PDA

Zobacz pełną wersję : Jak kupić manekiny i rozbijacze desek do sztuk walki?

3runziom
25.11.2009, 20:14
Mam takie pytanie gdzie mogę kupić manekina z drewna i ten rozbijacz do desek czy co tam, to jest tam gdzie się uczy sztuk walki.
Mój sim ma pragnienie to kupić a ja nie wiem gdzie!!!1
Proszę o pomoc.

Ilona
25.11.2009, 20:34
wszystko kupisz na targu w sklepie z rożnymi artykułami,ale jeżeli nie będzie nikogo przy kasie tzn.,ze masz za niski poziom wizy

rocktechnika
25.11.2009, 20:40
Mam takie pytanie gdzie mogę kupić manekina z drewna i ten rozbijacz do desek czy co tam, to jest tam gdzie się uczy sztuk walki.
Mój sim ma pragnienie to kupić a ja nie wiem gdzie!!!1
Proszę o pomoc.
W Chinach w sklepiku z przedmiotami różnymi. jak klikniesz na kasie, to pośród innych przedmiotów jest właśnie ten manekin i rozbijacz desek.

Nallina
25.11.2009, 20:41
Nie zgadzam się z tobą, Ilona. Ja miałam poziom wizy: 0 i kupowałam manekiny. Gdy nie ma nikogo przy kasie, trzeba kliknąć na nią i wybrać "kup", a sprzedawca przybiegnie i cię obsłuży.

3runziom
25.11.2009, 20:47
a gdzie jest ten sklep bo ja mam na targu trzy sklepy i w jednym są książki w drugim jedzenie a w trzecim na sztuki baba sprzedaje a w żadnym nie ma manekinów!

Nallina
25.11.2009, 20:48
Są, ja też miałam na początku z tym problem :P. Musisz podnieć jedno piętro, bo ten sklep stoi na fundamentach.

nmin
25.11.2009, 20:52
ale jeżeli nie będzie nikogo przy kasie tzn.,ze masz za niski poziom wizyCzy to może być powód tego, że we Francji nie mogę kupić niczego w księgarni? Akurat miałam o to pytać, bo już drugi pobyt, a sklep zamknięty - zaraz powinnam mieć drugi poziom, to sprawdzę, czy wtedy będę mogła coś kupić :)

Wampirencja
25.11.2009, 23:05
U mnie nigdy nie był zamknięty o.O To aż dziwne. Do kupowania nie potrzebujesz wizy w ogóle. Sklepy czynne 24/7.
Wiza.... Tylko u "specjalnego sprzedawcy", ale wciąż masz u niego opcję "kupuj".

Searle
26.11.2009, 09:57
A ja od jakiegoś czasu mam problem ze sklepem ogólnym w Chinach.
Jak klikam na kasę to jest tylko niedostępna opcja Przeglądaj. Kupca koło kasy nie ma i chyba nie ma go też na targu. Co się mogło stać?

qwiatuszek
26.11.2009, 11:03
Nie zgadzam się z tobą, Ilona. Ja miałam poziom wizy: 0 i kupowałam manekiny. Gdy nie ma nikogo przy kasie, trzeba kliknąć na nią i wybrać "kup", a sprzedawca przybiegnie i cię obsłuży.

Zgadzam się z Tobą :)

DoGi114
28.11.2009, 08:14
sklep jest zakmniety i nie da sie nic zrobic :(

dominisia100997
21.01.2010, 18:46
Hejka ja też mam podobny problem. U mnie jak jadę do Chin to nie ma tego kupca który sprzedaje deski i łamacze desek. Tak to wszystkie są. Myślała może że jak przyjadę następny raz to juz tak nie będzie, ale niestety się pomyliłam. Pierwszy raz jak przyjechałam to był i kupiłam to sobie ten łamacz desek moja w sztukach walki ma 10 poziom i chciałbym sobie ćwiczyć. No dobra kupiłam to kupiłam. Ale gdy przyjechałam do domku to wogóle tego w wyposażeniu nie miałam!!!. I tak nawet robi mi się we Francji kupiec jest ale jak kupuję do robienia nektaru, to póxniej tego nie mam. Prosze pomóżcie!!!

lithium
21.01.2010, 18:49
bo to sie znajduje w wyposazeniu rodziny. wejdz w tryb kupowania i kliknij w takie otwarte pudelko, tam powinno wszystko byc

Mamełe
22.01.2010, 06:41
A ja od jakiegoś czasu mam problem ze sklepem ogólnym w Chinach.
Jak klikam na kasę to jest tylko niedostępna opcja Przeglądaj. Kupca koło kasy nie ma i chyba nie ma go też na targu. Co się mogło stać?

Mogl sie gdzies zablokowac albo umrzec i gra nie wygenerowala nowego. Mozesz tez sprobowac pojechac simem gdzies daleko i potem z widoku mapy dac odwiedz targ, czy cos w tym stylu.

dominisia100997
22.01.2010, 17:20
dziękuje za odpowiedź:)
Pozdrawiam;)

Kleo108
24.08.2010, 11:57
Ja też miałam ten problem z Chińczykiem - myślałam, że "zszedł ze świata SIMS"...