Zobacz pełną wersję : Podmienione tereny w otoczeniach
We wszystkich otoczeniach trawiastych wystąpiło coś takiego, że w widoku okolicy zamiast zwykłego pokrycia terenu, jest dziwne, jaśniejsze. Na początku myślałem nawet że to cienka warstwa śniegu.
Ponadto, gdy oddali się kamerę, na łagodnie zaokrąglonych wybrzeżach robią się takie kwadratowe brzegi.
screen
[nieaktualny]
Nie chcę reinstalować gry, bo na razie nie mam możliwości ponownej instalacji <musiałbym z lapkiem jechać do domu>
To może być wina dodatków z neta, tak wiem. Ale problem występuje nawet, gdy je usunę.
Próbowałem zmieniać teren za pomocą kodu - działa tylko zamiana na typ pustynny.
Chcę się tylko dowiedzieć, jak mógłbym pozbyć się tego czegoś bez odinstalowywania gry, lub czy to możliwe. Generalnie nie przeszkadza mi to aż tak bardzo, bo gdy gram na parceli, nic takiego na trawie nie widać. Ale to trochę irytujące :3
Wyszukiwarka nie gryzie!
;) - Musiałam to napisać :D
A teraz serio - wydaje mi się to całkiem normalne. Zrobiło mi się tak po zainstalowaniu Podróży, gdzie dochodzi kod na modyfikację terenu oraz parcele plażowe i wnioskuję, że to nie jest błąd gry.
No chyba, że jest ale nie wydaje mi się. W rozgrywce nie przeszkadza :)
Musiałam to napisać
jestem pewien że musiałaś xD w myśl zasady zawartej w sygnaturze <która pewnie zaraz zostanie usunięta ze względu na propagowanie treści sprzecznych z regulaminem xD> właśnie nie korzystam. a nawet jeśli, to nie wiem co mam wpisać.
no dobra, korzystam i moja dusza już dawno wyssana. ale troszczmy się o inne dziewicze żywoty.
a tak poważniej, to jednak przeszkadza, gdy chce się kręcić jakieś migawki z otoczenia. więc właśnie no. jeśli taki temat już był, to przepraszam, ale jednak chcę się pozbyć tego brzydkiego <bo fantastyczny to on nie jest> tego czegoś. i nie mam zamiaru <jeszcze> się tak po prostu przyzwyczaić.
jeśli ktoś wie, "niech napisze lub zamilknie na wieki". "i w popiół i diament się obróci".
ale kiedy sobie sam wyszukam, dam znać że temat do śmiecia.*, **, ***
*ale przynajmniej ktoś odpowiedział.
**idę spać
***narcyzmowi stop, więc - ludzie, jesteście fajni :3
October - to był żart. Nie spotkałam się jeszcze z tym tematem. ;)
A teraz serio - wg mnie to normalne. Też mnie to trochę wkurzało, ale właśnie zrobiło się po zainstalowaniu "Podróży", więc myślę, że tak ma być.
Ponadto moja siostra też ma zainstalowane simsy i też to tak wygląda. Więc odpadają ustawienia komputera.
Ale może ktoś inny znalazł na to sposób?
Oct, napisałem ci już na innym forum.
Wgraj CEP'a.
Może pomoże.
HBK, nie musisz pisać o CEP'ie wszędzie gdzie tylko możesz xD
~
instalacja tego złotego środka niestety nie pomogła, ale danke.
~
co do tego że tak musi być - ale ja się nie zgadzam na to cholera XD nie no. nie potrafię się z tym pogodzić. więc czekam jeszcze na jakieś propozycje pomocy
C:
yyy...
w rubryczce Typ Karty jest napisane Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family.
Bo to laptop z vistą jest, jakby coś.
Starlight
15.12.2009, 15:38
TO chyba błąd gry ,bo ja tak nie mam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.