Zobacz pełną wersję : Pokaż mi swoje wnętrze TS3 - Edycja listopadowa - Pytania
No to macie męczydusze swoję wersję do The Sims 3 :D
Tutaj jeśli macie wątpliwości, zadajecie pytania. Postaram się odpowiedzieć na nie najlepiej jak umiem.
Wielebny
27.10.2009, 19:35
Ok fajnie ale czy 8 dni na wystawienie pracy to trochę nie za mało ?
W dodatku jest tok szkolny i czasu wolnego bardzo mało . (przynajmniej w moim przypadku)
Sądzę że przedłużenie czasu na zaprojektowanie domu do 2 tygodni [14dni] byłoby dobrym pomysłem .
edit.
W takim razie dziękuje zelkam .
Reszcie użytkownikom też powinna się ta zmiana spodobać .
Hm... w sumie to masz rację. Zmienię regulamin.
A czy można zmieniać wysokość dachu ?
Wielebny
27.10.2009, 22:03
Jedno pytanie z mojej strony .
Czy ma jakieś znaczenie wielkość działki na której będzie znajdowała się bryła ? Czy można ustawić np. na największej byle dom znajdował się na środku i przodem do ulicy ?
Czyli niekoniecznie wszystkie okna muszą być w tych samych miejscach co te teraz?
Kowalino - wielkość parceli nie ma znaczenia. Ja umieściłam ja pod adresem Bulwar Niebiański 415.
Gio - mozesz zmienić okna, ale muszą być w tym samym miejscu i o tej samej szerokości.
Wysokości nie. Tylko kolor można edytować.
marandile
29.10.2009, 00:50
Czy dało by sie zmienić regulamin tak żeby można było wstawiać okna i drzwi w dowolnych miejscach? Bo oryginalnie jest ich bardzo mało i wnętrza są ciemne...
Tak w ogóle to strasznie rygorystyczne są te zasady...
Hmmm.. no dobrze. Rzeczywiście trochę ciemno jest.
A wiec zmieniam regulamin. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje na poprawki, to mówcie.
Ja mam pytanie:
Można postawić kominek?
Można, ale zabronione jest otaczanie szybu ścianą.
A z tymi oknami, to teraz można stawiać je wszędzie ? :D
Wielebny
30.10.2009, 18:31
Z tego co wyczytałem to tak .
Drzwi i okna można ustawić wszędzie .
Safeguard
31.10.2009, 09:38
Mam takie pytanie: można zmienić na zewnątrz i wewnątrz domu kolor ścian i podłogi?
Wielebny
31.10.2009, 10:19
Tak można . Przecież to chyba logiczne , bo w pewnym sensie na tym polega konkurs.
czy można zmienić umiejscowienie podjazdu?
podjazd chyba można usunąć ;)
Wielebny
31.10.2009, 22:44
Nic nie piszę w regulaminie by było to zabronione , więc chyba jak najbardziej można go przestawić lub usunąć .
nie można pobrać domu,dajcie nowy link
Wielebny
04.11.2009, 12:21
Proszę :)
http://rapidshare.com/files/302280597/Superszopa_-_1_syp.__1___az..Sims3Pack.html
edit.
Nie ma za co :)
jak zelkam się zachce ją zrobić ^^
Wielebny
11.11.2009, 21:19
Temat ze zgłoszeniami został zamknięty ale coś sondy nadal nie ma .
Przepraszam za opóźnienie, ale troszkę choruję i nie miałam zbytnio dyspozycji by siąść na forum ^^
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.