Zobacz pełną wersję : Dom rodziny Terris [BRAK ZDJĘĆ]
Analisse
03.10.2009, 16:17
Dom zamieszkuje samotna matka Mireale razem ze swoimi dziećmi, nastolatkiem Shoinen, oraz młodszą Narieshe.
Hmm, no, ogółem moze byc... ale nie jest cudowny. Jezeli robisz bryle nowoczesna, to dobierz na zewnątrz jakieś inne kolory i barierka na balkonie w ogole mi nie pasuje. W srodku tez nie za fajnie, style mieszane. W pokojach dzieci za ciemno.
Troszke za duzo okien, strasznie biało w łazience na gorze, i ten zloty kran...
Ogolem moze byc, ale nic specjalnego.
4.5/10
Ps. a skąd są te cuda maskotki w pokoju dziecka? ;)
blakistoni
03.10.2009, 18:11
Bryla mi sie spodobala,taka...inna xP
Wnetrza tez,moze nie sa takie 'oh ah' ale kiepskie tez nie ^^ Najbardziej spodobal mi sie pokoje Narieshe i Mireale (swoja droga,to super imiona) W tej lazience na gorze to jest za bialo,a ten zloty kran tylko jakby poteguje to wrazenie ogolnej bieli xd
6/10
Ten ukośny korytarz jest fajny xD
A z tym ogrodem to naprade Ci nie wyszlo :P( tzn jak dla mnie )
Ale bryła jest nawet ładna :D
Wnętrze jest boskie, a o te okna to już spytam w dziale Gdzie mogę to znaleść :P
8/10:D
kingusia1103
04.10.2009, 09:02
dom bardzo mi sie podoba ale niektore rzeczy bym zmieniła i chętnie bym pobrala ten domek
Chantelle
04.10.2009, 10:43
Domek przytulny,ale za specjalnie do gustu mi nie przypadł.
A propos tych maskotek to niestety są one ze Store
http://pl.store.thesims3.com/setsProductDetails.html?categoryId=11488&scategoryId=12055&pcategoryId=12053&index=0&productId=OFB-SIM3:17863
Umeblowanie oraz wystrój mi się bardzo podoba. Ale bryła już niezbyt.
doman145
04.10.2009, 16:18
Bryła - 9/10 bardzo ładny ogród dla mnie
Salon- 7/10 nie najgorsze połączenie kolorów :)
Kuchnia i Jadalnia - 8/10
Łazienka - Trochę za mało jej widać :( ale może być 6/10
Korytarz na piętrze ładnie zrobiony 8/10
Łazienka na pietrze - 7/10
Pokój Shionen - Gdyby w wakacyjnych podróżach były Karaiby (szkoda że ich nie ma :() to dałbym 100/10 :) ale daję 10/10
Pokój narieshe - Bardzo ładny 9/10
Pokój Mireale - Może być 8/10
Ogólna ocena - 8.00 :)
Niezbyt podoba mi się bryła, jak i jej otoczenie :(
Wnętrze dosyć ładne, lecz niewystarczająco...
w wielu miejscach brakuje mi Kreacji Stylu
6,5
Ogród właśnie nawet fajny. Denerwuje mnie za duża ilość ukośnych ścian i te okna.
Ale wystrój w domu jest przyjemny i ładny.
Charionette
18.10.2009, 16:49
Dom mi się podoba, ale czegoś w nim brakuje...
7/10
Witaj Analisse! Bryła ogrodu nie jest zła za to już na pierwszy rzut oka w bryle domu rzuca się barierka,a raczej murek na tarasie zupełnie nie na miejscu. Wewnątrz mam dwa "ale"...
- pierwsze - nie wiem po co firana nad obrazem w parterowym hallu.
- drugie - coś nie pasuje mi obraz wędkującego pana w hallu na piętrze.
To tyle jeśli chodzi o uwagi, no może jeszcze różowy deseń paneli naściennych na parterze oraz lustro, które zahacza ramą o okno na pierwszym piętrze w łazience.
Ogółem nie jest zły powiem nawet, że przypadł mi do gustu, gdyby poprawił niedociągnięcia to nie byłoby się do czego przyczepić przynajmniej z mojej strony. Ocena: 8,5/10 pkt. Pozdrawiam D_S
sweet101
27.12.2009, 15:06
dom ma bardzo fajny kształt :)
no i wcale tak jak mówisz - podwórko nie jest złe..
może być..
kuchnia ładna, salon taki sobie ;)
Bryła i ogród, jak dla mnie - ohyda.
W środku podoba mi się tylko zielona sypialnia :).
Czekam na kolejne, mam nadzieję, lepsze prace.
Czas na moją srogą ocenę :-)
Ogród trudno nazwać ogrodem, raczej terenem zielonym wkoło posesji.
Dom - porażka wewnątrz i na zewnątrz, niestety. Nic tu do siebie nie pasuje.
Ogrodzenie posesji - nie do takiego typu domu, podobnie z barierką na tarasie. Filar przed drzwiami wejściowymi to niewypał, lepiej postawić dwa po bokach. Ten zastawia wejście. Okna - zdecydowane nie.
Co to jest to za stereo? Ściana z obrazem i firanką? Barierka na górze nie do takiego domu, powinnaś była wybrać inną, jest tego trochę w grze. W łazience umywalka nie pasuje do reszty, szczególnie nie ze złotą armaturą. Kombinacja luster i okien przed biurkiem - koszmar! A tak w ogóle to tego typu okładziny nadają się do klasycznych wnętrz i domów.
Sypialnie ogółem ujdą. Kuchnia też.
Moja ocena 4/10
Dom sprawia wrażenie całkiem przyjemnego. Rzeczywiście, ogród nie jest tu najlepszy, ale nie jest też aż taki straszny. Nie wszędzie dobrze dobrałaś dodatki, ale najbardziej przeszkadza mi biurko w pokoju dziecięcym wciśnięte w róg. Rozmieszczenie pokoi, natomiast, bardzo ciekawe.
8/10
Dom jest nawet fajny. Cóż tu mówić. Nie podobają mi się kafle na ścianie w łazience. Wyglądają jakby grzybem zarosły ;D
9
Sherlock
18.02.2010, 14:49
Hm... 9,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.