Zobacz pełną wersję : Ciemny cmętarz czy złote pastwiska?
Zaintrygowało mnie pytanie czy wolicie te złote działki Abrakadabrowa , czy te ponure cmętarne.
Piszcie który Roller Coster(czy cóś takiego) wolicie , klaunowaty czy cmętarny?
Złote drzewa czy czarne i tajemnicze? Piszcie o tym.
PS: Mam nadzieję , że nie było takiego tematu :huh:
I jeszcze scenę to wolicie takąhttp://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/20.jpg czy takąhttp://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/05.jpg??
Ja wole zdecydowanie te cmentarne
I rollercastery też cmentarne
A drzewa PONUE zdecydowanie!!!! ;)
lost in the dark
02.06.2004, 15:46
Uwielbiam ostatnio wszystko co mroczne,tajemnicze i ponure a więc cmentarze :D
Wedlug mnie ponure o wiele lepsze..
Oczywiscie, ze ponure. Klaunowate to dla dzieci :)
NiEzNaNa
03.06.2004, 15:22
Ponura sceneria i tajemniczość...........to jest to B)
SOSIk_ona
03.06.2004, 21:03
zdecydowanie wolę cmentarz :D ja lubię takie klimaty :P
Maciek S.
04.06.2004, 08:54
Cmentarze gógą.
No , ja sama też wolę te cmętarne , chociaż drzewa te złote! :D
Ja też wolę te cmentarne klimaty.
lost in the dark
04.06.2004, 16:43
Cmentarz i mrok RULEZZZZZ :lol: :D widać wszyscy włącznie ze mną lubią takie klimaty fajnie hehe :D ;) a myślałam że jak zwykle jestem odmieńcem
JA wolę te ciemna a tamte są za jasne.
ja wszystko to cmentarne :D i bardzo lubie wampiryzce Wike :D
Zaria'dna
06.06.2004, 13:30
wole cmentarzyska.... te klauny mnie wkurzaja
Zdacydowanie wszystko co cmantarne :) Właściwie to szkoda ,że tak mało tych ponurych rzeczy wydali w abrakadabrze.Mogliby sie postarać przecież to ostatni dodatek do TS1...
A ja dla odmiany powiem, że lubię i te i te :D Zależy jak mam humor :D
=)Cornelka(=
07.06.2004, 14:37
:D Tak jak wszyscy wole cmentarne ale podobaja mi się te złote dzrewa :D
Mam pytanie kto mieszka na tej działce w abrakadabrowie bo ja tak??
Ja tam mam tylko jedną simke... nie podobają mi sie tamte domy a samej mi sie nie chce budować...
Co do tematu to lubie styl cmenarny ale nie do przesady, ale często robię też domy w jeiennym ogrodzie!
niestety tylko na tych ciemnych można mieszkać (ale w sumie nie przeszkadza mi to - mają super klimat B) ) lubię i te ciemne i te złote - ślicznie wygladają z tymi drzewkami - po prostu złota jesień :D
Marilyna
07.06.2004, 16:50
Originally posted by kaczusia@Jun 7 2004, 11:13 AM
A ja dla odmiany powiem, że lubię i te i te :D Zależy jak mam humor :D
U mnie podobnie...zależy jaki mam humor ;)
agatka678
07.06.2004, 19:40
Ja wolę cmentarne.Bardziej magicznie!!!
Zaria'dna ja też tak uważam! Te KLAUNY SĄ WKURZAJĄCE! Ten klaunowy roller coster jest po prostu okropny! Jeszcze jak je coś jakby łyżką , a potem się śmieje! KOSZMARNY KICZ!
Ja też wole te ciemne, tajemnicze, mroczne cmentarze. Wprowadzają mnie w taki bardziej magiczny klimat. A te klauny strasznie dziecinne i kojarzą mi się z jakimś idiotycznym wesołym miasteczkiem. :angry:
Idotycznym wesloym miasteczkliem?? Ja jezdze do wesloego miasteczka! Ale to nie jest jakies dziecinne,,
_mafioso_
10.06.2004, 10:25
Tera was zgasi...Ja wole tam gdzie jest tak zielono! :D
Basieńka
10.06.2004, 19:10
Ja lubie i te i te. Co do roller costera to zdecydowanie ponury. drzewa chyba bardziej złote. Klauny... ble!!!
A ja lubię tylko te złote i zielone ! Cmentarne mi sie nie podobają ;) Tylko nie uważajcie mnie za jakiegoś dzidziusia :wacko:
Mi się podoba cmentarz gdy jest noc.A zielone pastwiska gdy jest dzień. :lol:
Klauny w abrakadabrowie? Przecierz abrakadabrowo jest magiczne ciemne i straszne! a te głupkowate klauny wszystko psują!!!!! <_<
Jala jesteś jakaś inna!!! :D
Te działki co są juz zbudowane te "złote pastwiska" sa no... że by nikogo nie obrazić sa poprostu nudne, i tyle. Te "cmentarne" wcale nielepsze ani nie gorsze. Uważam, że najlepsze sa te, które sie samemu zbudowało. Ponieważ wiedziało się co się tam chce i co nam jest potrzebne.A takie działki w których same kawiarnie i nic wiecej to sama nuda. Np.: na żadnej działce która była już wybudowana nie było chyba wogle gdzie rozgrywać pojedynków. Jak sie samemu buduje to mozna to postawić. Ale mozna o tym tez zapomnieć No ale wtedy sie mówi trudno... :(
Najlepsze to co zielone. Trawa górą. :) Najlepsza ta ciemna potem tak jasna a na końcu piasek.
Originally posted by Martek@Jun 15 2004, 09:43 AM
Te działki co są juz zbudowane te "złote pastwiska" sa no... że by nikogo nie obrazić sa poprostu nudne, i tyle. Te "cmentarne" wcale nielepsze ani nie gorsze. Uważam, że najlepsze sa te, które sie samemu zbudowało. Ponieważ wiedziało się co się tam chce i co nam jest potrzebne.A takie działki w których same kawiarnie i nic wiecej to sama nuda. Np.: na żadnej działce która była już wybudowana nie było chyba wogle gdzie rozgrywać pojedynków. Jak sie samemu buduje to mozna to postawić. Ale mozna o tym tez zapomnieć No ale wtedy sie mówi trudno... :(
No tak , ale mi chodziło o to , żeby powiedzieć jaki wolisz roller coster , dzrzewa ,klimat , a nie gdzie jes nudno.... no chyba , że ci się NIC nie podoba , to co innego..
Czajniczek
15.06.2004, 14:37
Ja lubię cmentarne.... ta tapetka z wampirkami....
:) Najfajniejsza jest złota, a potem trawa. Cmentarne chociaż nastrojowe nie mają takiej ładnej tekstury :)
Jak się w nocy gra w simy (mi zdarza się to często :P ) to na Uraczyskach jest żeczywiście strasznie. Więc nie mówcie mi o tych debilnych klałnach. Bo są debilne jak..... Nie ważne :rolleyes:
powiedziałabym coś złośliwego ale nieeee :P B)
powiem inaczej każda jest po prostu simową działką... a to że mają (na szczęście) nieco inną teksturę to fajnie - przynajmniej jakaś różnorodność :P
SOSIk_ona
17.06.2004, 12:11
wiecie.......ludzie maja rozne gusta
Wiem ale ja naprzykład klaunów nie lubie i o tym mówie :)
A mnie się nie wyświetlają obrazki !!!! :P
Jakie obrazki w The Simsach?
Czy w czym?
Pats,jesli chodzi ci o te obrazki na poczatku tego tematu to mi tez sie nie wyswietlaja. Ja wiekszosc tez wole mroczne dzialki abrakadabrowa,a te z klanami sa...do kitu,beznadziejneitd.,itp.Wchodze tylko na mroczne
Ja se przebudowałam klaunowe na takie mroczne...
I gitara!!!!
.................................................. .................................................. .....................................
A tak przy kokazji to jak mam wkleić zdjęcia z simów?
Harimatris
24.06.2004, 07:34
Musisz wrzucić je na jakiś dobry serwer Magi!
---
A ja również downowatych - clownowatych dzielnic. Można dostać oczopląsu! A cmentarze są takie spokojne...
Natomiast działki... Jedyna rzecz jaka mi się w nich podoba to skrzynki na listy z krukami (wronami?) :P
Originally posted by Pats@Jun 17 2004, 02:45 PM
A mnie się nie wyświetlają obrazki !!!! :P
Postaram się z nimi coś zrobić , bo cyba mi się cóś zchrzaniłio.
Originally posted by Medishon@Jun 2 2004, 04:00 PM
Zaintrygowało mnie pytanie czy wolicie te złote działki Abrakadabrowa , czy te ponure cmętarne.
Piszcie który Roller Coster(czy cóś takiego) wolicie , klaunowaty czy cmętarny?
Złote drzewa czy czarne i tajemnicze? Piszcie o tym.
PS: Mam nadzieję , że nie było takiego tematu :huh:
I jeszcze scenę to wolicie takąhttp://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/20.jpg czy takąhttp://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/05.jpg??
ja bardziej wole cmentarze :) sa mrocznijesze
Zdecydowanie ponure i cmentarne.....No to tyle. Prawda?
hehe no i maja taka ciemna atmosferę ;) :ph34r:
Zgadzam się z Vasą! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Mają taką super atmosfere! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wolę złote pastwiska od cmentarzy. Złote drzewa od ponurych i te Roller Casterry wolę w stylu bardziej radosnym :D . Cała w ogóle jestem radosna i roześmiana. Mam The Sims Abrakadabra ale jakos nie kręcą mnie te klimaty wolą trochę weselsze np. The Sims Balanga lub Zwierzaki. :P Taka już jestem . Kto podziela moje zdanie? :rolleyes: Cze!!!!
PS: A scenę to wolę tą drugą w stylu cygańskim.
cmentarne... zdecydowanie.... sa ciekawsze przedmioty :P :D
Ja tam wole cmentarz i zawsze wolałam bo te złote pastwiska to są złote(masło maślane :P )
Niczka ja jestem radosna, ale wole nawiedzone żeczy... ^_^
Co prawda jestem wariatką (Medishon może to potwierdzić), :P
ale naprzykład słucham EVANESCENCE, a każdy wie że jest to zespół -_-
metalowy. Więc wole cmentarz, lubie tylko te drzewa, a klałny do d**y!!!!! <_<
.................................................. .................................................. .........................................
PISZCIE NA TYM TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by Magi@Jun 24 2004, 05:58 PM
Co prawda jestem wariatką (Medishon może to potwierdzić), :P
ale naprzykład słucham EVANESCENCE, a każdy wie że jest to zespół -_-
metalowy.
PISZCIE NA TYM TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak , Magi tak jak ja jest wariatką i tak jak ja jest radosna. Jesteśmy do siebie bardzo podobne i choć obie jetseśmy radosnymi wariatkami to wolimy cmętarne rzeczy. Nie każdy kto lubi cmętarze musi być taki jk one ( ponure ,smutne itd.).
Mi się bardziej podoba ta cmentarna ale i tak nic nie wiem o tej grze, więc jak możecie to opowiedzcie o niej trochę:)
Chyba nikt tak nie pisał, ale ja wolę ten radosny do zdobywania m., a ponury rollercoaster. Dziwny mam gust, co nie?
Koteczek
13.07.2004, 12:16
Lepsze są cmentarze,o wiele.
ta cmentarna koklejka to taka kolejka trachu :lol: i jest batrdzon fajna ale ogolnie to obie kolejki lubie
Mnie sie wszystkie podobają :D Tu jest coś fajnego i tu. Ale jeśli miałabym wybrać jedno: wybrałabym cmętarzysko. Scena jest lepsza, bo zarabia sie wiecej magimonów, fajna jest wampirzyca Wika, lubie rozwiązywać łamigówkę z nagrobkami! A po za tym klauny mało pasują do magii, bardziej pasuje cmętarz... prawda? B)
ja wole cmentarne zgadzam sie atmosfera tam jest cool ale jak przyjerzdzam tam dziećmi to wole radosne (bo jeszcze mi sataniści z nich wyrosną) ^_^
Ja nie lubię tej łamikówki. Nie potrafię jej rozwiązać. :( :unsure:
Ja zawsze wybieram kamień tak długo , aż wrszcie zaskoczy , bo o co w tym chodzi to ni wim! :blink:
Dziękuję, Medishon, spróbuję. :) A co się dostaje za rozwiazanie tej łamigówki??
Wolę cmantarne. :ph34r:
Ten "klaunowaty" razi w oczy :angry: <_<
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.