PDA

Zobacz pełną wersję : Nie chce się otworzyć.

HotBee_
01.01.2010, 13:28
Witam.
Mam problemz grą the sims 2, otóż gra sie nie otwiera.
Wymagania systemowe są spełnione, simsy orginalne .

Gdy klikam w ikonkę gry to pokazuje mi sie to białe okienko z napisemm " TS 2" niby się ładuje, monitor robi się czarny ( tak jakby miało się zaraz uruchomić ) i nic.. wyłącza się . ( jest tak jakbym w ogóle gry nie uruchomiła)

Wiele razy robiłam reinstal, formatowałam kompa, instalowałam inne dodatki ( także orginalne) i nie działa .
Wie ktoś może na czym polega problem? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź .
Pozdrawiam .

Dastina
01.01.2010, 13:30
U mnie też tak było,tyle ze z trójką.
Okazało się,że mam za słabą kartę graficzną.

EDIT:jeśli piszesz ,że "Wymagania systemowe są spełnione" to nie wiem.Nie jestem ,niestety, specem w tych sprawach.

Gio
01.01.2010, 13:49
Mi robi się tak, że włączam simy i przez bardzo długi czas mam czarny ekran. Jeśli po 5 minutach się nie włączy, to sprowadzam do paska i na pasku kilka razy klikam na ikonkę simów. Kiedy z powrotem wezmę simy na pełny ekran po kilku sekundach gra zaczyna się ładować :)
Ja podejrzewam, że w moim wypadku jest to spowodowane porysowaną płytką.

lithium
01.01.2010, 13:51
tym razem niech strace, ale nastepnym razem zapoznaj sie z regulaminem forum i nazywaj porzadnie tematy.

HotBee_
01.01.2010, 15:33
Przepraszam za temat . :)
Co do porysowanej płyty, fakt ma parę zadrapań, ale nie sądzę, aby problem na tym się opierał. Tak jak wspominałam wcześniej, instalowałam także inne dodatki ( płyty w stanie bardzo dobrym ) . Nieważne jaki to jest dodatek gra się nie otwiera ..
Robi się czarny ekran i nic. Wszystko wraca do punktu wyjścia .