Zobacz pełną wersję : Dodatki raz działają a raz nie - co zrobić?
Nie znalazłam nigdzie tego tematu.
Mam pościąganych troche dodatków typu fryzury, meble, ubrania.
I wszystko działało i nagle przestało. Nie wyświetla się. Sim który miał ustawiona nowa fryzurę nadal ja ma ale dodatki zniknęły. Co zrobić?
aluminium.
29.09.2009, 19:39
Może masz wyłączone obiekty zmodyfikowane.?
Nawet jak je włącze to nie działają.
Lapis_Lasuli
30.09.2009, 10:14
Czasem nie dzialaja za pierwszym wlaczeniem gry po wpakowaniu ich do downloadu. Sprobuj jeszcze raz odpalic gre, moze pomoc. No chyba ze one tak raz sa, raz znikaja, naprzemiennie.
OnE chodziły długo. I nagle wszystkie zniknęły. i nie ma nic, tylko te co akurat w jakimś domu były.
A pozatym czasami mam tak ze te dodatki migaja i mają taki granatowy kolor i nic sie z nimi nie da zrobić.
blakistoni
01.10.2009, 10:48
Jesli migaja i maja granatowy kolor,to oznacza ze nie maja mesha.
a moze cos usuwalas z folderu downloads i przez przypadek usunelas niektore meshe? xd Jesli jednak nie to wywal downloads na pulpit/gdzies indziej i odpal gre i ja wylacz. potem jak bedziesz chciala ja wlaczyc to przywroc downloads w pierowotne miejsce i dodatki po dwukrotnym uruchomieniu gry powinny byc,mialam identycznie jak Ty i mi pomoglo :>
Spróbuje, dzięki :)
Spróbowałam. Nie pomogło.
Czy jest tu ktoś na tym forum kto wie co moge z tymz robić?
Oprócz reinstalacji.
izaka4032246
03.10.2009, 10:22
a ja mam z kolei tak, ze gdy mialam zainstslowane ts2 NS to dodatki działały, gdy zainstalowałam reszte dodatków nagle dodatki zniknęły, pomimo tego że włączyłam zawartiość zmodyfikowaną. czy ktos wie jak się z tym uporać??
juz nieaktualne! pomoglo zainstalowanie sims2pack clean installer i usuniecie paru podejrzanych dodatkow.
polecam !!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.