PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z odpaleniem

mikio
20.11.2009, 14:31
Siema.Mam problem z odpaleniem gry no więc tak, chcę zagrać, wkładam płytę, odpalam, czekam i nagle pojawia się błąd, na którym nic NIC nie jest napisane tylko widnieje sam X (na czerwono i w kole).Próbowałem re-install, a nawet wgrywanie cracków chociaż mam oryginała, i nic..Co robić ?? Proszę o pomoc.

misterio
20.11.2009, 16:26
Na pewno masz orginala? A mzoe przegrywana?
Bo z tego co wiem, taki blad wyskakuje przy piratach...

mikio
20.11.2009, 16:57
Oryginał ale...odinstalowałem grę TRZECI raz i okazało się, że to wszystko wina, że nie usunąłem zapisów itp.Wkurzyło mnie to ale trudno.Teraz mam inny "problem" zarejestrowałem grę już dawnooo i teraz chciałbym pobrać garaż i samochód ale nie umiem.Znaczy włączam grę klikam "gwiazdkę" wpisuję nazwę i hasło ale wyskakuje : Nie udało się połączyć.Było jeszcze chyba Nr.Błędu : 5 i coś tam jeszcze potem.Co zrobić ? I jeśli pobrałem "ręcznie" samochód i garaż klikam dwa razy i pisze, że dobrze zainstalowane to gdzie znajdę garaż i samochód ?? Bo w "kupywaniu" jest tylko to co było przedtem.Gdzie to znajdę ?? I czemu jest ten błąd ?? Proszę o pomoc.

Violet
20.11.2009, 18:05
nie będziesz miał garażu ani samochodu jeśli nie masz nocnego życia albo czasu wolnego

mikio
20.11.2009, 19:44
OK ale inne rzeczy z "gwiazdki" czemu nie mogę się zalogować ??