PDA

Zobacz pełną wersję : Chłopak (zauroczenie)

Tofik
30.12.2009, 19:37
moja simka ma zauroczenie z facetem mają na maxa zielony pasek ale nie mam ikonki staly związek dla czego?

Engang
30.12.2009, 19:40
a czy twoja simka nie posiada cechy (bodajże) unika zobowiązań?

Nieidealna
30.12.2009, 19:41
Tzn. nie masz opcji "zaproponuj stały związek", tak? Jeśli tak, to musisz "poużywać" (xD) chwilę akcji z grupy Romantyczne i po chwili Ci się pokażą inne opcje, m.in. zaproponuj stały związek :) Mam nadzieję, że pomogłam ;)

Tofik
31.12.2009, 08:16
ok engang ona nie ma zlych cech i on tez :D

nadal nic :(

@modedit: uzywaj opcji edytuj.

Laggy
31.12.2009, 08:57
Może to wina braku słownika ortograficznego ?

Poklikaj, aż pojawi się "zaproponuj stały związek".

ea coll
31.12.2009, 11:30
mag99821-Na wszystko trzeba pracować,zrób tak to powinno ci się pokazać:
1 kliknij raz na 'pocałunek'
2 kliknij raz na 'nieśmiały pocałunek'
3 kliknij raz na 'trzymanie sie za ręce'
4 kliknij raz na 'masaż'
5 kliknij dwa razy na 'bara-bara'
6 i w 'przyjazne' albo 'romantyczne 'pojawi ci się opcja"zaproponuj stały związek"
Gdy już będzie stały związek w pasku pojawi ci się nie zauroczenie a dziewczyna pózniej zaproponuj ślub wybierz opcje ślubu.
Niestety prościej nie umiem wytłumaczyć.

Tofik
31.12.2009, 11:33
Proste jak but dzięki.:D

Karolcia <3
02.01.2010, 23:40
a jeśli Sim w którym się buja moja simka ma żonę ......
to będę mogła ja się z nim ożenić?

MacieK
03.01.2010, 04:33
a jeśli Sim w którym się buja moja simka ma żonę ......
to będę mogła ja się z nim ożenić?

Nie, dopóki nie wzbudzisz w nim tak silnych uczuć i zauroczenia, że zgodzi się na zerwanie ze swoją żoną. Pojawi się opcja "Poproś o zerwanie z: (Tu imię małżonka). :D
Nie muszę mówić, że jeśli Ci się to uda (czasem są oddani bardzo i odmówią Ci), to zostajesz automatycznie wrogiem tamtej kobiety. :D A niech to ! Powiedziałem to. :D

Karolcia <3
03.01.2010, 12:11
ni są zakochani w sobie na maxa, a ja i tak nie mogę go poprosić o zerwanie z żoną (ukochany jest francuzem)

Natix
05.01.2010, 18:42
ni są zakochani w sobie na maxa, a ja i tak nie mogę go poprosić o zerwanie z żoną (ukochany jest francuzem)

Po pierwsze, muszą być na maxa zakochani. Bardzo się przydają cechy : Flirciarz, Romantyk. Spróbuj jeszcze trochę z nim flirtować, całować, masować, chwytać za ręce tak aż będą zauroczeni do końca paska. Wtedy w "Romantycznych" intertrakcjach powinno się pojawić : "Poproś o zerwanie z simką...". Jak wspominał MacieK, czasami odmawiają, lecz zdarza się to rzadko. Ale moja simka ( już jej nie mam) prosiła o to dwóch Francuzów po kilka razy i dopiero za czwartym razem ulegli. Chińczyk obraził się na nią (spadł im pasek). Najlepiej nie proś o zerwanie w ich rodzinnym kraju - zaproś go do siebie. Ale najpierw, nawet jeśli są zakochani, poflirtować i pocałować się trochę, zanim się poprosi. Jeśli nie poskutkuje nie proś od razu drugi raz - spróbuj następnego dnia. Jeśli chcesz dokładniejsze instrukcje pisz na Prywatne Wiadomości.
Mam nadzieję, że pomogłam.

dominisia100997
21.01.2010, 18:31
hejka mam problem jestem w simsach zakochana w egipcjaninie. Jest w nim na maksa zakochana. Zapraszam go sobie do mojego domu i chcę aby się do mnie wprowadził. Klikam i on się zgadza, ale ona za chwilę jakby się pzrzenosi w inne miejsce zaraz obok niego i jak klikam jeszcze raz to robi się tak samo. I on wogóle się nie może do mnie wprowadzić. Proszę pomóżcie...

A jak wpisuje kod i dodaje go do aktywnej rodziny to zaraz mi się jakoś gra tak zacina a raz to on mi umarł.:((
Dziwne:(

Sims3WielkaFanka99
22.02.2010, 13:10
A ja nie biore na romans nikogo z zagranicy bo potem jak sie kompie to śpiewa sobie jakąs gupawą pioseneczke.....Ale teraz romansuje z tym Alto i nie wiem jak to sie skończy....

nmin
22.02.2010, 18:21
A ja nie biore na romans nikogo z zagranicy bo potem jak sie kompie to śpiewa sobie jakąs gupawą pioseneczke.....Piosenki są super! Moi Simowie uczą się każdej regionalnej piosenki, podoba mi się to, że potem ją sobie podśpiewują na przykład podczas gotowania czy pod prysznicem - przecież tak jest realistycznie :D

Sims3WielkaFanka99
24.02.2010, 09:07
Może i realistyczne ale jak śpiewa cały czas to sie nie dziw

Natix
13.04.2010, 17:45
Piosenki są super! Moi Simowie uczą się każdej regionalnej piosenki, podoba mi się to, że potem ją sobie podśpiewują na przykład podczas gotowania czy pod prysznicem - przecież tak jest realistycznie :D

Zgadzam się! Moja skasowana już simka kiedyś prosiła o dotację na kampanię.
I gościu się nie zgodził (oszczędny). I ona chciała go minąć, ale on stał w miejscu, więc zaczęła tak tupać nogą i podśpiewywać "Szachy Pana Pong" czy coś takiego... :D

Kamis
27.04.2010, 18:16
Mam ten sam problem :\
Ma cechę "Flirt" coś w tym stylu :|
Nie wiem, po prostu cały dzień mogą się całować bara-bara wszystko ale nie ma tej opcji [nie mieszkają razem] Co robić? :<

Tuptuś
28.04.2010, 08:55
Taka opcja pokazuje się jak ma się ten ostatni etap "co o mnie sądzi". Jak jest w lewym górnym rogu taki wskaźnik z drugim Simem, to jest napisane co tamten sądzi o naszym Simie. Najpierw jest coś "uważa, że xxx jest flirciarzem", potem że jest uroczy, a na koniec - i tu można poprosić o stały związek czy też zerwanie z aktualnym chłopakiem/dziewczyną - "absolutnie zachwycający", nie wiem czy dokładnie tak, ale jestem prawie pewien, że jest tam słowo absolutnie :) Trzeba dążyć, żeby powstała taka opinia. Tylko nie mieszajcie, na litość Boską, opcji z Przyjaznych z Romantycznymi! To tylko blokuje prędkość zdobywania drugiego Sima. No chyba, że już są dawno po ślubie czy coś.

Łezka
28.04.2010, 10:56
Tak dokładnie to ten "stan" nazywa się "Niezwykle atrakcyjny", który następuje po wykonaniu bardziej zaawansowanych interakcji z działu romantyczne. :)

Kamis
01.05.2010, 10:03
Nie no nie mogę ;/

http://img6.imageshack.us/img6/9397/loooolz.jpg

Jest ten stan i nic się nie da :<

kalafjor
01.05.2010, 10:47
Może musisz dalej klikać romantyczne? Ja też kiedyś nie mogłem, a zależało to od tego jaki sim miał dzień. Bo niby się kochają, a następnego dnia odmawia flirtu. Trzeba nacisnąć w przyjaznych zapytaj o dzień i wtedy np. pojawi sie że sim x ma źly dzień. Mam takie pytanko Kamis jaki ta simka ma cel życiowy?

Kamis
01.05.2010, 19:21
Mieć 50 buteleczek nektaru wartą 10 000 simoleonów.
Tzn. coś w tym stylu.

Kamis
02.05.2010, 12:01
Aaaa! Chyba już wiem dlaczego 'nie chcą' być razem. Trzeba znać co najmniej 2 cechy tego sima z którym chce się być? No właśnie a moja simka nie zna ani 1 cechy :<
A oprócz tej nagrody za punkty szczęścia życiowego "Spostrzegawczy" to jak można szybko poznać cechy ?

Porando
31.12.2010, 16:43
Przyjazne-poznaj...

Aperlaxive
19.03.2011, 11:54
U mnie też ale z cechą romantyczny pojawia się szybciej