Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : The Sims 3 Zwierzaki

Vena
12.09.2009, 11:22
No a więc piszcie,jakie udogodnienia chcielibyście wiedzieć w The Sims 3.
Podobno mają wyjsć już w grudniu ale sama nie wiem co mam o tym myśleć.Ja osobiście wielkich wymagań nie mam:
-Mam nadzieję że przyloża się bardziej do wyglądu zwierząt.I np. dog Niemiecki nie będzie wielkości Pudla a wszystkie szczeniaki niezależnie od rasy nie będą wyglądać tak samo.
-Nazwa ,,The Sims 3 Unleashed" oznacza w dosłownym znaczeniu ,,The Sims 3 spuszczone ze smyczy".Mam nadzieję ze twórcy ,,złapia" na smycz psy z którymi będzie można w ,,normalny" sposób wychodzić na spacer.
-następną sprawą jest schronisko,może to małorealne ale chciałabym aby powstała parcela ,,schronisko" gdzie psy i koty będą w kojcach i będzie można tam w normalny sposów adoptować pupila.
-No i ostatnie-rożnorodność zwierząt.Oprócz psow i kotów mają pojawić sie kóliki,male gryzonie,węże.A moze coś jeszcze?Jaszczurki,prawdziwe duże akwaria a nie ,,irytujące kule z rybką" fretki <Rolleyes> no i (nierealne) zwierzęta gospodarcze.
Co o tym sądzicie?

Chantelle
12.09.2009, 13:17
No nie wiem.Wakacyjne przygody mają wyjść w listopadzie i od razu miesiąc później kolejny dodatek?Niemożliwe,żeby tak było.Być może taki dodatek będzie,ale na pewno nie w grudniu.Chyba,że są tak zachłanni na kasę...

Ale ogólnie pomysł mi się podoba.I żeby były wystawy piękności,konkursy itp.

Makss99
12.09.2009, 13:21
Nie ma takiego dodatku i go nie będzie!!!! Tp tylko żart EA i simy.pl!

Vena
12.09.2009, 13:43
Nie wierzę w to że nie będzie dodatku o zwierzętach.Tak,o żarcie EA slyszałam,ale dodatek Unleashed powinien wyjść niedługo po WP tak jak bywało to w poprzednich seriach

dżin.
12.09.2009, 13:53
Może wyjdzie taki EP, ale wątpię, że tak szybko po WP, gdyż tworzenie jednego dodatku do jakichkolwiek Simsów trwa 3 miesiące, chyba, że zrobią taki dodatek na chama, który okaże się wielka klapą... :(

pixy0
12.09.2009, 16:10
generalnie,jeżeli byłyby Simsy 3 Zwierzaki gra nabrała by kolejnego realizmu.

blakistoni
12.09.2009, 16:54
Dosc dziwne,ze miesiac po wydaniu pierwszego dodatku bedzie drugi...
Jesli bedzie zrobiony nie 'na odwal sie' to doda grze bardzo wiele realizmu. I jesli jednak wyjdzie ten dodatek i bedzie roznorodnosc zwierzat to bedzie fajnie dodatek,ale rownie dobrze EA moze robic sobie z nas jaja ;p

Vena
12.09.2009, 17:56
Bez zwierząt to już nie jest ta sama gra niestety:( Mam bynajmniej nadzieję że tym razem zaskoczą nas różnorodnością zwierząt i ras no i oczywiście realizmem:)

aluminium.
12.09.2009, 18:35
Jak już wyjdą ci uciekinierzy to niech będę też gryzonie <3
Wątpię, aby było to w grudniu (chyba, że za rok :P)

Mamełe
12.09.2009, 19:19
Przeciez to stary żart, który był na prima aprilis. Zreszta temat był juz poruszany na forum.
http://thesims.pinger.pl/m/1211468/-prima-aprilis-amazon-odkrywa-karty-the-sims-3-unleashed

Vena
12.09.2009, 21:08
Dobrze,ale czy ja pisałam akurat o tym??napisałam że niby w grudniu,lecz tą informacje mialam z innych źródeł.

Searle
13.09.2009, 08:10
Vena - napisz, jakie to były źródła. Najlepiej podaj linka, jak jeszcze masz.

Vena
15.09.2009, 16:46
A żebym ja pamiętała,gdzie dokladnie wchodziłam dwa miesiace temu.Latałam po necie i pare razy natknęlam się na takowe info,ale dobra koniec tematu bo chyba niezrozumieliście jego przesłania.

Fatamorgana
15.09.2009, 17:41
Vena, dobrze, żeby wyszedł taki dodatek, ale niech będzie bardziej różnorodny niż poprzedni.
Np. żeby można regulować wielkość psa i długość kończyn.
Nie można był w TS2 zrobić np. jamnika. ;|

Karinka_12
04.01.2010, 17:43
Wy w ogóle nie jesteście na bieżąco! Przecież to jest bardzo możliwe, że już zaraz może się pojawić ten dodatek. Przecież np. Amerykanie już sobie dawno grają w zwierzaki (i to mówię do tych, co piszą, że nie będzie takiego dodatku). To trwa dlatego tak długo, bo ci twórcy muszą najpierw przetłumaczyć tą grę na Polski, żebyśmy my też mogli grać normalnie (chyba nie chcemy grać w simsy np. po Angielsku). W internecie można sobie poszukać okładki (bardzo ładna i ciekawa). Tak na serio, to przecież ta ekipa twórców jest przeogromna. Jedni się zajmują jednym, a inni drugim. Jedni tłumaczą dodatki na różne wersje językowe, a drudzy w międzyczasie tworzą nowy dodatek. To jest takie logiczne i proste do pojęcia. Wystarczy po prostu się nad tym chwilę zastanowić, a odpowiedź na pytanie sama się wprosi do głowy. I jeszcze jedno: ok. 1 - 5.02.2010 r. mają się pojawić nowe akcesoria do simsów - "The Sims 3 Nowoczesny Apartament - akcesoria".

P.S. Pomysły macie fajne na te opcje, ale czy wy też byście nie chcieli w zwierzakach wilkołaków? W dwójce mi się już znudziły, ale w ogóle, to są OK.
We wszystkich dodatkach mogłoby coś być (wampiry, wiedźmy, roboty, UFO, itp.). Po prostu lubię grać wyjątkowymi simami i urozmaicać im życie. Tak jest ciekawiej i ciągle można odkrywać nowe rzeczy, interakcje...
A co do jamników, to mi też ich brakowało w TS2, bo sama mam dwa w domu i bardzo je kocham (czarna, podpalana jamniczka, 9 lat - Kaja /// ruda jamniczka, prawie 8 miesięcy - Doxa). Nie są spokrewnione, ale są z tej samej hodowli.

Mamełe
04.01.2010, 18:52
Przecież np. Amerykanie już sobie dawno grają w zwierzaki (i to mówię do tych, co piszą, że nie będzie takiego dodatku).

W zadne zwiarzaki w TS3 sobie nie graja. Kompletna bzdura.

Nunczaki Orientu
04.01.2010, 18:53
Ekhem, pech w tym, że 15 grudnia minął już daawno :/

karasss
04.01.2010, 19:10
Nic nie było, raczej w najbliższym czasie nie będzie. Może dopiero jakiś dodatek w marcu lub kwietniu :)

Vanitas
04.01.2010, 19:27
To Ty jesteś nie na bieżąco. Różnica między datą premiery w Ameryce a w Polsce to 2-3 dni.

Wielebny
04.01.2010, 20:12
Mamełe
Karinka_12 z tym dodatkiem zwierzaki do ts3 w który grają już amerykanie to żartowała , przeczytaj jej post jeszcze raz to zauważysz , że po skończone wypowiedzi napisała [Tak na serio...]
Już kiedyś chyba w lutym czytałem gdzieś , że Zwierzaki miały być pierwszym rozszerzeniem do ts3 . Tak się jednak nie stało .
Wydaje mi się , że to właśnie zwierzaki będę kolejnym dodatkiem , którego możemy się spodziewać pewnie w okolicach czerwca .
Ale to tylko moje spekulacje .

Karinka_12
04.01.2010, 20:40
Cóż, ja przeglądam dzień w dzień różne blogi, stronki i czytam przeróżne komentarze innych. Co prawda na www thesims3.com nie ma żadnej wzmianki o nowym dodatku, ale to, że w Ameryce już sobie dawno grają, to ja już czytałam na wielu forach i stronkach, no a w sumie, to skąd ta okładka? No bo jak się robi grę, to prędzej się najpierw zaczyna robić grę, a potem projektować okładkę. Chociaż może też tak być, że jak wyżej napisałam: jedni robią jedno, a drudzy robią drugie. Wiecie, ja sobie tego ot tak nie zmyśliłam, więc, że ja może jakąś plotkę piszę, to już nie moja wina. Bo przecież to nie ja pisałam to wszystko, co było napisane w necie. A co do grudniowej premiery, to musiał rzeczywiście być jakiś żart. Mi się wydaje, że TS3 Zwierzaki pojawią się u nas gdzieś około marca lub kwietnia - no chyba nie wcześniej.

Wielebny
04.01.2010, 20:57
O mój Boże .
A ja głupi myślałem , że Ty sobie żartujesz .
Dobra podaj mi linki do tych tajemniczych źródeł mówiących o tym , że w zwierzaki już dawno grają Ci amerykanie :D:D:D:D.
Ps.Wszystkie gry z serii the sims i dodatki zawsze były wydawano w wersji multi-language czyli zawierał zazwyczaj ok.10-16 języków w tym polski .

Vanitas
04.01.2010, 21:16
Kowalino - to Ty nie wiesz, że EA Games pod postacią jakiejś szurniętej nastolatki wydało na łamach naszo-klasowego forum o simsach informację, że amerykanie już dawno grają w the sims 3 ze wszystkimi dodatkami???????????????????????????? <ironia>

Ea games wydało JEDEN dodatek to The Sims 3 i amerykanie nie grają już w The Sims 4,5. Jak już wcześniej napisałem różnica między premiera gry tam a w Polsce to 2-3 dni. A co do blogów to masz niezawodne (ehe) źródło informacji - ja też sobie mogę dużo napisać. Jak napiszę, że jestem krową to uwierzysz? A okładkę może zrobić każdy kto chociaż trochę umie się posługiwać programem graficznym :)

Karinka_12
04.01.2010, 22:02
A czy napisalam, ze tylko na blogach? Nie umiesz czytac? Jestes bezczelny i ani troche nie masz podejscia do ludzi, to, ze 2-3 dni, to totalna bzdura, bo tyle to simsy do nas jada, a przeciez jeszcze trzeba przetlumaczyc ta gre na Polski! Pomysl czlowieku! Po jakim jezyku masz simsy? No pewnie, ze po Polsku! Zal mi cie i w ogole!!! Mam dwanascie lat i umiem myslec, a ty nie wiem, chyba sie urodziles dopiero.

A tak przy okazji to ja nie patrze na jaka strone weszlam, tylko co na niej jest, wiec ci nie podam.

Myslcie sobie co chcecie, ale sie bede upierac i nikt mnie nie przekona, a okladke, to ja widzialam taka sama juz we wielu zrodlach i mi prosze nie zarzucac klamstwa.

Wielebny
04.01.2010, 23:41
Buhahahahah
Nie no dawno się tak nie uśmiałem
Najchętniej wrzuciłbym twoje posty na www.bash.org :D
Po pierwsze.
Jak już wspominałem gra jest zawsze wydawana tylko i wyłącznie w jednej wersji zawierające wszystkie języki w tym polski .
Po drugie.
Gra z całą pewnością w dniu premiery nie jest dopiero wysyłana do sklepów stąd opóźnienie 2-3 dni. Po prostu tak się przyjęło , że jest premiera światowa a 2-3 lub tydzień później premiera w innych krajach .
Po trzecie
Nie możesz wierzyć we wszystko co jest napisane w necie .
W skrócie
W tej chwili nie ma żadnego dodatku do ts3 o nazwie zwierzaki !!!! i z całą pewnością nie grają teraz w niego ci amerykanie , więc nie ośmieszaj się już i daj sobie z tym spokój .
Ps.a pro po tłumaczenia.
W takim dodatku dużo tekstu raczej zawartego nie ma , wiec przetłumaczenie gry na polski dużo czasu by nie zajęło .

Mamełe
05.01.2010, 12:38
Przypominam, że okładka do zwierzaków była tylko żartem na prima aprilis 2009. To niesamowite jak plotka potrafi zyc wlasnym zyciem tyle miesiecy...

Karinka simsy do nas jada przetlumaczone juz, nikt tego w Polsce nie tlumaczy. Termin premiery jest terminem wyjechania gry na polki sklepowe. W hurtowniach i magazynach sklepowych gra jest wczesniej a w tloczni jeszcze wczesniej. Dlatego wszelkie poprawki co do gry moga byc wprowadzane kilka miesiecy przed premiera, bo potem juz pozamiatane i zostaja tylko patche.

epletre
05.01.2010, 15:45
Dokładnie. Pamiętam premierę Simów 3 i to, że na PirateBay była dostępna przed oficjalną premierą. I ja naiwniaczka zastanawiałam się jak to możliwe, aż mnie w kocu mąż oświecił, że przecież gra już jest gotowa od jakiegoś czasu i czeka w hurtowniach, magazynach itp.

An.na
09.02.2010, 11:25
No a więc piszcie,jakie udogodnienia chcielibyście wiedzieć w The Sims 3.
Podobno mają wyjsć już w grudniu ale sama nie wiem co mam o tym myśleć.Ja osobiście wielkich wymagań nie mam:
-Mam nadzieję że przyloża się bardziej do wyglądu zwierząt.I np. dog Niemiecki nie będzie wielkości Pudla a wszystkie szczeniaki niezależnie od rasy nie będą wyglądać tak samo.
-Nazwa ,,The Sims 3 Unleashed" oznacza w dosłownym znaczeniu ,,The Sims 3 spuszczone ze smyczy".Mam nadzieję ze twórcy ,,złapia" na smycz psy z którymi będzie można w ,,normalny" sposób wychodzić na spacer.
-następną sprawą jest schronisko,może to małorealne ale chciałabym aby powstała parcela ,,schronisko" gdzie psy i koty będą w kojcach i będzie można tam w normalny sposów adoptować pupila.
-No i ostatnie-rożnorodność zwierząt.Oprócz psow i kotów mają pojawić sie kóliki,male gryzonie,węże.A moze coś jeszcze?Jaszczurki,prawdziwe duże akwaria a nie ,,irytujące kule z rybką" fretki <Rolleyes> no i (nierealne) zwierzęta gospodarcze.
Co o tym sądzicie?

Mam nadzieje że tak będzie czyli że będzie różnorodnosć zwierząt ...
Fajnie by było gdyby równierz zrobili dodatek typu "farma" wiecie konie, krowy itp.

Dokładnie. Pamiętam premierę Simów 3 i to, że na PirateBay była dostępna przed oficjalną premierą. I ja naiwniaczka zastanawiałam się jak to możliwe, aż mnie w kocu mąż oświecił, że przecież gra już jest gotowa od jakiegoś czasu i czeka w hurtowniach, magazynach itp.

Może i był to tylko "głupi" żart ale przyznajcie, że fajnie by było gdyby jednak wyszedł taki dodatek do gry.
Spacery z psami wypady z nim do parku ...
dla mnie the best.

lumpkin7
18.02.2010, 15:14
ma wyjść the sims 3 spellbound o czrowaniu

Starlight
18.02.2010, 15:32
Tak? :> To podaj link do tego newsa
bo ja moge napisać
Ma wyjść The Sims 3 Zwierzaki na Marsie . Uwierzysz?

jekyll
18.02.2010, 15:39
Właśnie rozwiałem ploty na temat Spellboun na www.thesims.pl

Pozdro & potańcz.

Starlight
18.02.2010, 15:46
Nowy dodatek miał być w 2011 .. Ciekawe co z tego wyjdzie?
EDIT: http://simoperations.com/2010/02/18/rumour-the-sims-3-spellbound/

jekyll
18.02.2010, 15:56
`Although this rumour is completely fake`

Wyjaśnia, że to mistyfikacja =)

Simówka
19.02.2010, 07:07
Makss99 .!! Raczej twórcy simsów 3 wzorują się the sims 2, ponieważ są i będą przebojem tylko teraz zaczeli robić sims 3 i chcieli, żeby ludzie po prostu mieli więcej możliwości

Nunczaki Orientu
19.02.2010, 07:35
W skrócie.
The sims 3 Zwierzaki, jest momentalnie fikcją, plotką, kłamstwem.
Może wyjdzie jeszcze, ale teraz, NIE MA oficjalnych informacji, że będzie.

A czy napisalam, ze tylko na blogach? Nie umiesz czytac? Jestes bezczelny i ani troche nie masz podejscia do ludzi, to, ze 2-3 dni, to totalna bzdura, bo tyle to simsy do nas jada, a przeciez jeszcze trzeba przetlumaczyc ta gre na Polski! Pomysl czlowieku! Po jakim jezyku masz simsy? No pewnie, ze po Polsku! Zal mi cie i w ogole!!! Mam dwanascie lat i umiem myslec, a ty nie wiem, chyba sie urodziles dopiero.

Dla przypomninienia.
Wyzywając Kowalino (jeśli o nim mowa ;/ ) przedstawiasz się jako osobę wredną, upartą, nie miłą, wierzącą we wszystko co pisze w internecie.
I Kowalino jest na tym forum dłużej od ciebie, i wie kapkę więcej.
Wszystko

Searle
19.02.2010, 10:38
Tak samo chodzą ploty o takim dodatku:

http://img695.imageshack.us/img695/4784/ts3hobbiesprofessions.png

The Sims 3: Hobby i Kariera.

Ja osobiście w nic nie uwierzę, o ile nie potwierdzi tego oficjalnie EA.

Starlight
19.02.2010, 11:09
Czy ja widzę Plansze do grania w "piłkarzyki" z The Sims 2? ;)
I ten Sim na pierwszym obrazku od Lewej na górze jak wycięty wygląda.

Chryzantem Złocisty
19.02.2010, 12:01
gdzieś wyczytałam,że w jakimś internetowym sklepie w USA już jest produkt "The Sims 3 : Hobbies & Professions" (w sensie,że już jest "zarezerwowane" miejsce dla niego).
z poprzednimi dodatkami też tak było,tzn.sklep internetowy rezerwował miejsce dla jakiegoś przyszłego dodatku,więc kto wie?
ale dopóki EA tego nie potwierdzi,to możemy tylko gdybać :P

AlicjaJulia
19.02.2010, 12:07
No właśnie dopóki nie będzie oficjalnej informacji od EA to możemy tylko się zastanawiać. Swoją drogą wolałabym, żeby wyszedł taki dodatek, żeby były w nim połączone ulepszone zwierzaki i ulepszone cztery pory roku. Takie coś w stylu ,,blisko z naturą" ;)

Ilona
19.02.2010, 12:17
Tak samo chodzą ploty o takim dodatku:

http://img695.imageshack.us/img695/4784/ts3hobbiesprofessions.png

The Sims 3: Hobby i Kariera.

Ja osobiście w nic nie uwierzę, o ile nie potwierdzi tego oficjalnie EA.

ten dodatek jest tak samo,jak WP produkowany w pd.Afryce,a ma się ukazać 4.06.br,niektóre sklepy internetowe prowdza już przedsprzedaż

więcej informacji tutaj http://www.simtimes.de/2010/diesims3/hobby-addon-fuer-die-sims-3-wird-nun-auch-in-suedafrika-gelistet-4744/

i tak,jak w przypadku WP i tym razem EA nie zabiera głosu w tej sprawie

Chryzantem Złocisty
19.02.2010, 12:19
no moim zdaniem,taki dodatek powinien być dla nich priorytetem,myślałam że "Zwierzaki & Pory roku" wyjdą jako pierwsze.A tu widzę,że przyjdzie nam poczekać na to trochę...po drodze zadowalając się nędznym akcesoriami typu Nowoczesny Apartament.

gra miała być jak najbardziej realna,a co to za realia bez deszczu,śniegu,psów i kotów?
czasami aż chciałoby się wrócić do dwójki,żeby zrobić święta i sylwestra w śniegu a na lato wylegiwać się na plaży...

Ilona
19.02.2010, 12:25
gra miała być jak najbardziej realna,a co to za realia bez deszczu,śniegu,psów i kotów?
czasami aż chciałoby się wrócić do dwójki,żeby zrobić święta i sylwestra w śniegu a na lato wylegiwać się na plaży...

dlatego dwójkę mam cały czas jeszcze na dysku

a tutaj coś dla niedowiarków http://www.take2.co.za/games-the-sims-3-hobbies-professions-pc-dvd-rom-4277083.html

Starlight
19.02.2010, 13:17
Ilona ten sklep miał The Sims 3 Zwierzaki kilka tyg. po premierze The Sims 3...

nmin
19.02.2010, 13:32
Plotka czy nie, w każdym razie "Hobbies & Professions" mogłoby być bardzo ciekawe. Mam nadzieję, że prędzej czy później wyjdzie i coś takiego, i Zwierzaki&CPR.

Starlight
19.02.2010, 13:34
Przydało by się.
Zwierzaki w otwartym świecie. Np. Do parku wyjść z psem ^^

karasss
19.02.2010, 14:02
Co wam tak na tych zwierzakach zależy? To jest nudne... w dwójce miałem dodatek a i tak go nie używałem.

Starlight
19.02.2010, 14:06
Gdzie The sims 2 a The Sims 3.
Chcę bo:
Pewnie będzie opcja "wyprowadź psa" Czyli będzie można wyjść z nim na spacer itp.
Może nawet będzie można z nim jechać na wakacje.
Fajnie by było.

nmin
19.02.2010, 14:17
Co wam tak na tych zwierzakach zależy? To jest nudne... w dwójce miałem dodatek a i tak go nie używałem.No tak, bo to, że Ty nie używałeś, to powód, dla którego inni też mają uważać, że dodatek jest nudny. Ja dwójkowe Zwierzaki lubiłam, poza samymi zwierzętami niewiele wnosiły do gry, ale prawie każda moja rodzina miała jakiegoś psa czy kota. W trójce brakuje mi zwierząt, NA kupiłam głównie dla akwarium. No tak mam, co poradzę? ;)

Starlight
19.02.2010, 14:20
nmin ! Ta gra wnosiła pierwszy zegar do gry ten z planetami.
Ale ogólnie z TS2 Zwierzaki byłem zadowolony.
Mam nadzieje że z The Sims 3 (Jeśli wyjdą) Też.

Searle
19.02.2010, 16:44
Ja też bym wolała, by wydali dodatek z porami roku i zwierzakami, niż jakieś hobby czy czary.
Co prawda lubię dodatek Czas wolny, ale jednak to nie to samo, jak śnieżek, deszczyk i zwierzaczki :)
A magia, jak dla mnie, jest zupełnie niepotrzebna.

Starlight
20.02.2010, 21:10
Mhmm jak pisze na Simy.pl
Tym razem, nie jest to tylko wyobraźnia graczy, ponieważ ten tytuł wydaje się być całkiem wiarygodny. Wszystko za sprawą sklepu Take2, który umożliwia zamówienie takiego rozszerzenia już teraz. Według informacji podawanych na stronie, dodatek miałby pojawić się na półkach już 4 czerwca.

Myślę, że na zwierzaki poczekamy..
EDIT: Tutaj Chodzi o Dodatek Hobbies & Professions

Katka_Psychopatka
21.02.2010, 10:00
Bez względu na to, jaki będzie następny dodatek przydałoby się przede wszystkim więcej karier. I nie wiem, jak Wam, ale mi bardzo podobało się ustalenie, co jest dla danego sima atrakcyjne (np. blond włosy). Mam nadzieję, że coś takiego przywrócą :)

Starlight
21.02.2010, 12:02
a mnie to wnerwiało bo np. Simka ma blond włosy, a Sim "nienawidzi" tego koloru i "Simowa Chemia" się psuje.

jekyll
21.02.2010, 12:07
A czemu wszyscy powołują się na simy.pl a nie na thesims.pl heloł?

Starlight
21.02.2010, 12:15
tam jest najwięcej newsów ^^

Chryzantem Złocisty
21.02.2010, 12:33
no niestety jeśli chodzi o informacje to też wchodzę na simy.pl,mimo iż tej strony szczerze nie znoszę :P
ale ostatnio również na forum tutaj można znaleźć wszystkie newsy z świata simów :)

nmin
21.02.2010, 12:43
a mnie to wnerwiało bo np. Simka ma blond włosy, a Sim "nienawidzi" tego koloru i "Simowa Chemia" się psuje.Ale przecież o to chodzi w chemii między ludźmi/Simami :D

jekyll
21.02.2010, 14:54
Przepraszam bardzo, ale na naszej stronie też są newsy!
Nie po to się produkuję, abyście mówili, że nic nie ma.

Heloł

Starlight
21.02.2010, 16:17
Uuq. Oczywiście, że są u nas też.
Ogólnie uważam, że nasza strona i tak bije wszystkie.
Ona była w Gazecie z The Sims 3 (poradnik itp.) Że to jest Oficjalna i Najlepsza strona o The Sims 3. Jak znajdę tą gazete dam skana ;P

Vanitas
21.02.2010, 16:41
Uuq. - nie pogniewaj się, ale z thesims.pl nie wyniesiemy nawet 75% newsów z liczby jaka jest na simy.pl. Mimo tego uważam, że nasza strona jest lepsza to po ilości newsow simy.pl wygrywają. A jeśli coś jest na thesims.pl to jest opisane bardzo krótko.

Co do samego dodatku - uważam, że takowy się przyda, jednak coś jak CPR było by dużo lepsze.

Starlight
21.02.2010, 18:16
Bo chyba tylko Uuq. jest redaktorem na naszej stronie

Gio
21.02.2010, 18:50
http://simy.focus.pl/index.php?page=service&cat=staff

Wystarczy spojrzeć jakie mają redakcję :/

Ale, co do zwierzaków, to oczywiście bardzo bym chciał ten dodatek, choć zastanawia mnie jakby te zwierzaki wyglądały :D

Sherlock
21.02.2010, 19:03
Ja się obejdę bez 'Zwierzaków' :P

epletre
21.02.2010, 20:40
Mi się marzą tylko dwa dodatki: Zwierzaki i Pory Roku. Reszta niech wychodzi jaka chce :-)

Starlight
21.02.2010, 20:45
Jak już to Hobbies And Professions będą pierwsze

http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_Hobbies_and_Professions
Poszperałem troche w googlach.

jekyll
21.02.2010, 22:47
Redakcja, w której i tak jedna osoba wszystko robi. Oni się zajmują forum. Gdyby wypisać wszystkich administratorów, moderatorów forum, to by też tylu się uzbierało.

Niósów u nas nie było, bo nie miał się kto zajmować, ale chyba jak zauważyliście, ich liczba stale rośnie.

BTW. Po co opisywać coś długo, jeżeli wystarczy opisać to pokrótce? Sens zostanie taki sam.

Nie chce się kłócić, ale pragnę zapewnić, że kiedyś (oooj kiedyś xd) nasza strona powali wszystkie!

asiak155
25.02.2010, 18:32
http://images4.wikia.nocookie.net/sims/images/3/3a/Thesims3_hobbies%26professions_cover_byandy.png powala mnie okładka :P. Złodziej ma ciekawie wygięte ręce.
Co do dodatków wątpię, że EA powie cokolwiek na ten temat teraz. W końcu dosyć niedawno był nowy dodatek. Poczekają aż "napięcie" simowe wzrośnie, żeby było większe szczęście. Teraz niby, że nic nie wydadzą, a potem bum.
Osobiście uważam, że zainteresowania są bez sensu skoro już na starcie mamy wiele możliwości (chociaż opcja zainteresowań jak w 2 była fajna). Sama wolałabym zobaczyć zwierzaki w wersji 3, oraz zjawisk pogodowych. Chociaż co do np deszczu to mam wrażenie, że byłoby to bardzo pamięciożerne, chociaż pewnie wyglądałoby ślicznie. Uwielbiam widoki w simsach :d.

Monia403
26.02.2010, 13:57
the sims 3 zwierzaki kiedy beda :>

Wielebny
26.02.2010, 14:01
the sims 3 zwierzaki kiedy beda :>

Jeszcze nie zostały zapowiedziane, więc i daty premiery nie znamy.

Monia403
26.02.2010, 14:33
the sims 3 hobbies@professions :)

Ilona
28.02.2010, 18:52
podobno zwierzaki powinny byc,ale tutaj wedlug ankiety,to podobno jeden z najgorszych dodatkow http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1217528#post1217528

ja tylko od siebie dodam,ze jeżeli będzie taki dodatek,to kompy z procesorami poniżej 2,5ghz nie uciągną gry

Starlight
28.02.2010, 19:02
Ilona a skąd wiesz?
Sims 3 też miały mięc giga wymagania a nie są takie duże .

Searle
05.03.2010, 08:19
Byłam dość niechętnie nastawiona do dodatku Kariera (bo ja chcę moje Pory Roku), ale screeny i trailer mnie przekonał.
Ciekawi mnie też ta możliwość podglądania naszych simów w pracy <cwaniak>

asiak155
05.03.2010, 08:28
Ja mama nadzieję, że będzie można oglądać prace simów tylko tą wymienioną. Nie mam zamiaru pilnować każdego sima i raczej mało ciekawa jest praca np biznesmena. Ogólnie pomysł z Karierami mi się podoba. W sumie to już będzie drugi dodatek do gry pozornie podobny do tych z 2, tylko że zupełnie pod innym kątem. Tak jak z podróżami w 3 mamy misje, a w 2 tylko leniuchowanie. Pewnie z karierami będzie podobnie.

Searle
05.03.2010, 09:06
Gdzieś przeczytałam, że będzie można podglądać w pracy (tylko?): strażaka, architekta, lekarza, pogromcę duchów i stylistę.

Oprócz tego dojdzie jeszcze artysta i rzeźbiarz.

Mamełe
05.03.2010, 10:59
Uwielbiam przedmioty wytwarzane przez simów. Bardzo mi się to podobało właśnie w dodatku WB do TS2.

nmin
05.03.2010, 12:43
Pogromca duchów? Detektyw? Chyba się starzeję :P

Podoba mi się ten fragment opisu, ciekawe, ile w tym prawdy:
"Życie zawodowe ma wpływ na codzienność postaci, jej otoczenie i sąsiadów. Staje się po prostu ekstremalnie ważną częścią rozgrywki"

asiak155
05.03.2010, 15:35
Zaczynam mieć wątpliwości co do dodatku. Jeżeli np wybiorę prace strażaka to znaczy, że muszę pilnować go podczas pobytu w pracy (a w sumie zawsze wysyłam moich simów do pracy żeby pozbyć się ich na jakiś czas), a co z resztą domowników? Ten strażak jakoś mnie nie przekonuje, bo przecież pożar nie będzie co chwile... Lekarza też nie wyobrażam sobie :P.
Architekt będzie mógł zmieniać mieszkania sąsiadów a stylista ustalać nowy styl w mieście. Przynajmniej tak mówią twórcy a ile będzie prawy w tym co nagadają do czerwca się okaże :P.

Będzie facet od tatuaży. Według mnie głupie :P.

Monia403
15.03.2010, 13:56
the sims kariera premiera 4 czerwca 2010 roku oki

Monia403
16.03.2010, 10:11
sorki the sims 3 kariera i jeszcze raz sorki oki

wiolka7932
17.03.2010, 20:51
Cóż... Jak dla mnie zwierzaki by się przydały. Choć te w The sims 2 były trochę nie teges... Ale... gdyby się trochę do tego przyłożyli to jestem pewna, że efekt byłby świetny. A, i rzeczywiście mi też brakuje Czterech pór roku...

Łezka
17.03.2010, 20:57
Faktycznie... oprócz psów, kotów, ptactwa i gryzoni mogłyby się pojawić zwierzęta gospodarskie... wyobrażam sobie Riverview... na obrzeżach uroczy domek z obórką i chlewikiem, albo stajnią lub też zwyczajny kurnik, żeby można było mieć własne jajka niekoniecznie z bakłażano-rośliny i ze sklepu.

Aragornka
20.06.2010, 15:15
Szczerze, jak kupiłam The Sims 3 najbardziej czekałam na dodatek "Zwierzaki",niestety były WP a potem Kariera. Wciąż więc czekam. Mam nadzieję, że będą opcje typu
-Wyprowadzanie psa, kota itp. (niekoniecznie na smyczy)
-Schronisko do adoptowania
-Regulowanie wielkości, długości itp.
-I fajnie by było jak na spacerze z psem, mijając kota pies by się urwał i uciekł goniąc tego kota (kot też by się urwał), a jakby miał mało przyjaźni z właścicielem to by nie wrócił i policja by musiała go szukać. I tak samo z kotem, który by uciekał przed psem. :) Albo, jak by się miało kota i rybe w domu to kot by próbował ją zjeść.
Wiem, że ten ostatni punkt jest mało realny, ale fajnie by było :);0

Myślę też, że z powodu wielkiego sukcesu The Sims 2 Zwierzaki, teraz tak z tym dodatkiem zwlekają żeby kupować inne dodatki, bo jakby się odrazu kupiło Zwierzaki i było by się w pełni zadowolonym to po cholere kupować inne dodatki, i w tedy EA miało by mnięjszą kupowalność :P

nmin
20.06.2010, 17:04
z powodu wielkiego sukcesu The Sims 2 ZwierzakiZwierzaki i wielki sukces? Spójrz na ankietę o najmniej lubianym dodatku do TS2...

Kinkarus
21.06.2010, 20:56
Jednak fajnie by było jak by dali te Zwierzaki. W końcu to jakieś urozmaicenie, no nie?

Arkia
21.06.2010, 21:30
Ja chcę w Zwierzakach przede wszystkim gospodarstwo (no bo niby się da pole stworzyć) bo... mam mały niedosyt z dwójki. W Kwitnących Wzgórzach był sobie taki facio (Donald Szpadel...?) który za domem koło jeziorka miał taki budynek. I tam były tak jakby boksy dla koni! Ale koni nie było... :( Fajnie by było, jakby wprowadzili taką ciężarówkę do przewozu zwierząt - sim przeszedłby koło takiej ciężarówki i dostawałby nastrójnik ten... Obrzydzenie, czy tam Brzydko pachnie... Nie wiem. Ale fajnie by było :D Chciałabym również nie szynszyle, a chomiki. I myszy, szczury, kjujiki! (króliki :P), jakieś węże, jaszczurki, żaby, ptaki... I żeby każde zwierze było w rodzinie! A nie, że mam ptaka w klatce, zajmuję się simową karierą i po kilku dniach patrzę, a ptak leży zdechnięty i śmierdzący, podczas gdy nawet nie było dymka z napisem "Nakarm swojego wygłodniałego zwierzaka!". Wkurzało mnie też, że mogłam sobie zrobić kopalnię szynszyl, np. około 15, i wszystkie głodzić na śmierć, i nic! I mogę następne kupować! Fajnie by było, że np. zagłodziło się na śmierć 3 kanarki (papugi same i jeden sokół mnie do szału doprowadzał) i przykładowo na 2 simowe tygodnie miało się zakaz kupna tych zwierząt, tzn. można kupować inne, ale tamte są jakby zablokowane. Tak jak np. sim nie ma kasy na telewizor, to go nie może kupić. Tu by było fajnie wprowadzić coś podobnego. Super by było również, jakby KAŻDE zwierzę dało się edytować i zrobić. Np. zrobimy sobie żółtego węża z czarnym zygzakiem na plecach i zieloną, taką limonkową jaszczurkę z czerwonymi paskami przy pyszczku. No i sima, oczywiście. I jakby już się zaakceptowało rodzinkę, i przeszło do tej ramki ze zdjęciem rodziny i powiązaniami, to np. ten wąż by się wił na ramieniach sima, a jaszczurka leżałaby na jego wyciągniętej ręce. Fajnie by było, nie? Ale strasznie dużo roboty... Ja chcę super-hiper zwierzaki, chociażbym miała na nie pół roku czekać (o ile każdy dodatek nie jest robiony właśnie pół roku - nie wiem, nie liczę)!!! Chciałabym również, żeby kupowało się różne karmy. Przykładowo mamy psy i króliki: dla każdego po 3 różne karmy. Najdroższa, która dużo podwyższa głód. Średnia, która średnio podwyższa głód. I najtańsza, słabej jakości mało powiększająca głód - taka dla biedaków kochających zwierzęta. Dobrze by było wprowadzić też parcelę i kariery: schronisko i sklep ze zwierzętami oraz zawody weterynarz i... może inspektor spraw zwierzęcych? xD Tzn. chodziłby po domach i sprawdzał, czy dba się o zwierzęta. Ja nie, toby je zabierał i koniec, oddawałby je do schroniska, gdzie zajmowałby się nimi weterynarz. Niezłe połączenie, co? Weterynarz mógłby pracować w szpitalu, a inspektor w... budynku policji? Chociaż nie, bo wtedy byłoby za dużo - w końcu jest tam już detektyw i stróż prawa. Nie wiem. Dobrze by było wprowadzić również nowe cechy, np. Kocha zwierzęta i Nie cierpi zwierząt. Tak jak jest Rodzinny i Nie lubi dzieci. Albo to z przyrodą, albo ze sztuką... dużo jest tego. Dobre by były również cechy takie jak... no, na przykład Gadoman! Uwielbiałby mieć węże i jaszczurki. I miałby pragnienie życiowe podobne do tego z 13 akwariami w domu, ale tu by było... mieć w domu 6 tych, no, terrariów, o! Czy tam gadów w domu... Nie wiem. Mógłby być również wielbiciel zwierząt futerkowych :> Nie lubi gadów, lubi najbardziej króliki, chomiki, no, może myszy i szczury. O kurka, za dużo wymagam... xD Aje chcie źwieziaki i juź! xD

Fatumka
27.06.2010, 18:00
Arkia masz fajne pomysły, szkoda, że nie pracujesz w EA przy tych Zwierzakach ;)

Ja w sumie nie mam doświadczenia ze zwierzakami, bo the Sims3 to była pierwsza gra z tej serii, którą kupiłam, poprzednie wersje widziałam tylko u kogoś. Wiem, wiem, niby można ściągnąć, czy coś, ale jednak wolałam mieć swoje ;)

Chciałabym tylko, żeby się te zwierzaki pojawiły. Kiedykolwiek i jakiekolwiek(chociaż ulepszenia, jakie proponujecie, są bardzo fajne!).

Boję się, że mogą w ogóle zrezygnować z wydania takiego dodatku... Jak myślicie?

Miley98
27.06.2010, 18:09
Może zna ktoś e-maila do Ea games to by się przetłumaczyło na angielski i wysłało pomysł Arkii.

Arkia
27.06.2010, 20:06
Moja siostra mówi to samo. Mówi nawet, że skoro gra jest po polsku, to powinni mieć tam u siebie jakiegoś tłumacza od spraw polskich xD I dziękuję, że podobają się wam moje pomysły :) <zawstydzona>

Miley98
30.06.2010, 08:21
Arkia mam e-maila gdzie można wysłać pomysł na nową grę oraz na nowy dodatek do gry. Prześle Ci go na PW.

Arkia
02.07.2010, 19:33
Dobra, wysłałam swoje pomysły. Dodałam też kilka które mi się utworzyły w głowie podczas pisania tego. A wy czemu nie piszecie? Co, napisałam już wszystkie możliwe pomysły? xD Cóż, mam nadzieję, że chociaż niektóre moje pomysły wezmą pod uwagę. Może nawet zostanę jakoś wynagrodzona...? Taa, marzenia... ;) Ale fajnie by było, jakby to gospodarstwo wprowadzili.

Tina Fox
20.07.2010, 20:40
Żart był , prawda ale zwierzaki na pewno będą wkrótce w sklepach !

Oj tak zwierzaki by się przydały ... I na pewno będą , pytanie tylko kiedy . Osobiście w realu mam psa rasy doberman , ale w dwójce to nie jest to , więc mam nadzieję , że w The Sims 3 będą bardziej realne . I oby tak było .

Mamełe
20.07.2010, 22:19
Żart był , prawda ale zwierzaki na pewno będą wkrótce w sklepach !

Oj tak zwierzaki by się przydały ... I na pewno będą , pytanie tylko kiedy . Osobiście w realu mam psa rasy doberman , ale w dwójce to nie jest to , więc mam nadzieję , że w The Sims 3 będą bardziej realne . I oby tak było .

No na pewno nie w nastepnym dodatku, bo "po Zmroku" raczej zwierzaków nie zapowiadają ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f8_eqj8e6ZM

Paulina_sam
27.08.2010, 20:05
Nie wiem, czy to plotka czy nie z tym dodatkiem ze zwierzakami. Szczerze mówiąc, czekam na to , od kiedy wyszło The Sims 3 . Właściwie nie zdziwie się kiedy wyjdą też takie dodatki jak w TS2. . O nowych akcesoriach dawiaduję się z różnych źródel, takich np. jak to :) Nie wątpie także w to, że nie długo pojawi się takie coś jak "abra kadarba " z the sims 1 . W The Sims 2 także mieliśmy doczynienia z czarami , więc to tylko kwestia czasu :)

anjanka
05.11.2010, 06:53
Kiedy zwierzaki wyjdą ? ;( Nawet jeśli wyjdzie jakiś dodatek to pewnie w Marcu...ale niech dadzą te zwierzaki!!! :D

Wielebny
05.11.2010, 14:21
Nie, Zwierzaki nie zostały jeszcze zapowiedziane, więc trudno określić czy w ogóle zostaną kiedykolwiek wydane.
Następnym dodatkiem możliwe, że będą 4 pory roku, ostatnio takie plotki po sieci krążą.

lizzielovesit
05.11.2010, 15:14
@up:
CPR ?!
A to ciekawe ... :)
Może być fajnie, szczeg. podczas gdy są to THE SIMS 3 :)
Ale plotki plotkami, a czy wyjdą na prawdę, to się jeszcze okarze...
a co do Zwierzaków to się podpisuję pod postem wyżej...

Mamełe
05.11.2010, 18:19
Nie, Zwierzaki nie zostały jeszcze zapowiedziane, więc trudno określić czy w ogóle zostaną kiedykolwiek wydane.
Następnym dodatkiem możliwe, że będą 4 pory roku, ostatnio takie plotki po sieci krążą.

Też obstawiam, ze nastepne będa pory roku i stany pogody.

Wczesniej mja ukazac sie akcesoria. Cos z ogrodami.

Kamis
05.11.2010, 18:34
No bo niby do po zmroku mieli dodać pogodę, ale w ostatniej chwili się wycofali z tego pomysłu, żeby oczywiście więcej zarobić. A zwierzaki bardzo urealniły by grę ^^
[już widzę swoją simkę - gwiazdę jak chodzi po mieście z białym pudlem i biegają za nią paparazzi :D]

Nieidealna
05.11.2010, 21:23
Ja osobiście nie potrzebuję zwierzaków do szczęścia, wolałabym, żeby wyszło CPR. Chciałabym, żeby były już te pory roku, stany pogody itp. ;D

αγάπη
05.11.2010, 23:35
Ja osobiście nie potrzebuję zwierzaków do szczęścia, wolałabym, żeby wyszło CPR. Chciałabym, żeby były już te pory roku, stany pogody itp. ;D

Już widzę jak bardzo będzie mi gra zamulać XD

anjanka
08.11.2010, 08:37
CPR tez mogły by być :D śnieg! bałwanki rzucanie sie kulkami ;d już widze jak moja simka rzuca śnieżkami w paparazi

Kozak
12.11.2010, 16:30
Po tym dodatku Po Zmroku ma być średniowiecze podobno więc trochę poczekamy ;/

Kamis
12.11.2010, 16:57
Po tym dodatku Po Zmroku ma być średniowiecze podobno więc trochę poczekamy ;/

Ale te średniowiecze to nie jest dodatek do ts3 tylko taka oddzielna gra...

Casslin
12.11.2010, 17:36
Czyli średniowiecze to coś w stylu The sims bezludna wyspa??

Kamis
12.11.2010, 17:56
Dokładnie coś takiego.

Starlight
12.11.2010, 18:23
Widzialem gameplay.
The Sims Średniowiecze będą super! :)
Misje, Zamki Bohaterowie.
Będzie można kogoś otruć jak będzie spał itp.

Kozak
12.11.2010, 18:26
Ale te średniowiecze to nie jest dodatek do ts3 tylko taka oddzielna gra...

Tak ale mi chodziło że teraz to średniowiecze będzie wychodzić powoli a gdzieś około maja 2011(?) wyjdą te zwierzaki

Vanitas
12.11.2010, 18:37
Grrr, czy wy naprawdę nie rozumiecie, że EA GAMES nie ogłosiło wydania TS3 Zwierzaków i dopóki tego nie zrobi nie ma pewności, że taka gra w ogóle wyjdzie?

Chryzantem Złocisty
12.11.2010, 18:39
poza tym wydaje mi się,że Średniowiecze będzie niezależne od Trójki i jedno nie będzie miało wypływu na premierę drugiego

Starlight
12.11.2010, 20:13
Średniowiecze będzie działało jak The Sims Historie.

JBronkar
13.11.2010, 01:33
Myślę, że na 100% będzie zwierzaki. Ponieważ, prawie wszystkie dodatki są takie same od 1 i 2 części, ale nie które. Porównajmy i nie oszukujmy się!

http://img10.imageshack.us/img10/9559/4574578567.png (http://img10.imageshack.us/i/4574578567.png/)

Vanitas
13.11.2010, 09:21
Szczerze mówiąc niektóre gry z TS2 i TS1 łączą się jednym elementem. Nie ma co tego porównywać bo w tej tabelce nie ma zbyt wiele prawdy. Nocne życie i Po zmroku odpowiadają jedynkowym balandze i randce. Własny biznes i kariera na pewno nie są kontynuacją gwiazdy, to samo z abrakadabrą i osiedlowym życiem. Magia w OŻ to tylko taki dodatek, żeby lepiej sprzedać grę. Co do Zwierzaków to nie zaprzeczam, że mogą wyjść, jednak dwójkowe zwierzaki wg. wielu osób były klapą, nie wiadomo czy EA by na to poszła 3 raz. No i ta 'Prognoza' nie została potwierdzona przez Ea.

Searle
13.11.2010, 10:37
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem było by, gdyby połączyli Zwierzaki i Pogodę...

Tak wiem - marzenie ściętej głowy :(

zolnierz1973
13.11.2010, 13:33
No chyba tak. Pewnie będzie oddzielnie tak jak w 2.

Casslin
13.11.2010, 18:18
Przecież na pewno będzie oddzielne. EA musi kase zbijać.

Połówka
14.11.2010, 12:32
ale przecież już jakiś czas jest zdjęcie okładki w necie
http://www77sims377.blox.pl/resource/sims3_pet.jpg
Ja tam zwierzaki lubię, i czekam aż wyjdą ;D
a co do 'The Sims 3 Pogoda', to fajnie by było, gdyby można było Simsy opalać. A nie tylko spalać tak jak w CPR ;D .

JBronkar
14.11.2010, 12:41
Ja też czekam aż EA potwierdzi nam czy będą zwierzaki, fajnie byłoby : jazda na konno albo ZOO tzw małpy, żyrafa, żółw, węże, kuuuuryy xD itd. EA muszą zrobić, na pewno będzie o wiele lepsze. :D

Wielebny
14.11.2010, 13:22
ale przecież już jakiś czas jest zdjęcie okładki w necie
http://www77sims377.blox.pl/resource/sims3_pet.jpg

A zdajesz sobie sprawę, że taką okładkę może każdy wykonać i wstawić do netu. Więc takimi informacjami nie można się kierować, że takowy dodatek powstanie.

Połówka
14.11.2010, 15:47
A zdajesz sobie sprawę, że taką okładkę może każdy wykonać i wstawić do netu. Więc takimi informacjami nie można się kierować, że takowy dodatek powstanie.

też racja. nie myślę dzisiaj :P

JBronkar
14.11.2010, 16:41
Znalazłam stronę http://www.thesims3mod.info/index.php?news=1114&title=Dodatki_juz_w_grudniu_2_nowe__
Trochę się poszperałam. :D
Za miesiąc 2 dodatki, a przecież nie znamy termin premiery. ;/

Vanitas
14.11.2010, 16:46
Żaden dodatek w całej serii The Sims nie ukazał się w grudniu, nie mówiąc już o 2 dodatkach w tym samym miesiącu. Ktoś nazmyślał, żeby wprowadzić zamieszanie i tyle, a wy w to wierzycie, daleko na tym zajdziecie.

JBronkar
14.11.2010, 16:54
yhy przepraszam, ja nie wierzę tej osoby który napisał. Wolałabym usłyszeć od EA niż pewnej osoby. Myślę, że nie ma takiego że będzie 2 dodatki czyli razem na jednej opakowaniu w grudniu. Zawsze było kiedy EA potwierdzi wcześniej co najmniej pół roku przed premierą.

Searle
14.11.2010, 18:23
Ja bym nie ufała osobie która pisze: buŻa" :P

Ale mam przynajmniej nadal nadzieję, że połączą te dodatki.
Oczywiście grudzień to za wcześnie. Jeszcze po drodze muszą się ukazać jakieś akcesoria.

MissJudyta16
30.11.2010, 16:32
Wiem że tak późno alee....To fajny pomysł tymi jamnikami ale przyszło mi coś jeszce do głowy jak np takie zwierzeta gospodarskie(wiem ze pisali ale ja wytłumacze po swojemu)jak np dojenie krowy jazda na koniu i nie tylko do zwierzot np zima i stoki jazda na nartach itp było by fajnie z takimi różnymi ale ci mwszyscy musza ruszyć pałą..!

patryk916
27.12.2010, 21:03
Jak na razie "Zwierzaki" TO ZWYKŁA PLOTKA

Jak na razie "Zwierzaki" TO ZWYKŁA PLOTKA!KTOŚ OBROBIŁ OKŁADKĘ DO PODSTAWKI I WRZUCIŁ ZDJĘCIE DO INTERNETU!

Chryzantem Złocisty
27.12.2010, 21:09
Jak na razie "Zwierzaki" TO ZWYKŁA PLOTKA!KTOŚ OBROBIŁ OKŁADKĘ DO PODSTAWKI I WRZUCIŁ ZDJĘCIE DO INTERNETU!

co my byśmy bez ciebie zrobili? :O

a tak serio,to idź poczytaj regulamin dziecko drogie

hellraiser
27.12.2010, 21:22
patryk916, naucz się edytować posty.

ale ci mwszyscy musza ruszyć pałą..!

Zależy w jakim sensie...

Co do tematu, myślę, że to właśnie zwierzęta będą głównym tematem czwartego dodatku. Jeżeli to prawda, że 4EP wyjdzie w maju 2011 roku, to fajnie. Tylko błagam, niech nie będzie błędów tak porażających jak w Po Zmroku!

//Kowalino: 20 011 roku ? To no se kurde trochę poczekamy :P
//Chrzan: Wybacz, za dużo zer :D

patryk916
14.01.2011, 20:00
Co do tematu, myślę, że to właśnie zwierzęta będą głównym tematem czwartego dodatku. Jeżeli to prawda, że 4EP wyjdzie w maju 2011 roku

To są tylko nieoficjalne plotki,a z nich wiem,że czwarty dodatek to ma być "Pogoda"

Temperance
15.01.2011, 09:24
Z moich obliczeń wynika, że dodatki wychodzą, co średnio sześć miesięcy
WP: 20 listopada
Kariera: 4 czerwca
Po zmroku: 29 października
Więc kolejny dodatek powinien wyjść na przełomie kwietnia/maja w takim przypadku EA powiadomi nas o tym w lutym ;]