Zobacz pełną wersję : rodzi się dziecko z białą karnacją
oyemotoyoye
27.08.2009, 01:24
moje simy nie sa manekinami , simka zaszla w ciaze i urodzilo sie dziecko z karnacja biala , dla sprawdzenia sprobowalam polaczyc te simy z innymi partnerami i dzieci rodza sie normalne wiec dlaczego im sie nie udaje?? macie jakies pomysly??
To zapewne błąd gry, lub po prostu jakiś skin z internetu (jeżeli takowe masz) coś zrypał i zastąpił skina maxisowego.
Charionette
27.08.2009, 09:36
Otóż to. Ja też tak mam. Normalnie blade jak ściana :D Można by spróbować usunąć owy skin, ale nie wiem co się wtedy stanie z tym dzieckiem ;)
oyemotoyoye
27.08.2009, 09:39
mam rozne skiny w grze ale akurat te SIMY maja skiny maksisowskie;/ no wlasnie jesli usune skiny czy inne "osoby" znikna? wystapia bledy? ;/
Ja też mam kilka skinów z netu i rodzinkę w której rodzice mają skiny z maxisa a ich dzieci mają netowskie. Wywal folder Downloads na pulpit, wejdź do gry i zobacz czy sim jest nadal biały.
oyemotoyoye
27.08.2009, 10:39
na poczatku zle chyba napisalam. simy maja skiny maksisowskie ale np oczy wlosy sa wiadomo;) z neta... wiec napewno to dodatki szkodza:( ale nie rozumiem wtedy dlaczego ta parka ze soba ma biale dziecko a z innymi juz karnacja jest zwykla.
HA HA !! za pomoca Insimenatora usunelam ciaze [udaje ze nic sie nie stalo] i jeszcze raz sprobowalam nimi miec dziecko:) urodzilo sie normalne , z normalna karnacja:) pzdr ;*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.