym zgadzam się z Chryzantemką.

Holly
22.08.2009, 13:59
Nie no, nie chodzi o to, że obrzydziły, ale co by było, gdyby każdy jednak łamał te zasady. Kimś to mogło bardzo... wstrząsnąć? : o. Dobrze napisałaś, jeśli już, zdjęcia powinny być tak wykadrowane, żeby były trochę mniej wulgarne. No ale dobra. Ja nadal jestem zdania, że erotyczne fantazje powinno się zostawiać raczej dla siebie x)

Master of Disaster
22.08.2009, 14:42
No i już nie mam co mówić - powiedzieliście za mnie niemal wszystko. Nie uważam, że KisS powinna dostać bana, wystarczyłoby chyba upomnienie, żeby więcej tego nie robiła. BTW Invidia - dziewczyna przelała na e-papier...

Dodam tylko jedno - gdyby ktoś próbował mnie skrzywdzić w ten sposób, biłabym, drapała, gryzła i kopała, a nie szła posłusznie jak owca na rzeź.

EDIT: 14-latka pisze FS i mówi, że jest dozwolone od lat 18... Bez komentarza.

caalam
22.08.2009, 17:02
No cóż, ale tu są też osoby dosyć młode, które zaglądają z ciekawości -.-

Rocket
22.08.2009, 19:05
jezu, jakby kiss umiescila tu zdjęcie swojej waginy to wasz bulwers faktycznie bylby na miejscu, ale żądanie BANA i święte oburzenie bo ktoś umieścił opowiadanie o gwałcie i screeny animowanych postaci, które w majtkach mają tyle co barbie i ken jest chyba lekka przesada. tym bardziej, że wyraźnie zaznaczyła (a nawet dwa razy), że opowiadanie zawiera treści nieodpowiednie poniżej lat 18 i każdy wchodzi na własną odpowiedzialność. zasłońcie oczka jakimś gustownym moherkiem i dajcie spokój, bo to już bardziej śmieszne od tego fs.

niepokorna
22.08.2009, 20:00
najsmieszniejsze jest to, ze nad jakims gownianym fs sie ludzie bulwesruja i pisza komentarze na 3 strony na odc [srednio] a prawdziwego, dobrego fs sie nie chce komentowac ;]

Sweet.Dreams
22.08.2009, 21:57
niepokorna - dokładnie ;) a te FS i opowiadania, to się chce im czytać :P
Ciekawość to ciekawość:D

Charionette
23.08.2009, 12:15
Wiecie co? Macie rację. To ciekawe, że średnie (żeby już nie powiedzieć, że do ustawionego tutaj poziomu słabe) fs zawsze przyciągają więcej ludzi. Może to wynika z tego, że przy dobrym fs ludziom nie chce się pisać komcia bo nie mają czego skrytykować. A można zauważyć, że wiele komentarzy opiera się właśnie tylko i wyłącznie na krytyce. Ludzie zaglądają do takich tematów by naprowadzić pisarza na dobrą drogę, a doświadczonego pisarza już bardziej nie mogą :P Tak mi się wydaje...