Zobacz pełną wersję : Gdzie oni się podziali?
Sonia123SIMS
18.10.2009, 14:50
Hej. Niedawno wysłałam moją kochaną rodzinkę na wakacje do Wioski Takemizu do domku letniskowego. Wszystko ok, dopóki nie wróciłam. Przyjechałam do domu, pochodziłam chwile simami i podjeżdża następny autobus. Nie chciałam jechać na wakacje drugi raz więc pokasowałam żeby simowie jechali. Gdy tylko wykasowałam ostatniemu pokazało się wczytywanie "Wioska Takemizu" zajechałam do domku i nie ma simów tylko tryb kupowania nie ma mojej rodziny tryb życia wyłączony i nie ma ich w domu gdzie mieszkają i na wakacjach. ... HELP?
Charionette
18.10.2009, 14:53
Błąd gry! Zdecydowanie błąd gry.
Spróbuj wyłączyć- włączyć grę.
Wywalić mody ew. hacki
:D
Sonia123SIMS
18.10.2009, 17:15
No z błędem gry się zgadzam, ale hacków nie mam. Mówisz że mam tymczasowo wyciąć mody i zobaczyć czy będą? A już któryś raz otwieram grę i ich nie ma.
Charionette
18.10.2009, 17:29
Wydaje mi się, że zostaje już tylko reinstal, albo... spróbuj jeszcze wywalić cały downloads na pulpit i odpalić grę. Wejść do tej rodzinki...
Sonia123SIMS
18.10.2009, 19:27
Ale chyba nie skorzystam z reinstalu. A co do donwaldów nie wierze. Chyba mosze sie z rodzinką pozegnać
Wejdź do innej rodziny, która zna tych Twoich zaginionych simów i zaproś ich do domu.
Jak już przyjdą zaproponuj im wprowadzenie się. Wtedy odzyskasz rodzinę, ale niestety wszystko z nią związane utracisz i będziesz zaczynać od nowa, ale zawsze to coś :)
Sonia123SIMS
23.10.2009, 18:47
Ale moja Asia z tej rodziny masz groszka więc... No naprawdę nie wiem a w dodatku ich siódemka w rodzinie...
Nie masz innej rodziny, która ich zna? Nie muszą to być członkowie tej rodziny, ale np znajomi, którymi grasz.
Sonia123SIMS
24.10.2009, 12:35
No to idę próbować :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.