Zobacz pełną wersję : Gwiazdki i gwiazdy
Jestem bardzo ciekawa do jakiego poziomu kariery (do jakiej gwiazdki) doszliście w grze thesims gwiazda. Bo ja np. nie mogłam dojść dalej niż do tego jak się na tej scenie występuje. Jak czasem próbuje zdobyć następną gwiazdke to mi zabierają. Ah... ta kariera. A co was denerwuje?? Czekam na wasze odpowiedzi.
papatki
Marta czyli Martek
nika1990
28.05.2004, 17:15
nio ja jestem gwiazdą,ale dzięki grzybkowi;) ale żałuję teraz,że mam grzybka,bo przez to gra zrobiła się troszku nuudna i nie ma co robić,mimo,że mam wszystkie dodatki i tak się nudzę;P
Originally posted by Martek@May 28 2004, 04:34 PM
Jestem bardzo ciekawa do jakiego poziomu kariery (do jakiej gwiazdki) doszliście w grze thesims gwiazda. Bo ja np. nie mogłam dojść dalej niż do tego jak się na tej scenie występuje. Jak czasem próbuje zdobyć następną gwiazdke to mi zabierają. Ah... ta kariera. A co was denerwuje?? Czekam na wasze odpowiedzi.
papatki
Marta czyli Martek
chciałbym coś powiedzieć ale niemam gwaiazdy :huh: <_< :( :angry: :ph34r:
JA mam gwiazde,mam 5 gwiazdek i niewiem już co mam robić :(
Dominika100000
31.05.2004, 19:32
Ja sam a doszłam do 3,5.Ale ściągneła sobie lustro bo moja gwiazda sie juz męczyła miała zły nastrój.Chcieli ja wyzycić i na nowo bym musiała szukać agenta.koszmar ale z lustrem jest cool
Basieńka
02.06.2004, 15:43
Ja mam 4,5 i nie moge dalej :angry: Oczywiście wszystko dzięki Abrze i zaklęciom!!! ;) Miałam tylko problem z przyjaciółmi... :(
MaRcIA rUlEz
11.06.2004, 08:35
Wszyscy mówią o jakiś rzeczach., które pomagają w Gwieździe osiągnąć karierę...lustro, obrazy czy coś...SKĄD WY MACIE COŚ TAKIEGO (nazwa stronki ) I W OGÓLE CO SIĘ Z TYM ROBI!? Pomocyyy...
C*H*O*M*C*I*O
11.06.2004, 08:53
Mi koleżanka przesłała lustro w meilu a ja nie wiem co trzeba dalej z nim zrobić!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaRcIA rUlEz
12.06.2004, 18:41
Przesłałą Ci lustro w mialu, tak? wex mi też prześlij! błagam! na
[email protected] !! proszeee!!!
Originally posted by C*H*O*M*C*I*O@Jun 11 2004, 08:53 AM
Mi koleżanka przesłała lustro w meilu a ja nie wiem co trzeba dalej z nim zrobić!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No trzeba to rozpakowac...Ale najpierw trzeba miec Win Zipa..
MaRcIA rUlEz
12.06.2004, 18:57
Originally posted by ela+Jun 12 2004, 07:43 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ela @ Jun 12 2004, 07:43 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-C*H*O*M*C*I*O@Jun 11 2004, 08:53 AM
No trzeba to rozpakowac...Ale najpierw trzeba miec Win Zipa.. [/b][/quote]
Ja mam Win Zipa! Chcę lustro czy coś! Błagam! Dajcie mi to! Proszeee będę happy, przeslijcie mi to lustro, albo adres strony, z której mogę to ściąnąć...proszęęę
Nie martwcie się ja wogle nie wiem jak zciągac te wszystkie grzybki lustra czy co tam jeszcze...
--------------------------------
mek czyli założyciel tematu... :D
SOSIk_ona
16.06.2004, 18:43
to od kiedy masz internet że nie umiesz ściągać? ;)
ja do 4,5 i więcej nie zdołałam .ale bym zdołała gdyby kuzynka nie zabrałam simsów.
No trzeba to rozpakowac...Ale najpierw trzeba miec Win Zipa.. [/b]
Ja mam Win Zipa! Chcę lustro czy coś! Błagam! Dajcie mi to! Proszeee będę happy, przeslijcie mi to lustro, albo adres strony, z której mogę to ściąnąć...proszęęę[/QUOTE]\boze...spokojnie...wejdz na www.wilkaresfunsims.com i sie zarejestruj. jak juz dostaniesz haslo w meilu (po rejestracji) to sie zaloguj. potem wybierz z menu "TS1 Downloads" , potem "The Sims 1" potem wyszukaj "hacked objects" i wejdz tam. zjedz na sam dol i tam amsz cyferki - 1,2 i 3. wybierz 3. Potem poszukaj drugiego od gory obiektu - obrazu ze zlota plyta (taki jak w grze). kliknij na ten napis "record riot", to wtedy sie sciagnie. wypakuj to do gry, kup to (bedziesz miala 2 identyczne takie obrazy - wybierz ten sciagniety,sprawdz po opisie) i zaiws na scianie. potem wybvierz to "power to my star" czy cos takiego (nie wybieraj tego z "star friends") i kliknij...no i podskoczlo ci o 5 gwiazdek, prawda?no wlasnie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.