Zobacz pełną wersję : Jak kupić manekiny i rozbijacze desek do sztuk walki?
3runziom
25.11.2009, 20:14
Mam takie pytanie gdzie mogę kupić manekina z drewna i ten rozbijacz do desek czy co tam, to jest tam gdzie się uczy sztuk walki.
Mój sim ma pragnienie to kupić a ja nie wiem gdzie!!!1
Proszę o pomoc.
wszystko kupisz na targu w sklepie z rożnymi artykułami,ale jeżeli nie będzie nikogo przy kasie tzn.,ze masz za niski poziom wizy
rocktechnika
25.11.2009, 20:40
Mam takie pytanie gdzie mogę kupić manekina z drewna i ten rozbijacz do desek czy co tam, to jest tam gdzie się uczy sztuk walki.
Mój sim ma pragnienie to kupić a ja nie wiem gdzie!!!1
Proszę o pomoc.
W Chinach w sklepiku z przedmiotami różnymi. jak klikniesz na kasie, to pośród innych przedmiotów jest właśnie ten manekin i rozbijacz desek.
Nie zgadzam się z tobą, Ilona. Ja miałam poziom wizy: 0 i kupowałam manekiny. Gdy nie ma nikogo przy kasie, trzeba kliknąć na nią i wybrać "kup", a sprzedawca przybiegnie i cię obsłuży.
3runziom
25.11.2009, 20:47
a gdzie jest ten sklep bo ja mam na targu trzy sklepy i w jednym są książki w drugim jedzenie a w trzecim na sztuki baba sprzedaje a w żadnym nie ma manekinów!
Są, ja też miałam na początku z tym problem :P. Musisz podnieć jedno piętro, bo ten sklep stoi na fundamentach.
ale jeżeli nie będzie nikogo przy kasie tzn.,ze masz za niski poziom wizyCzy to może być powód tego, że we Francji nie mogę kupić niczego w księgarni? Akurat miałam o to pytać, bo już drugi pobyt, a sklep zamknięty - zaraz powinnam mieć drugi poziom, to sprawdzę, czy wtedy będę mogła coś kupić :)
Wampirencja
25.11.2009, 23:05
U mnie nigdy nie był zamknięty o.O To aż dziwne. Do kupowania nie potrzebujesz wizy w ogóle. Sklepy czynne 24/7.
Wiza.... Tylko u "specjalnego sprzedawcy", ale wciąż masz u niego opcję "kupuj".
A ja od jakiegoś czasu mam problem ze sklepem ogólnym w Chinach.
Jak klikam na kasę to jest tylko niedostępna opcja Przeglądaj. Kupca koło kasy nie ma i chyba nie ma go też na targu. Co się mogło stać?
qwiatuszek
26.11.2009, 11:03
Nie zgadzam się z tobą, Ilona. Ja miałam poziom wizy: 0 i kupowałam manekiny. Gdy nie ma nikogo przy kasie, trzeba kliknąć na nią i wybrać "kup", a sprzedawca przybiegnie i cię obsłuży.
Zgadzam się z Tobą :)
sklep jest zakmniety i nie da sie nic zrobic :(
dominisia100997
21.01.2010, 18:46
Hejka ja też mam podobny problem. U mnie jak jadę do Chin to nie ma tego kupca który sprzedaje deski i łamacze desek. Tak to wszystkie są. Myślała może że jak przyjadę następny raz to juz tak nie będzie, ale niestety się pomyliłam. Pierwszy raz jak przyjechałam to był i kupiłam to sobie ten łamacz desek moja w sztukach walki ma 10 poziom i chciałbym sobie ćwiczyć. No dobra kupiłam to kupiłam. Ale gdy przyjechałam do domku to wogóle tego w wyposażeniu nie miałam!!!. I tak nawet robi mi się we Francji kupiec jest ale jak kupuję do robienia nektaru, to póxniej tego nie mam. Prosze pomóżcie!!!
bo to sie znajduje w wyposazeniu rodziny. wejdz w tryb kupowania i kliknij w takie otwarte pudelko, tam powinno wszystko byc
A ja od jakiegoś czasu mam problem ze sklepem ogólnym w Chinach.
Jak klikam na kasę to jest tylko niedostępna opcja Przeglądaj. Kupca koło kasy nie ma i chyba nie ma go też na targu. Co się mogło stać?
Mogl sie gdzies zablokowac albo umrzec i gra nie wygenerowala nowego. Mozesz tez sprobowac pojechac simem gdzies daleko i potem z widoku mapy dac odwiedz targ, czy cos w tym stylu.
dominisia100997
22.01.2010, 17:20
dziękuje za odpowiedź:)
Pozdrawiam;)
Ja też miałam ten problem z Chińczykiem - myślałam, że "zszedł ze świata SIMS"...