PDA

Zobacz pełną wersję : Ubrania - ciąża

asiulQia
14.12.2009, 09:15
Mam ubrania dla ciężarnych simek. Ubieram je w nie, niestety kiedy simka zachodzi w ciąże przebiera się w te maxisowe ubrania. Co może być przyczyną tego? Macie jakieś ubrania, które będą na 100% działały?
Jeśli taki temat już był, przepraszam.

Alexiel
14.12.2009, 11:59
Hmm, wydaje mi się, że to normalne. Przynajmniej też tak mam ale ja to rozwiązuję w taki sposób. Mam ściągnięty wieszak(hack - dzięki któremu mogę np. kupować za darmo ciuszki nie wychodząc z domu - chyba jest na stronie modthesims) i kiedy Simka zachodzi w ciąże, najpierw kupuję ciuszki ciążowe (za pomocą tego wieszaka oczywiście) a potem je ustawiam i gotowe. Niestety kiedy Simka się przebiera w piżamę, bieliznę lub się kąpie to powraca do tych maxisowych ubrań. Lecę wtedy do wieszaka i dalej wiadomo co robię.

Arvén
17.12.2009, 18:24
Ja korzystam bodaj z insimenatora.
Dzięki niemu dostajesz dużo edytorów - w tym także edytor garderoby.
Mając do dyspozycji wiele ubrań (szczególnie całych zestawów, najczęściej te pobrane z internetu się dopasowują do wypukłych kształtów) możesz wybrać strój dla simki, i wtedy wybierając opcję Zmień na ubranie codzienne masz simkę w swoim ubraniu. Tak samo działa w przypadku bielizny, piżamy, kostiumu kąpielowego, ubrania na zewnątrz. Tyle tylko że za każdym razem trzeba simkę przebierać, bo po np. po kąpieli przebiera się w domyślne ciążowe ubranie.

Można także korzystać z kodu boolProp[...] ale u mnie powoduje on pewne działanie niepożądane...mianowicie po przebraniu ciężarnej simki w dowolne ubranie znikały mi wszystkie informacje na temat jej pracy - nie miała zaznaczonych dni, miała pensję - 0$, była ogólna informacja o karierze, ale nic o poziomie i reszcie detali.

asiulQia
22.01.2010, 17:27
Hmm, wydaje mi się, że to normalne. Przynajmniej też tak mam ale ja to rozwiązuję w taki sposób. Mam ściągnięty wieszak(hack - dzięki któremu mogę np. kupować za darmo ciuszki nie wychodząc z domu - chyba jest na stronie modthesims) i kiedy Simka zachodzi w ciąże, najpierw kupuję ciuszki ciążowe (za pomocą tego wieszaka oczywiście) a potem je ustawiam i gotowe. Niestety kiedy Simka się przebiera w piżamę, bieliznę lub się kąpie to powraca do tych maxisowych ubrań. Lecę wtedy do wieszaka i dalej wiadomo co robię.
A jak się ten hack nazywa? Chciałam go ściągnąć

Liv
22.01.2011, 16:23
http://www.modthesims.info/download.php?t=284411
Pisała, że jest na MTS, wystarczyło poszukać...