PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z parcelą

Mikolea
22.08.2009, 10:45
No więc storzyłam sobie parcelę publiczną, ale później chciałam zamienić ją na publiczną. Zrobiłam tak jak napisane jest na forum, czyli wpisałam kod i wróciłam do otoczenia. Później wprowadziłam tam simów i chciałam grać, a tu okazuje się, że tryb życia jest niedostępny.
I tu rodzi się moje pytanie da się coś zrobić, żeby można było grać na tej parceli?
Nie chcę wyprowadzać simów, bo mam już tą parcelę umeblowaną, co zajęło mi, trochę czasu.

Alisha
22.08.2009, 10:47
Nie ten dział.
Miałam to samo, co do problemu...

Mikolea
22.08.2009, 10:49
Nie wiedziałam właśnie, czy to dobry dział, no to prosiłabym o przeniesienie tematu, jeśli można.
I jak rozwiązałaś ten problem?

Alisha
22.08.2009, 10:53
Nie rozwiazałam, tylko dałam sobie spokój x(
Też bym chciała wiedzieć jak to rozwiązać...

Mikolea
22.08.2009, 11:09
dobra, ja też, wtedy nie będe kombinować, zamieniłam z powrotem na parcelę publiczną
temat do zamknięcia.

Alisha
22.08.2009, 11:14
Sorry za spam, ale nie rób tego.
Nie ma sensu się poddawać. A poza tym mało kto odpowiada, bo albo się na tym nie zna, albo... ma wakacje! ;)

Mikolea
22.08.2009, 11:58
Właśnie odtwarzam tą parcelę i mi nieźle idzie. To nie był żaden dom, tylko pole namiotowe, chociaż było tam dużo rzeczy, no i już prawie skończyłam.
A jak będzie to parcela publiczna to się przyda na przyszłość.

Liv
22.08.2009, 16:19
No więc storzyłam sobie parcelę publiczną, ale później chciałam zamienić ją na publiczną.
...

OK, wpisałaś kod. Zapisałaś parcelę. Wprowadziłaś Simów.
Była skrzynka na listy? I czy usunęłaś (jeszcze jak była parcelą publiczną) ten telefon?