PDA

Zobacz pełną wersję : Wyodrebnienie plikow z zakladki "beds" ?

arviladelia
27.08.2009, 16:47
da się wyodrębnić wszystkie pliki (chodzi o dodatki z neta) które odnoszą się do konkretnej zakładki, np łózka? Jak tak to jakim programem? Zwykle szukanie w downloads ->"bed" nic nie dało bo to żaden ze znalezionych plików:<
Musze je posprawdzać i pozbyć się jednego konkretnego bo mnie wyrzuca z gry przez niego niestety nie znam jego nazwy ==';/ popłaczę się chyba jak będę musiała sie pozbyć wszystkich dodatków bo szkoda mi trochę (7gB:P) z góry dzieki za odpowiedz i ew. pomoc =)

Toya
30.08.2009, 03:01
Może pomocny Ci będzie Sims 2 Categorizer (http://www.simwardrobe.com/)?
Sims 2 -> Programs -> na dole Sims 2 Categorizer

Program wyświetla duże ikonki z podlądem na przedmioty z Downloads. Jak np. znajdziesz ikonkę tego łóżka, najlepiej mesha od razu, i klikniesz "Delete/Move" to wówczas program będzie szukał rekolorów tego łóżka, czyli pozostałych plików z tym łóżkiem związanych. I zapyta Cię na koniec, które pliki wywalić.

dareczka84
12.09.2009, 16:01
Nie słyszałam o takim programie, ale sądzę, że bardzo mi się przyda, bo mam mały bałagan. Nie powoduje on błędów w grze?

Dagazgackt
20.09.2009, 18:06
Oooo tego własnie szukałam :D mam nadzieje że program działą bez zakłóceń i nie psuje gry ^^ .... Zaraz go wypróbuje.