Zobacz pełną wersję : Witamy na nowej odsłonie TheSims.pl !
shooters
04.09.2009, 13:19
Po wielu tygodniach pracy witamy Was na nowej odsłonie TheSims.pl!
Odsłona naprawdę świetna.
Gratulacje :)
dirty_job
04.09.2009, 18:21
Mi się nie podba . Ale to tylko moja opinia .
czy tylko ta "podkładka" jest efektem wielotygodniowej pracy? W takim razie powodzenia ^^
Ale mi sie podoba i niech tak zostanie. Żeby tylko jeszcze coś z tą wredną reklamą zrobić to byśmy byli w siódmym niebie :)
Nowa odsłona strony, jak i forum są warte gratulacji !
Lecz jednak przywykłem do starych wersji ... :rolleyes:
Nieidealna
04.09.2009, 19:56
Mnie się bardzo ta nowa odsłona podoba:)
Chantelle
04.09.2009, 20:15
Ja też już przywykłam do starej wersji,ale ta jest super.
aluminium.
04.09.2009, 20:34
Tamto logo było fajne i wszystko ogólnie. Ta jest okropna ;(
lady-angel
04.09.2009, 20:46
Lepsze było poprzednie.
@up: fakt. W większości przypadków nowe logo się nie podoba z powodu przyzwyczajenia ;) (tak jak np. u mnie)
Ale pod to logo powinien być wprowadzony inny styl, bardziej pasujący.
czy ten temat nie powinien być w innym dziale? bo z samą grą The Sims nie ma wiele wspólnego o_O
Charionette
04.09.2009, 21:49
czy tylko ta "podkładka" jest efektem wielotygodniowej pracy? W takim razie powodzenia ^^
Ale mi sie podoba i niech tak zostanie. Żeby tylko jeszcze coś z tą wredną reklamą zrobić to byśmy byli w siódmym niebie :)
Zgadzam się :D I tak w ogóle wkurza mnie ta reklama, że nie wiem... Bez niej jest znacznie lepiej ;)
rocktechnika
04.09.2009, 21:56
Ogólnie rzecz biorąc, to tło i logo tło podoba mi się, ale ta reklama.... :[ Poza tym wszystkie wiadomości z tego działu faktycznie powinny mieć swój gdzie indziej.
Mnie się w ogóle ta wersja nie podoba... Pełno reklam, tematyka ts2, puste działy a jak już coś tam jest to zwartość/praca innych autorów których nick'ów nie podano. Logo... wygląda jakby robił je ktoś który zetknął się po raz pierwszy z tematem "Grafika". Serwis w ogóle już teraz nie przypomina the sims, i myślę że pójdzie na dno bez takich ludzi jak P_aula i innych. Prawa strona za szeroka, newsy za wąskie. Menu nie wiem po co rozwijane, może dla niektórych to bajer ale z czasem stanie im się to nie poręczne, zwłaszcza że trzeba teraz "otwierać" to menu by coś znaleźć. Jeszcze wiele innych minusów widzę o których już mi sie nie chce rozpisywać. Podsumowując: katastrofa.
normalnie hardkor
softkor bym rzekla
Wielebny
05.09.2009, 08:56
Jeśli wkurza cię reklama zaopatrz się w program
Ad muncher
mi usunął kompletnie wszystkie reklamy z sieci testuje go od wczoraj i ani jednej reklamy nie przepuścił świetne program :)
czy są wprowadzone jeszcze jakieś zmiany oprócz nowego logo i koloru tła forum ?
a i Witam nowego administratora :)
edit.
Ps. Program jest w wersji Trial czyli 30 dniowa można kupić [nie wiem za ile]
albo ci miesiąc przeinstalować go co trwa nie więcej niż 20 sek. i nawet nie trzeba w nim nic konfigurować tylko włączasz i możesz zapomnieć o czymś takim jak reklamy w internecie :) -
Jednak też sądzę że reklama umieszczona na tym forum to dobra rzecz
Forum jest bardzo popularne więc można na tym zarobić [bo chyba za darmo tych reklam tu nie trzymacie ]
tylko lepiej by było gdybyś umieścili je pod logo tak jak było wcześniej :)
Nie jest taka najgorsza, ale jak już ktoś wspomniał, nieco odróżnia się od pozostałej części forum. No i przyzwyczajenie - dlatego wydaje się taka oczobijna.
Ładne. Mi się podoba ;).
Ciężko będzie się przyzwyczaić ale przynajmniej jest coś nowego. Świerzego.
shooters
05.09.2009, 13:35
Mnie się w ogóle ta wersja nie podoba... Pełno reklam, tematyka ts2, puste działy a jak już coś tam jest to zwartość/praca innych autorów których nick'ów nie podano. Logo... wygląda jakby robił je ktoś który zetknął się po raz pierwszy z tematem "Grafika". Serwis w ogóle już teraz nie przypomina the sims, i myślę że pójdzie na dno bez takich ludzi jak P_aula i innych. Prawa strona za szeroka, newsy za wąskie. Menu nie wiem po co rozwijane, może dla niektórych to bajer ale z czasem stanie im się to nie poręczne, zwłaszcza że trzeba teraz "otwierać" to menu by coś znaleźć. Jeszcze wiele innych minusów widzę o których już mi sie nie chce rozpisywać. Podsumowując: katastrofa.
Łatwo mozna wnioskować z Twojej wypowiedzi że bez problemu potrafisz zrobić o wiele lepszy layout, a także poprawić kod strony i wiele innych aspektów z nią związanych, więc podziel się ze wszystkimi swoimi pomysłami, zrób stronę od podstaw, pokaz publicznie, jeśli będzie lepsza to z chęcią zamienimy :)
Wielebny
05.09.2009, 13:38
Rozumiem że może to nie nasza sprawa i jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale dlaczego nastąpiły zmiany w składzie administratorów ?
shooters
05.09.2009, 15:22
Rozumiem że może to nie nasza sprawa i jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale dlaczego nastąpiły zmiany w składzie administratorów ?
Osobiście nikt z naszej strony nic nie zmieniał na forum, nie były odbierane bądź przyznawane prawa moderatorskie bądź administratorskie,
Więc jeśli ktoś ma jakieś pytania, bądź zastrzeżenia związane z forum proszę pisać na
[email protected]
Pragniemy rozwijać stronę jak i forum, więc każdy z Was może się do tego przyczynić, wystarczy tylko napisać :)
Łatwo mozna wnioskować z Twojej wypowiedzi że bez problemu potrafisz zrobić o wiele lepszy layout, a także poprawić kod strony i wiele innych aspektów z nią związanych, więc podziel się ze wszystkimi swoimi pomysłami, zrób stronę od podstaw, pokaz publicznie, jeśli będzie lepsza to z chęcią zamienimy :)
ok, wejdź sobie na www.simpress.pl i PODZIWIAJ!
szczerze? sądzę, że to nie twoja robota, i do podziwiania niezbyt jest dużo.
Nie zarejestrowany
05.09.2009, 17:37
haha, mylisz się
do podziwiania jest znacznie więcej niż na "nowej" tsp ;P
ta nowa strona jest taka... dziwna, calkiem inna, huh, musze sie przyzwyczaic
ahh, nie podoba mi sie to, ze simy na dole sa na tle kwadratow, lepsze bylby "bezposrednio na stronie", jesli rozumiecie, o co chodzi :d
bubel-96
05.09.2009, 18:55
A mnie najbardziej ciekawi, co ten dział robi w działach o pierwszej części simsów?
A mi się tam nowy wygląd podoba.
@down. Taak, wiem, tylko tak napisałam ;]
Wielebny
05.09.2009, 19:03
Może ktoś się pomylił i później przeniesie do odpowiedniego działy jak sądzę powinien być to dział NOWOŚCI :)
shooters
05.09.2009, 21:25
ok, wejdź sobie na www.simpress.pl i PODZIWIAJ!
Niestety nawigacja w całości taka sama jak stara wersja TheSims.pl
To wystarczy,
Nie ma się co więcej rozpisywać po prostu: Katastrofa!
Pozdrawiam,
aluminium.
05.09.2009, 21:36
Co się zmieniło od czasu tej przerwy technicznej.? ;)
Wielebny
05.09.2009, 21:39
a jaką funkcje pełnią to blogi bo nie bardzo rozumiem :) ?
aluminium.
05.09.2009, 21:40
Znalazłam to, ale w opcjach ma po angielsku we wszystkich językach jakie ustawie :/
Po co są w ogóle te blogi.? :|
Hmmm..do blogowania? Ja juz to robie :) A opcje sa w trakcie tłumaczenia - cierpliwości :)
aluminium.
05.09.2009, 21:55
O tak Oazis, już je czytałam :D
Już myślałam, że się tego nie doczekam, albo coś mam z kompem...
trochę za dużo bieli, ale ogólnie jest ładne. i miło, że jest ramka dotycząca ostatnich postów na forum, w poprzednich wersjach odnosiłam wrażenie, że strona sobie forum sobie.
podoba mi się. i ogólnie miło, że coś się dzieje, zmienia na lepsze.
mi się podoba :] tak nowocześnioe jest i wgl ładniej. nie za bardzo lubiłam stary banner, więc z nowego jestem jak najbadziej zadowolona. no i ludzie, niektórzy krakali przez kilka miesięcy, że trzeba smienić styl, a teraz im sie nie podoba. dajie spokoj ;p
edit: ja slepa jestem, a gdzie blogi? XD
wejdzcie sobie w panel uzytkownika. doszly tez opcje prywatnosci.
mi się podoba :] tak nowocześnioe jest i wgl ładniej. nie za bardzo lubiłam stary banner, więc z nowego jestem jak najbadziej zadowolona. no i ludzie, niektórzy krakali przez kilka miesięcy, że trzeba smienić styl, a teraz im sie nie podoba. dajie spokoj ;p
edit: ja slepa jestem, a gdzie blogi? XD
Masz między "panel użytkownika" a "FAQ"
Usunęliście historyczny banner!! Teraz ci od UNESCO nałożą na was taką karę, że wszyscy userzy będą musieli zrobić zrzutkę żeby się wypłacić, ale na serio forum potrzebowało delikatnego lifitngu...W sumie jest nowy wygląd jest ok!
Konik, z Ciebie tez jestem dumna <3
A mi się podoba. Nie jest to owszem Bóg wie co, ale co więcej do szczęścia na forum potrzeba? Więcej interaktywnych rzeczy? Niesamowicie piękne grafiki? Ja jestem szczęśliwa jak jest ładnie, schludnie, czysto i prosto. To moja opinia.
Poza tym, jestem kobietą i lubię zmiany ;)
@ up
Tak, im więcej graficznych bajerów, szmerów itd., tym bardziej forum jest nieczytelne, a tu, ładny lifting bannerka i zaraz reszta wydaje się świeższa...
emillo97
07.09.2009, 12:58
Moim zdaniem w porównaniu do Simpress, Centrum Simów czy Sims True Life prezentuje się blado. Połączenie z eSims niestety wam nie wyszło moim zdaniem. Niestety długo oczekiwane- źle przygotowane.
UsBuzzer
07.09.2009, 13:05
The Sims Polska nie połączyła się z eSims. Stroną zajmuje się teraz nowa ekipa ;).
emillo97
07.09.2009, 13:59
Aha. Zapowiadane było jako połączenie, więc tak to też nazwałem. A co z eSims? Część redakcji przeszła do was?
Nie zarejestrowany
14.09.2009, 11:07
Uu.. jest naprawdę fatalnie, po odejściu starego składu, a szczególnie P_auli wszystko się posypało. Strona wygląda bardzo amatorsko, nie zacheca do odwiedzin, wygląd i reklamy odstraszają, grafika wykonana została chyba przez kompletnego laika. Jest okropna jednym słowem. Naprawde szkoda mi tej strony, bo za czasów starego składu była piękna, a teraz to totalne dno.
offtop on kim ty jesteś ten nie zarejestrowany? offtop off
bubel-96
14.09.2009, 16:01
Cóż, nie orientuję się zbytnio, jak było kiedyś, ale tak Wam źle i tak nie dobrze ;].
Gdy dość długo było tak, jak wtedy, kiedy się zarejestrowałam, chcieliście zmian. Jak są zmiany, to Wam się nie podoba... Chyba czas na jakiś wybór ;)
emillo97
16.09.2009, 18:40
Chyba było lepiej jak było kiedyś!!!
Teraz jest brzydko, nieczytelnie i na odwal. Muszę to głośno powiedzieć:TO CHYBA KONIEC THE SIMS POLSKA!!PAULA WRACAJ I RATUJ STRONĘ!
bubel-96
16.09.2009, 21:36
nie zgodzę się, że jest nieczytelnie, bo dla mnie jest bardzo przejrzyście i czytelnie. Czy jest brzydko... Cóż, może i logo rzeczywiście nie jest super hiper extra, ale to tylko strona i forum o simsach, gdzie raczej liczy się treść a nie wygląd. Czy na odwal powiedzieć nie mogę, bo nie znam osób, które to robiły, więc nie wiem jak znają się na grafice komputerowej i tym podobnych.
A czy to koniec Sims Polska, to już nie wiem.
To by było, na tyle :p
emillo97
17.09.2009, 14:09
Może i to nie koniec,ale to nie to co kiedyś,sam pracuję z jedną osobą nad stroną o simach- ja treść on resztę.
Będzie to Gazeta Simów.
Nie zarejestrowany
17.09.2009, 15:47
strona jest teraz przerażająca... i to w negatywnym tego słowa znaczeniu.
bubel-96
17.09.2009, 16:22
Cóż.. Moim zdaniem AŻ tak źle nie jest.
Nie zarejestrowany
04.10.2009, 13:10
zastój w cholere,.. można sie było tego spodziewać.
no to co wam się nie podoba, wstawcie w ABP linki, zablokuje wam : )
No duzo osob marudzilo zanim to sie wszystko zmienilo.
A tu... (dlugo mnie nie bylo) szoOk (nie, nie, to nie moj nowy nick :D)
Karolina_XD
26.01.2010, 09:13
Piękna strona, oby tak dalej!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.