Zobacz pełną wersję : Zaklęcia
Czy udało sie wam kiedyś wyczarować zaklęcie dla dziecka? Bo ja tylko raz. ja nawet nie wiem jak pobrac składniki dla dziecka by je posiadało. Wiem jak tylko zdobyć łuski smoka i magiczny pył. Tylko tyle. Czy wy się podzielicie informacjami jak zdobyć przedmioty do wyczarowania "dzieckowego" czaru??
BARDZO WAS PROSZE. WPROST NALEGAM!!!
papatki
Marta czyli wasz Martek
kaWillSia
28.05.2004, 18:40
Cóż...
aby mieć łuski i łzy smoka musisz kupić sobie smoka u Wampirzycy Wiki za ponad 40 magimonów.
Potem niech jakaś osoba zacznie go łaskotać. Trzeba na niego kliknąć i wybrać ŁASKOCZ. Prz odrobinie szczęścia pojawią się smocze łzy.
To samo robisz ze smoczymi łuskami z tym że trzeba wybrać WYCZESUJ.
Potem tylko dajesz na dzieiaka i wybierasz DODAJ DO WYPOSAŻENIA.
Mam nadzieję że wszystko zrozumiałeś.
MOże ta stronka wam pomoże http://bezsennosc.inoweb.pl {naciśnijcie po lewej stronie <Abrakadabra/>} , :D :D :D są tam czary dla dzieci i przetłumaczone skutki.. :P :P :P (nie tylko dla dzieci , ale też dla dorosłych tzn. czary na różdzke, itp.)
ps/
jeśli ktoś nie umi zdobyć muchomorków dla dziecka t niech zastąpi wszystkie krzesła w domu grzybo-krzesełkiem(ino nie komentujcie <_< <_< )
B) Ja wiele razy czarowałem zaklęciami dziecka
Ja tez..Ale nie umiem jednego..jakiegos zaklecia na robienie ciastek..
To zaklęcie z ciastkam to i mi nie wychodzi. Może tak już jest.
Simfanka#1
29.05.2004, 20:43
no mi tak samo... :unsure: probowalam chyba ze sto razy...ale ani razu sie nie udalo... :( <_< :unsure:
Gdzies na forum pislao ale zapomnialam...Jak to sie robi..
Ja znam pewne składniki które trzeba mieć aby sporządzić eliksir miłości! B)
Tak to zaklęcie z ciastkami też mi nie wychodzi. Żeby mieć muchomory trzeba tak długo siedzieć na siedzonku grzybkowym , aż coś tak zabulgocze. Wtedy rosną gdzieś na działce muchomori , zbierasz je i już po krzyku! mam nadzieję , że Ci pomogłam Martek.
Basieńka
02.06.2004, 13:54
A jest jeszcze jeden składnik PYŁ WRÓŻEK. Twoje dziecko musi się dość długo bawić takim różowym pudełkiem... hymm... nie pamiętam jak to się nazywało. Ale w każdym bądź razie jest to do kupienia. ;)
Sancia jaki eliksir miłości? O czym ty mówisz??? Daj te składniki, proszę... To jest jakieś ukryte zaklęcie??? :ph34r:
Originally posted by ela@May 30 2004, 11:52 AM
Gdzies na forum pislao ale zapomnialam...Jak to sie robi..
No właśnie o co chodzi z tym zaklęciem na ciastka :blink: ??
Originally posted by Medishon@Jun 2 2004, 02:45 PM
Żeby mieć muchomory trzeba tak długo siedzieć na siedzonku grzybkowym , aż coś tak zabulgocze. Wtedy rosną gdzieś na działce muchomori , zbierasz je i już po krzyku!
czy jest jeszcze inny sposób zdobycia muchomorów?
mam straszny z tym problem, sadzam te moje simy na grzybotaboretach i nic :angry: !!!
Innego sposobu niema :( A do tego trzeba mieć cierpliwości... czasem idzie szybko a czasem nie...
Mi sie nigdy nie udało ciacho dla dziecka...
A komuś sie udało?
Kubeczek
25.06.2004, 10:31
Originally posted by Emilcia@Jun 18 2004, 12:59 PM
Innego sposobu niema :( A do tego trzeba mieć cierpliwości... czasem idzie szybko a czasem nie...
Jest taki sposób. Musisz z thesims.com ściągnąć obiekt o nazwie 'magical cabinet'. Wtedy dorosłym musisz kupić muchomorki, przechować w szafce i kazać dzieciakowi wyjąć. proste?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.