Zobacz pełną wersję : Maleńki domek by Jarek [BRAK ZDJĘĆ]
Dziś przedstawię wam maluteńki domek ponieważ na takowych najlepiej mi się pracuje.
Bryła nie zachwyca i zrozumiem jeśli się wam nie spodoba , jednakże nie chce uszczypliwych komentarzy na jego temat.
pokoje są malutkie ale licze , że się spodoba - ja sam bym w nim zamieszkał.
Przepraszam za jakość zdjęć ale nie umiem robić ich inaczej.
Koniec gadania oto on :
Mam nadzieje , że wyszło lepjej niż poprzednio :) .
Jak na maxisowe meble to całkiem nieźle, nie przejmuj się jeśli ktoś powie, że bryła mu się nie podoba, bo każdy ma inny gust ;) pozdrawiam 8/10 jeśli umiesz to ściągnij sobie kilka mebli z internetu. Dom od razu będzie fajniej wyglądał! Bo fajnie ustawiasz meble ;)
Mam dużo pościąganych rzeczy i dalej ''poluje'' na nowe :).
nie podoba mi się
taki klocek i za małe pokoje
ogród taki pusty...
niee, musisz dużo jeszcze poćwiczyć... na razie nawet nie daję oceny
jedyne co mi się w tym domu podoba to... pianino XD
Nie podoba mi się. W sypialni za czerwono, w kuchni za żółto, a w łazience za ciemno.
Robie takie małe domki bo lubie takie.
Jak robie coś w jednym kolorze to staram się budować pod ten właśnie kolor.
1.Za małe pomieszczenia.
2.Beże i brązy trzeba by czymś ożywić.
3.W zasadzie to brak jakiegoś ogrodu ( trzeba było dać kwiaty,leżaki,grill,hamak itp.)
Ogólnie słabo.
Bryła maxisowa bo pochodzi z the sims 1 i jest ogólnie przeze mnie wykorzystywana do rodzin początkujących.
Wiesz co,a może zamiast budować te bryły , zajął byś się urzadzeniem jakiegoś "gotowego" już domku..
Może wtedy wyjdzie lepiej .
Co myślisz?
Chętnie oceniłabym takie coś.
Wczoraj jeden robiłem z gotową bryłą ale nie wyszedł mi.
Zrób jeszcze raz!
Pomyśl tylko bardziej nad kolorystyką i dodatkami (jakieś obrazki,kwiatki coś) i będzie okej .
Ogród trochę nudny.
Czarna łazienka jest straszna. I czerwona sypialnia też średnio wygląda.
Pozatym nie jest źle. Nie jest pusto, to duży +
5/10
Jeżeli chciałbyś w nim zamieszkać to chyba masz dość dziwny gust. No, ale o gustach się nie dyskutuje. Ogród, a właściwie jego brak, nie jest najlepszy. Wnętrza zbyt rażące kolorami. Pomieszanie styli. Nie podoba mi się. Jeden z gorszych domów jaki widziałam.
2,5/10
Starlight
30.12.2009, 15:28
Zimny , Ciemny... brzydki troche
no wiec za każde co mi się nie podoba odejmuje ptk. Koniec wychodzi
4,5/10
Charionette
30.12.2009, 22:29
Za duża parcela, barak ogrodu. Wnętrze domu brzydkie. Nie, dom nie podoba mi się.
Pozdrawiam
Zrobiłem nowy domek na maxisowej bryle , ale nie wiem czy go zamieszczać :)
Według mnie jest bardzo ładny i ciekawy ale nie wiem czy się z tym nie rozpędzam.
Nie wahaj się! Wstawiaj natychmiast, bo wszyscy jesteśmy ciekawi kolejnej, wspaniałej rezydencji.
A co do tego domku... Prosiłeś o brak uszczypliwych komentarzy, więc:
2/10. Pomyślności w nowym roku :)
KYRIE ELEJSON! Wszystko wypiszę w punktach:
Minusy:
-Bryła
-Kolor trawy
-Kształt jeziorka
-Brak ogrodu (bo te 3 drzewa to nie ogród)
-Dach
-Okna
-W sypialni dużo elementów ze sobą nie pasuje
-Kuchnia
-Brak jakichkolwiek zasłon
-Zbyt ciemna łazienka
-Chwilami pusto
Plusy:
-Czasami wewnątrz jest wrażenie, że to przyczepa
-Ładna biblioteczka
Wcale w ty domu nie ma sie gdzie ruszyc.
To moje zastrzezenia:
-za duza parcela
-brak ogrodu, dwa drzewka i staw to zaden ogrod
-pokoj z biblioteka za maly
-kuchnia troche duza w porownaniu do pozostalych pokojow
-lazienka brzydka za ciemno w niej jest
-dom nie jest robiony w jednym stylu np. nowoczesnym, za wielka mieszanina stylow i caly domek wydaje sie byc w stylu klasycznym, po pierwszym zdjeciu, a do tego stylu pasuje przedpokoj i sypialnia, lazienka i kuchnia takie troche nowsze
Slabo ocena: 3/10 na zachete ;)
Sherlock
06.02.2010, 12:11
Przeciętny, 6/10
Unknown_Girl
02.04.2010, 22:44
Jak na taki maxisowy to całkiem niezły : ) 6,5/10
Oliwia13
03.08.2010, 17:53
Dla mnie dom jest wspaniały.
Tylko mam jedno pytanie.Dlaczego łazienka taka ciemna?Ja wolę białe łazienki :)
Dziekuje za komentarze.
Oliwia123 - wtedy bawilem sie w takie ciemne lazienki a teraz mam takich mniej :)
Zdecydowanie nie. Pomieszczenia są maleńkie, ciasne jakieś, simy potrzebują dużo przestrzeni! Te okna w kuchni i salonie kompletnie tu nie pasują wyglądają jak... W sypialni, za czerwono. W łazience za ciemno! Salon może być, w kuchni podłoga nie pasuje. Ogród: oczko wodne jakieś takie kanciaste, reszta może być.
Serio chciałbyś w takim małym domu mieszkać ? :D Ogółem to 4/10
agacarter
07.08.2011, 08:11
Szczerze domek jest na nowicjusza. Żeby cię nie obrazić nie podoba mi się to. Bryła jest zwykła i normalna. Parcela jest za duża. Bajorko jest fajne podoba mi się. Mogłeś zrobić garaż na samochód bo tak to ohydnie wygląda jak samochód stoi na płycie. W domu oczywiście jest za ciasno. Pokój z biblioteką jest taki sobie jedna półka moim zdaniem powinna być większa i więcej kanap i półek z książkami. Łazienka jest za ciemna i za mała powinna być trochę większa. Kuchnia jest obrzydliwa nie ma to jak płytki z łazienki dać do kuchni to jest straszne. Salon też mi się nie po doba nie ma w nim nic ciekawego tylko jakieś smętne meble. Nie martw się jak jeszcze będziesz ćwiczyć budowanie domów nauczysz się lepsze budować :) życzę powodzenia :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.