Kurczak
15.11.2009, 18:56
Mam oryginalną płytę The Sims 2, jednak została ona złamana na pół przez mojego kochanego kuzyna, więc wgrałem cracka. Wszystko normalnie chodziło, oprócz trybu budowania [ale to moja wina, mogłem lepiej pilnować płyty]. Mój problem jest następujący. Aby ulepszyć grę ściągnąłem dodatki do gry ze strony www.parsimonious.org . Wszystko super, fajne meble, wypakowało bez problemów. Wgrałem je do folderu Moje Dokumenty/EA Games/ The Sims 2 /Download. Gdy włączam grę dochodzi do ładowania, a gdy na dole wyświetla się napis "Wprowadzanie różniczek wieku" ładowanie zatrzymuje się i nic się dalej nie dzieje. Myślałem, żeby usunąć obiekty, ale w tym folderze były meble zainstalowane już wraz z grą i nie wiem teraz, które są które. Czy wina jest spowodowana crackiem, złym folderem, komputerem czy stroną, z której ściągnąłem dodatki? Bardzo proszę o pomoc, bo chciałbym pograć w Simsy, a jak wyżej napisałem, nie mogę ich uruchomić. Czy mogę jakoś uruchomić grę, aby dodatki działały?
P.S. Format plików to Package, wgrywałem je według instrukcji znalezionej w internecie.
P.S. Format plików to Package, wgrywałem je według instrukcji znalezionej w internecie.