PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z interakcjami simów, znikające pragnienia?

Bronek80
21.11.2009, 09:25
Może temat był już podobny ale mój trochę inaczej się prezentuje.

Mam zainstalowane: simy + dodatki + masa własnych.

Gdy wcześniej grałem nic się nie działo, przez pomyłkę odpaliłem SeeThem 2, po czym wchodząc do gry wyskoczyło kilka błędów wywołanych jak zwykle "boolProp TestingCheats".

Teraz w grze pojawiły się niepożądane skutki:
Interakcje Simów nie działają poprawnie np. Gdy dam "Rozmawiaj" to chwilę dwoje Simów rozpoczyna rozmowę i momentalnie się odsuwają od siebie (błąd).

Z innymi interakcjami jest podobnie, Gdy jednym simem wykonuje czynności, to jest ok, ale jak dołączy się drugi Sim np. usiądzie na tej samej kanapie i zacznie się rozmowa to już jest błąd i simy nagle pojawiają obok kanapy.

Do tego znikły mi pragnienia a zamiast nich są puste pola. Wcześniej tego nie miałem, dlatego proszę o pomoc jeśli ktoś wie.

Dodam, że aktualizowałem podstawkę gry patchem ze stronki, stosowałem nakładki ArCra, czyściłem zasób CleanInstallerem, który nie okazał się skuteczny gdy chciałem wyłączyć dodatek na czerwono, zaciął się program :).
Ponadto chciałem zresetować Simów opcją "ForceError" ale wyskoczył błąd i nic się nie wydarzyło, prócz przycisku, który mogłem nacisnąć aby pozbyć się wybranego sima.
-----------------------
Problem zażegnany :] Sam sobie poradziłem. Na szczęście nie musiałem reinstalować całej gry, to jeden wadliwy dodatek zawinił, prawdopodobnie Inseminator, który usuwa pragnienia i miesza na dodatek w interakcjach, nie polecam. :P