Zobacz pełną wersję : Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?
Jako że był temat"Jaki byście chcieli dodatek do The Sims 3" i jest dużo rozmów w innych tematach o tym i to zmieniając temat:D otwieram nowiutki temat do tego typu rozmów.
Ja cośw stylu Cztery Pory Roku to mój ulubiony dodatek
Mixliarder
02.01.2010, 17:18
The Sims Na Studiach
Fajnie by było jakby było widać cały kampus...
Teraz bedzie nowy dodatek co 2 drugi jest nowy pomysł
TrueWildLove
02.01.2010, 17:54
Coś z porami roku i zwierzętami, ale nie tylko psy i koty, ale i jaszczurki, żółwie, i takie tam.
Nunczaki Orientu
02.01.2010, 18:06
The Sims 3: Domowe stworzenia :D
Mogłyby być chomiki, psy, koty, papugi, rybki, zółwie i jaszczuki (pomysł kolegi wyżej :) )
i węże.
I najlepiej, żeby były od razu konie, tylko nie do adopcji, tylko specjalna stajnia w Sunset Valley, gdzie konia można kupić, i wziąść go do domu. Budować dla koni stajenki. No, i jeździć nim na zakupy :D:D:D
Zdecydowanie coś na wzór Czterech Pór Roku i by urozmaicić ten dodatek mogliby dodać święta:
w zimie oczywiście Boże Narodzenie,
na jesień Halloween,
w lecie dzieci mogłyby mieć wakacje,
a wiosną? hmm... Wielkanoc? A może coś innego?
Leshawna
02.01.2010, 20:54
Popieram 2 osoby nade mną, przydałyby się fajne pory roku, takie bardziej rozrywkowe i prawdziwe. A koń to też fajna rzecz.
Starlight
02.01.2010, 21:25
The Sims 3 Cztery Pory Roku
Coś w stylu własnego biznesu.
Starlight
02.01.2010, 21:32
The Sims 3 Praca i odpoczynek
Coś typu - The sims Gwiazda.
Coś typu - The sims Gwiazda.
O tak ! Reedycję dodatku Gwiazda. Wyobrażam to sobie jako całą nową okolicę jak Sunset V. ale podzieloną na miejsca pracy w showbiznesie i część mieszkalną gdzie będą małe, tanie, skromne przyczepki dla początkujących gwiazd a na wzgórzu wille otoczone palmami z ogromnymi basenami gdzie dotrą przyszłe Supergwiazdy ! :D
Aaah. Jak ja marzę o reedycji Gwiazdy. To był mój dodatek wszechczasów. Fantastyczny ! :)
Nunczaki Orientu
03.01.2010, 10:22
O tak ! Reedycję dodatku Gwiazda. Wyobrażam to sobie jako całą nową okolicę jak Sunset V. ale podzieloną na miejsca pracy w showbiznesie i część mieszkalną gdzie będą małe, tanie, skromne przyczepki dla początkujących gwiazd a na wzgórzu wille otoczone palmami z ogromnymi basenami gdzie dotrą przyszłe Supergwiazdy ! :D
Aaah. Jak ja marzę o reedycji Gwiazdy. To był mój dodatek wszechczasów. Fantastyczny ! :)
Taa... Stare, dobre czasy. I napewno, jak już wydadzą mają tam być te wanny co się błotem, mlekiem i bodajże... takim zielonym, mówiłam na to kwas :D:D WOGÓLE MA BYĆ WSZYSTKO :)
Sim_Ronaldinho
03.01.2010, 14:51
The Sims 3 Własny Biznes
dirty_job
03.01.2010, 15:44
the sims 3 magic
Chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi?:)
AlicjaJulia
03.01.2010, 16:40
Mi brakuje Studiów z dwójki, Własnego Biznesu (baaardzo), Zwierzaków i, of cors Pór Roku...
Tak tak tak! Te cztery i będzie gites! :D
aluminium.
03.01.2010, 17:05
Ja bym chciała coś podobnego do Zwierzaków w TS2, ale żeby było tych zwierzaków więcej.
The Sims 3: Życie na wsi.
Ale na prawdziwej wsi, a nie typu Riverview -.-.
Wielebny
03.01.2010, 17:36
Oczywiście The sims 3 - 4 pory roku , gdyż tego mi najbardziej brakuje w trójcę .
Pory Roku i zwierzęta - dziś grałam w TS2 słodkimi koteczkami i super byłoby mieć te opcje w trójce. <marzenie>
I śnieg bo kocham zimę - plus sporty zimowe, budowla igloo i różnych rzeźb ze śniegu. Może dałoby się spotkać Yeti?
I oczywiście Gwiazda - tym bardziej że nie miałam przyjemności zagrać TS a brzmi nieźle.
Taa... Stare, dobre czasy. I napewno, jak już wydadzą mają tam być te wanny co się błotem, mlekiem i bodajże... takim zielonym, mówiłam na to kwas :D:D WOGÓLE MA BYĆ WSZYSTKO :)
Kwas ! :D Hehehehe. To była kąpiel siarkowa Alicio :D Ale wyglądało to zabójczo, owszem. Osobiście najczęściej w mleku się kąpałem.
Uwielbiam ten dodatek i tak tęsknię za nim. Oby do 3 części powstała reedycja ! :)
A zatem raz jeszcze, Gwiazda, Gwiazda i Gwiazda ! :D
Chciałabym, żeby byłoby więcej zwierząt, roślin, no i przede wszystkim coś paranormalnego, czyli UFO, Zombie, czy zwykłe wampiry... Brakuje mi tego w The Sims 3 (a może w The Sims 3 są wampiry, chodź o tym jeszcze nie wiem?).
Karolina_XD
27.01.2010, 09:13
Ja chciałabym The Sims 3 Zwierzaki i The Sims 3 Cztery pory roku!
NessSachiel
27.01.2010, 10:42
Ja chciałabym The Sims 3 Zwierzaki i The Sims 3 Cztery pory roku!
O tak! 4 Pory roku były genialne. Jak strasznie brakuje mi śniegu, ubierania simów odpowiednio do pogody, szklarni, bałwanów i gwiazd oraz pingwinka :( Do tego spiralnych schodów, więcej karier i ciuchów, które nie wyglądają jakby je pięciolatek na simach malował, tylko jak zwyczajne ubrania i makijaż :/ Normalniejsze fryzurki też by się przydały...
!!!mikus!!!
27.01.2010, 13:32
Fajnie było by gdyby zrobili dodatek podobny do "Abrakadabra" i "Osiedlowe życie". Czyli z czarodziejami.
czarnapuma
12.04.2010, 16:43
Zdecydowanie zwierzaki.. Ale nie tylko psy i koty ale jakieś Konie i takie egzotyczne jak tygrysy. np jedziesz na wakacje i widzisz tygrysy , delfiny. to w koncu 3 to juz powinni troche sie postarać
Ja bym chciał Własny Biznes, Zwierzaki i Abrakadabrę.
czarnapuma
12.04.2010, 17:32
cztery pory roku. i coś co pozwala parcele prywatne powiekszać
czarnapuma
12.04.2010, 17:36
i zwierzaki ale troche lepsze niz w 2. np wiecej ras psów i kotów, konie , delfiny, słonie tygrysy. i zeby na wycieczkach mozna było np. popływać statkiem ,nurkować. bo na razie to dodatki poza lepsza grafiką oczywiście to nie sa jakieś super
anuss3211
17.04.2010, 20:25
the sims 3 gwiazda.
magii bym nie chciała, bo nigdy nie lubiałam tego. xd
The Sims 3: Zwierzęta Domowe
Chodzi mi tu nie tylko o psy, koty, szynszyle (chomiki), rybki i papugi. Chodzi mi też o węże, żółwie, jaszczurki, króliki, myszy oraz szczury i pająki (chociaż ich nie lubię). Najlepiej by było, gdyby je również dało się edytować, a nie zrobić da się psa i kota, a ptaka da się tylko wybrać. Jednak, jako że to były by "Zwierzęta Domowe", to fajnie by było wprowadzić również gospodarstwo, skoro niby da się zrobić w trójce pole. Tutaj wzoruję się na niedosycie z CPR, ponieważ jeden sim z Kwitnących Wzgórz (Donald Szpadel?...) miał jakby stajnię, czy coś w tym stylu, bo były tam boksy dla koni. Więc do "Zwierząt Domowych" można by dodać farmę: konie, krowy, owce, osły, byki, kury, indyki, gęsi... chociaż było by tego troszkę dużo. Mogłaby dojść również nowa komenda dla psa "pilnuj zwierząt" lub coś w tym stylu. Długo się zastanawiałam nad tym pomysłem, więc mam nadzieję, że coś z farmą i edytowaniem wszystkich zwierząt będzie.
Popieram wypowiedzi Alicia i Searle.Fajnie byłoby mięć konie oraz przydałyby się pory roku i wakacje!
A ja chciałabym, żeby wyszły The Sims 3 zoo lub The Sims 3 park rozrywki.
Simy mogłyby całymi rodzinami wybrać się zoo pooglądć egzotyczne zawierzęta lub wybrać się na przejażdżkę kolejką górską!
Mroczny Pan Skromności
22.05.2010, 20:36
A ja bym wolał The Sims 3 Zoo, tzn. oprócz zwierząt domowych, zwierzęta w zoo, nowa kariera (chyba wiadomo jaka), możliwości ogólnie związane ze zwierzętami
EDIT: @up: dopiero teraz przeczytałem Twój post ;)
Wszyscy mówią o zwierzętach, ale jakby taki dodatek miał wyjść, to znowu by było narzekanie, że ściągają z dwójki i jedynki zamiast wymyślić coś nowego :x
Ja bym chciała to, co by urealniło grę, czyli zwierzaki i pory roku.
Ja tęsknię za Własnym Biznesem z The Sims 2, bo urodziłem się w piątek (dzień handlowy i zawsze lubiłem prowadzić różne interesy. Poza tym Cztery Pory Roku jak najbardziej wskazane, może już nie powiększać możliwości "rolnych", ale lepiej dopracowana pogoda. :)
Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!
anie_1981
23.05.2010, 17:26
Cóż to zależy czy nam chodzi o to co już było, czy o to, czego nigdy nie było... Ja najbardziej tęsknię do zwierzaków, ale chciałabym, by je wzbogacono o konie i jazdę konną. Chciałabym też Pogodę. Czasu się niestety nie cofnie, ale gdyby szło coś "dołożyć" do WP, to brakuje mi "słodkiego lenistwa" z Podróży w dwójce. Żeby można było popływać w oceanie, opalać się i zbierać muszelki. Byłoby fajnie... Może niektórzy z Was jeszcze pamiętają Gwiazdę z jedynki... Brakuje mi może nie tyle tego dodatku co czaderskich obiektów z niego. Było tam takie duże akwarium, w którym można było nurkować... To był super gadżet. Albo ta komora z silnikiem odrzutowym, w której się latało w specjalnym kombinezonie... No i jacuzzi.
Decode95
23.05.2010, 17:51
the sims 3 gwiazda.
magii bym nie chciała, bo nigdy nie lubiałam tego. xd
Ja ogólnie lubię magię ale w dwójce mi nie zaimponowała :(
Ale za to bardzo bym chciała dodatek coś na wzór The Sims Abrakadabra... nie zapomnę tych pojedynków :D
A oprócz tego chciałabym aby twórcy zrobili dodatek o jeździe konnej :) Fajnie gdyby można było udać się do szkółki na lekcje jazdy konnej, budować stajnie, kupować konie oraz jeździć na nich po mieście i brać udział w zawodach. Oczywiście w takim dodatku powinny pojawić się wszystkie czynności związane z opieką nad koniem tj. czyszczenie, karmienie,pojenie,wyprowadzanie,siodłanie itp. O! I jeszcze żeby mogły mieć źrebaki... :)Ale to pewnie nierealne aby twórcy poświęcili swój cenny czas na taki dodatek :P
Zwierzaki, Własny biznes, Osiedlowe życie czyli kilka dodatków z 2. A osiedlowe życie jest dla mnie niezbędne
anie_1981
24.05.2010, 12:49
O proszę, zapomniałam o Osiedlowym Życiu. Też bym to chciała. Pod koniec grania w dwójkę grałam niemal wyłącznie w blokowiskach. Nawet miałam ze dwa czy trzy bloki przeze mnie zbudowane. Śmiesznie było, jak sąsiad przez ścianę oglądał TV albo słuchał muzyki. Trzeba było walić w ścianę, żeby się zamknął. Kiedyś poszłam do sąsiada i mu popsułam wieżę i telewizor, bo już miałam go dosyć... :P
dodatek ts3 na wsi no wiecie krowy kury świnie konie, chciałabym żeby można jeździć na koniach do szkoły, nowy kurs- jazdy konnej, nowa umiejętność jazdy na koniu,można brać udział w wyścigach i stać się zawodowcem, albo je obstawiać, kura znosi jajka, a krowa daje mleko i dlatego pojawiłaby się nowa rzecz w sklepie mleko, do tego nowe miasto dokladnie wies domy np w lesie itp
Krowa dostaje ketozy, kwasicy i zalegania okołoporodowego, jak realizm to realizm, trzeba szaleć. A na świniaku opcja "przerób na kotlety" i w zależności od tego czym i jak był karmiony otrzymuje się określoną ilość mięsa określonej jakości.
Boszzz...
marandile
28.05.2010, 12:46
Myślę, że fajny byłby dodatek, w którym simowie żyliby w przeszłości, np. starożytność w Grecji lub Rzymie albo XVIII w. i simowie z tymi idiotycznymi, białymi perukami :D
Myślę, że fajny byłby dodatek, w którym simowie żyliby w przeszłości, np. starożytność w Grecji lub Rzymie albo XVIII w. i simowie z tymi idiotycznymi, białymi perukami :D
Może i tak będzie, z Karierą i wehikułem czasu ;D
Mroczny Pan Skromności
28.05.2010, 14:13
marandile - nie sądzę, twórcom się nie chciało zrobić porządnego dodatku, a zresztą, to prawie to samo co WP. Za to pomysł na wsi, całkiem fajny, ale bez przesady :D
Hahahahah. wyobraziłem sobie dodatek ze zwierzętami hodowlanymi i idącą krowę przez centrum, a następnie zaglądającą do mojego ogródka, pożera mi moją sałatę... :O
Tak na serio to WB z The Sims 2...
PoZmrokowiec
02.06.2010, 16:39
Skoro w simsach 3 są miasta, programy do ich tworzenia i możliwośc wyjazdu do Fracji, Chin i Egiptu, to dlaczego nie można przeprowadzac się z miasta do miasta? Powinien byc taki dodatek ,,The Sims 3: Podróże po miastach''! Żałuje, że wybrałem miasto Riverviev(czy jakoś tak), bo nie mogę znalezc omnirośliny, nie ma plaży itp. W takim dodatku można by było przeprowadzac się do innych miast, byłyby pamiątki z napisami ,,Riverviev"" i ,,Sunset Valley''.
Fireskull
03.06.2010, 16:39
Najbardziej tesknie za The Sims Abrakadabra. Gdyby zrobili cos na ten wzor byloby swietnie.
W osiedlowe zycie nigdy nie gralam, ale z tego co piszecie to moze byc cos fajnego :D az z ciekawosci zainstaluje. Przydaloby sie cos w tym stylu w The Sims 3
matixziomal
03.06.2010, 16:53
fajnie jagby bolo the sims3 życie wiejskie krowy konie kury wstawanie o 5:00 fajnie jagby w takim dodatku możny kupic całe pole i na nim plaowac cale pole płononcych owocuw
napisał zumzool:
"Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!"
zgadzam się z tym i mogłaby być jeszcze możliwośc robienia kuligu :)
i mogłoby być coś w stylu wakacji ale nie tak jest teraz wymarzone podróże tylko żeby można było się kąpac w jeziorze albo w morzu, chodzic po górach ( mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) i zeby bylo przy okazji w tym zawarte więcej dodatków do basenów czyli trampoliny, slizgawki, moze materace :)
wpadłam na świetny pomysł na nowy dodatek do the sims3 : cos zwiazanego z religia. Wiecie koscioly, wybor wiary, sekty, subkultury i takie tam... to moze byc ciekawe :)
nie pomyslcie sobie o mnie zle ze jestem nie wiadomo jaka swieta bo nie jest ale np. bylaby dostepna kariera ksiedza, ktory moglby miec zony to znaczy chodzilo mi o pastora w kosciele protestanckim :) albo u muzulmanow (chyba) ze mezczyzna moglby miec kilka zon...
Wiesz Angel14... Nie musisz pisać dwóch postów pod sobą, ponieważ możesz użyć opcję Edytuj, a za nagminne nadużywanie regulaminu grozi ban...
Co do tematu:
Ja chętnie zobaczyłbym Simy w TS3 w magicznej odsłonie... ;)
The sims 3 zwierzęta
Cos z konmi i np. Zawody agility dla psow, wystawy, itp... (mój świat :D )
Cus jak 4 pory roku by sie przydalo, ale zeby byly wakacje :)
TS3-gwiazda - nie bylo w dwojce, nie gralam, ale ten sam fakt..
angel14 - nawet fajny pomysł z tymi kosciolami, taki kosciul to by sie przydal, choc religie.. nie przejdzie na peewno :D
PoZmrokowiec
10.06.2010, 14:36
Fajnie też jakby wyszło The Sims 3: Wolny Czas. Byłyby takie rzeczy jak:
- Urlopy dla pracowników(przy zainstalowanych wymarzonych podróżach urlopy we Francji, Chinach albo w Egipcie).
- Gra w piłkę nożną(dzieci na podwórku kopią do bramek + boisko).
- Ulepszanie rzeczy dotychczas niemożliwych np. alarmy reagują już gdy włamywacz nawet do domu nie wszedł, samochody są szybsze i trzeba je konserwować itp.
- Tworzenie robotów sprzątających(jest mały, nie można nim sterować i potrzebuje tylko oleju).
- Dzieci mają wakacje.
- Uczyć dzieci jazdy autem xd:).
- Palić i pić w w klubie nocnym.
Ogólnie to co w Sims 2: Czas Wolny, to co napisałem i jeszcze wiele więcej. Co wy na to?
Pozdrawiam
Hefalump
13.06.2010, 20:22
Może Sims 3 Nocne Życie ?
Przydałyby się dyskoteki i wogóle... :D
D_S magia ci się marzy no no ^^
hmmm...najbardziej to taki jak zwierzaki i cztery pory roku.
O, mi by się marzyło coś, żeby simowie mogli latać w kosmos i odkrywać nowe planety! B)
Kinkarus
18.06.2010, 16:55
Masz rację Gio! Mi też marzy się takie coś. Albo żeby simy mogły żeglowac, surfowac itd. Chciałabym coś podobne do Abrakadabry, Zwierzaków i Czterech Pór Roku.
Sherlock
18.06.2010, 18:39
A ja bym chciał zwykle, ale ważne - Cztery Pory Roku!
PoZmrokowiec
05.07.2010, 10:02
Wczoraj śniło mi się, że kupuje iphona 4 od jakiegoś chinka i były tam simsy, gry itp. Na blacie u nich zauważyłem The Sims 3: Bączek :D :D :D . Gdy wstałem, to pomyślałem, że mogliby zrobić dodatek z nauką tańca(polonez i inne), chodzić na kursy tańca, uczyć innych simów, parcela szkoły tanecznej itp. Oczywiście nazwa ,,Bączek'' nie bardzo pasuje, ale coś w stylu The Sims 3: Taneczne Życie bardziej pasuje :D . Nudzi mi się trochę jak Simy na urodzinach lub imprezie w kółko robią te same ruchy :D .
Według mnie taki dodatek wnosiłby za mało nowości i za bardzo skupiałby się na jednej rzeczy tylko:) ja bym chciał zmiany pór roku, deszcz, śnieg, burze, słońce, wiatr, zwierzęta domowe i coś w stylu farmy z traktorem, polem, zwierzętami hodowlanymi:D
, Śliwa . <3
05.07.2010, 12:36
Moje propozycje:
- The sims 3 Wczechświat - wiecie , kosmos , kosmici xd
- The sims 3 Fantazja - jakieś wróżki , elfy , krasnale , czarownice itp.
- The sims 3 Przeszłość - początki simów , np. neandartalczycy , epoka lodowcowa
Nie wiem czy się podobają.Ale tylko tyle mi przyszło do głowy.
Może napiszmy do EA.Pokażemy im nasze propo zycje.
Przepraszam za offtopic ale ja znam e-mail Ea gdzie można podać propozycję na grę lub dodatek do simsów. Oto on:
[email protected]
ChoreMelodie
06.07.2010, 16:54
Ja osobiście chciałabym żeby w Simsach 3, zmieniło się to, żeby Simsy nie zmieniały się w przygodówkę. Można to było zobaczyć po średnim WP i całkiem, całkiem Karierach. Ale wracając; chciałabym zwierzaki, ale nie takie, jak kotek i piesek. I żeby coś się dało z nimi ROBIĆ. Albo pory roku, były świetne, przydałyby się także gwiazdy.
Cóż, poczekamy aż EA wyda kolejny dodatek po Szybkiej Jeździe. :]
Ja bym chciała zwierzaki, ale żeby było więcej możliwości i rzeczy niż w TS2 zwierzaki, o i zeby byly no mniej wiecej taki przedzial wiekowy zwierzakow stary, dorosly, szczeniak, i nowonarodzony, a te pierwsze trzy w edytorze tworzenia zwierzaka, no mozna stworzyc wlasnego zwierzaka np. weza, ale zeby ten waz mogl lazic po domu a nie tylko w akwarium czy w czyms takim, i simy co mają cechę ze boi sie wezy czy tam gadow bedzie uciekal podskakiwal, wrzeszczal czy zemdleje na widok gada, i jeszcze ten co kocha gady (taka cecha) bedzie chcial ich duzo. Psy mozna wyprowadzać na smyczy po miescie, i chodzic na zawody dla naszych pupili i wybiegi dla zwierząt nie tylko psow. Żeby mozna miec hodowle np. psów i zeby ja miec trzeba zlozyc jakies papiery w ratuszu, i gdy się urodzą zwierzaki w takiej hodowli to daje sie mu rodowodowe imie a nowi właściciele sobie zmieniają, nowa kariera- weterynarz, zwierzaki mogą chorować, złamać np. nogę, a miejsce pracy weterynarza bylo by osobnym budynkiem. No i zeby bylo schronisko do ktorego simowie przychodzą, moga przynosic pieniadze i przedmioty dla zwierzat np. zabawki, oddaja zwierze i adoptuja, ale zwierzaki sa osobno w takich klatkach, klikniesz na zwierzaka to pokaza sie takie opcje poglaszcz, podglad, wybierz, i schronisko mozna zobaczyc od srodka, na ulicy mozna znalezc zwierzaka bez obrozy ktorego albo sie odnosi do shroniska albo dzwoni sie do niego iwoz ze schroniska zabiera zwierzaka, i gdy zwierzak zaginie oddali sie daleko od domu to mozna zamiescic ogloszenie w komputerze lub w gazecie i gdy ktos go znajduje dzwoni do ciebie informuje ze ma prawdopodobnie twoje zwierzaczka i przyjezdzasz po niego, tak samo mozesz sprawdzic w komputerze czy w gazecie czy nikt nie zgubil zwierzaka ktorego ty znalazles. zwierzaka mozna ubierac(nie ze lubie gdy zwierzeta sa ubierane, bo nie lubie). Kariera taka jak trener. jak sie wygra zawody to mozna organizowac wlasne, mozna przygarnac mieszanca lub kupic rasowego albo odwrotnie od przyjaciela znajomego, czy znalezc wiadomosc w komputerze czy w gazecie czy ktos nie chce przygarnac zwierzaka. Dzieci, nasze kochane pociechy beda za pieniadze wyprowadzac psy sasiadow. Mozna kupic schronisko i je prowadzic. miec rozne rodzaje ryb i takie wielkie akwarium, ale akwarium niech bedzie wiecej , duzo, duzo mialam jescze kilka pomyslo w na simsy zwierzaki ale wypadly mi z glowy
Miałam tez pomysły na inne dodatki do TS3, ale już nie pamiętam.
Ps. co myslicie na temat The Sims 3 Unleashed czy cos takiego bedzie czy to jakis zart, to prawdopodobnie znaczy na smyczy lub spuszczone ze smyczy, tak slyszalam;)
O i jeszcze cos takiego nawiazujace do pomyslu Kinkarusa, simy moga plywac w wodzie(morze, jezioro),
I niech z jakims dodatkiem pojawią sie np. slodycze platki nestle, mlekolaki itp. mleko ( to tez w jakims dodatku o wsi), zeby byl dodatek podobny do gwiazdy w TS1, wiem ze tez ktos wspomnial na tym forum o czyms takim jak przechodzenie z jednego miasta do drugiego z SV do Rev. itd. jakis dodatek powiazany ze sportem gwiazda siatkowki, pilki noznej koszykowki, plywactwa ping-ponga z czym pojawią się przedmioty potrzebne do tych sportow, no i inne sporty, deska skateborowa, niech tez pojawi sie z jakims dodatkiem perkusja organy pianino fortepian gitara elektryczna i basowa i inne instrumeny(dodatek powiazany z muzyką).
Jak cos mi wejdzie do glowy to napisze bo mialam duzo pomyslow na dodatki
P.Villon
07.07.2010, 06:37
Mnie najbardziej pasowałoby coś w stylu abrakadabry i gwiazdy. Najbardziej mi tego brakuje.
Ja bym chciała zwierzaki, ale żeby było więcej możliwości i rzeczy niż w TS2 zwierzaki, o i zeby byly no mniej wiecej taki przedzial wiekowy zwierzakow stary, dorosly, szczeniak, i nowonarodzony, a te pierwsze trzy w edytorze tworzenia zwierzaka, no mozna stworzyc wlasnego zwierzaka np. weza, ale zeby ten waz mogl lazic po domu a nie tylko w akwarium czy w czyms takim, i simy co mają cechę ze boi sie wezy czy tam gadow bedzie uciekal podskakiwal, wrzeszczal czy zemdleje na widok gada, i jeszcze ten co kocha gady (taka cecha) bedzie chcial ich duzo. Psy mozna wyprowadzać na smyczy po miescie, i chodzic na zawody dla naszych pupili i wybiegi dla zwierząt nie tylko psow. Żeby mozna miec hodowle np. psów i zeby ja miec trzeba zlozyc jakies papiery w ratuszu, i gdy się urodzą zwierzaki w takiej hodowli to daje sie mu rodowodowe imie a nowi właściciele sobie zmieniają, nowa kariera- weterynarz, zwierzaki mogą chorować, złamać np. nogę, a miejsce pracy weterynarza bylo by osobnym budynkiem. No i zeby bylo schronisko do ktorego simowie przychodzą, moga przynosic pieniadze i przedmioty dla zwierzat np. zabawki, oddaja zwierze i adoptuja, ale zwierzaki sa osobno w takich klatkach, klikniesz na zwierzaka to pokaza sie takie opcje poglaszcz, podglad, wybierz, i schronisko mozna zobaczyc od srodka, na ulicy mozna znalezc zwierzaka bez obrozy ktorego albo sie odnosi do shroniska albo dzwoni sie do niego iwoz ze schroniska zabiera zwierzaka, i gdy zwierzak zaginie oddali sie daleko od domu to mozna zamiescic ogloszenie w komputerze lub w gazecie i gdy ktos go znajduje dzwoni do ciebie informuje ze ma prawdopodobnie twoje zwierzaczka i przyjezdzasz po niego, tak samo mozesz sprawdzic w komputerze czy w gazecie czy nikt nie zgubil zwierzaka ktorego ty znalazles. zwierzaka mozna ubierac(nie ze lubie gdy zwierzeta sa ubierane, bo nie lubie). Kariera taka jak trener. jak sie wygra zawody to mozna organizowac wlasne, mozna przygarnac mieszanca lub kupic rasowego albo odwrotnie od przyjaciela znajomego, czy znalezc wiadomosc w komputerze czy w gazecie czy ktos nie chce przygarnac zwierzaka. Dzieci, nasze kochane pociechy beda za pieniadze wyprowadzac psy sasiadow. Mozna kupic schronisko i je prowadzic. miec rozne rodzaje ryb i takie wielkie akwarium, ale akwarium niech bedzie wiecej , duzo, duzo mialam jescze kilka pomyslo w na simsy zwierzaki ale wypadly mi z glowy
Miałam tez pomysły na inne dodatki do TS3, ale już nie pamiętam.
Ps. co myslicie na temat The Sims 3 Unleashed czy cos takiego bedzie czy to jakis zart, to prawdopodobnie znaczy na smyczy lub spuszczone ze smyczy, tak slyszalam;)
O i jeszcze cos takiego nawiazujace do pomyslu Kinkarusa, simy moga plywac w wodzie(morze, jezioro),
I niech z jakims dodatkiem pojawią sie np. slodycze platki nestle, mlekolaki itp. mleko ( to tez w jakims dodatku o wsi), zeby byl dodatek podobny do gwiazdy w TS1, wiem ze tez ktos wspomnial na tym forum o czyms takim jak przechodzenie z jednego miasta do drugiego z SV do Rev. itd. jakis dodatek powiazany ze sportem gwiazda siatkowki, pilki noznej koszykowki, plywactwa ping-ponga z czym pojawią się przedmioty potrzebne do tych sportow, no i inne sporty, deska skateborowa, niech tez pojawi sie z jakims dodatkiem perkusja organy pianino fortepian gitara elektryczna i basowa i inne instrumeny(dodatek powiazany z muzyką).
Jak cos mi wejdzie do glowy to napisze bo mialam duzo pomyslow na dodatki
Maddie*** na górze podałam e-mail gdzie możesz wysyłać swoje pomysły na grę lub dodatek.
A oto mój pomysł na dodatek o porach roku. Były by cztery pory roku i wraz z tym dodatkiem doszły by miesiące oraz różne ważne święta takie jak: wielkanoc:kwiecień lub maj; Boże narodzenie: grudzień, a przed Bożym narodzeniem mikołajki; a w październiku byłoby haloween. Co wy na to.
Miley98 też myślałam nad takim dodatkiem o porach roku i o świętach, ale nie o miesiącach i o mikołajkach nie myślałam, to fajny pomysł, mogłyby być też wakacje dla dzieci, i kolędnicy chodzą w święta po domu, adwent przed Bożym Narodzeniem, a Wielki Post przed Wielkanocą, i doszłoby coś do tego o religii, albo osobno;)
ChoreMelodie
07.07.2010, 13:17
O, albo kiedy by było lato to dzieci mogłyby jechać/iść na kolonie lub do letniej szkółki. c:
The Sims 3 Wszystko o Wszystkim
Będzie tam wszystko.
BŁAGAM WAS,gorszego tematu nie można wymyślić -_-
Aquamenti
23.07.2010, 16:22
Ja chciałbym hmm na pewno zwierzaki, ale nie takie, jakie były w dwójce, bo jak dla mnie TS2 Zwierzaki to była kompletna porażka. Według mnie, żeby Zwierzaki w trójce były fajne to powinno być:
-więcej zwierząt (króliki, chomiki, kanarki, węże, itd.)
-edycja nie tylko kotów i psów, ale i innych zwierząt
-zwierzęta gospodarcze (krowy, konie, kury)
-kariera rolnika, weterynarza, hycla…
-obiekty takie jak: schronisko, park…
-nowy cechy np. kociarz, psiarz, nie lubi zwierząt, itp.
-zachowania typowe dla zwierząt (ujadanie, kiedy właściciel wychodzi do pracy, niszczenie sprzętów)
-więcej interakcji ze zwierzętami! W dwójce po skończeniu tresury pozostawało ich tylko kilka…
Co do Zwierzaków to chyba byłoby tyle, ale oczywiście jak większość osób chciałabym cztery pory roku… a w nich:
-rozbudowane interakcje np. na śniegu
-ogrodnictwo – sadzenie wiosną, szkodniki, szklarnia, robienie soków – jak w dwójce, rośliny długowieczne, czyli np. drzewko owocowe mogłoby „żyć” dłużej tak jak to jest w prawdziwym życiu a im starsze drzewko tym wydaje więcej i lepszy plon, pola uprawne, sadzenie kwiatów, ogrodnik taki jaki był w dwójce
-powrót termometru! On był naprawdę przydatny…
-święta, kolonie, wakacje
-kąpanie się w morzu tudzież rzece, jeziorze, kąpieliska i miejsca gdzie można utonąć;]
-kariera ratownika, rolnika
-klub ogrodniczy, konkursy na najlepsze warzywa i owoce, dożynki tudzież festyny
I to chyba na tyle;]
A tak poza tym przydałoby się wesołe miasteczko, kariera w edukacji, solarium i wiele, wiele innych… ;D
Jakoś nigdy mi nie zależało na jakimś dodatku którego bym chciał, czytając wasze problemy i błędy pojawiające sie grze
Ale to co ma się pojawić w pozmroku jest chyba wystarczające dla mnie :D
O właśnie mogły by być wakacje dla dzieci.
natuszka333
09.04.2011, 16:50
ja bardzo bym chciała żeby były zwierzaki ale nie tylko jak pies kot tylko jak koń królik, wąż, jaszczurki róznego rodzaju itp
Ja bym chciał simsy przez internet :D
miłośniczka zwierząt
09.04.2011, 18:24
Ja bardzo chciała bym dodatek ze zwierzakami i pogodą bo tego mi najbardziej brakuje ;).
theqatrick
15.04.2011, 13:08
Ja mam uczulenie na zimę, więc oby można było wybrać ciepły klimat :P Ew. umiarkowany ale taki "brytyjski".
Ja tak jak sebi27 też kiedyś myślałam o TS przez internet. Ogółem, to zwierzaki, pogoda, jakieś czar-mary, biznes i więcej takich, jak Pokolenia, które będą jedynie udoskonaleniem podstawy.
muffindance
16.04.2011, 12:16
a ja bym chciala, zeby byly normalne wakacje dla dzieciakow i nastolatkow/dorosli mogliby brac urlop w pracy i cztery pory rokuu :{
chociaz te wakacje i pogode mogliby razem polaczyc : D
Owl Finch
16.04.2011, 12:22
Ja marzę o studiach... W dwójce były fajne, ale w trójce mogliby zrobić jeszcze lepsze :D
theqatrick
01.05.2011, 10:35
Mam wrażenie, że może nie być pogody w The Sims 3.
Chciałbym, żeby wyszło coś w stylu "TS3: Rozrywka i Czas Wolny".
miłośniczka zwierząt
01.05.2011, 18:05
aniby czemu miało by nie być pogody w the sims 3 ? Ja sadzę ze taki dodatek jak pogoda powinien wyjść.
Pogoda będzie w the sims 3 nawet twórcy mówili że chcieli ją zrobić w po zmorku ale chcą to zrobić tak na większą skale a nie tak jak n. nowa czynność
theqatrick
01.05.2011, 18:37
Gdzie się o tym dowiedziałeś?
gdy czytałem wywiad o po zmroku
theqatrick
01.05.2011, 19:35
Aha. I dobrze, że tego tam nie dodali. Ew. mogli zamiast jakichś nieznacznych elementów dodać burzę, która by świetnie wyglądała nocą w Bridgeport (z deszczem).
Malfurion
01.05.2011, 19:36
Ja chcialbym dodatek pokroju Abrakadabra z TS1. Przydalo by sie troche magii do swiata simow ;)
hellraiser
01.05.2011, 19:51
Aha. I dobrze, że tego tam nie dodali.
Bardzo dobrze, że nie dodali. Byłaby pewnie zrobiona na odpierdziel, a na deser mnóstwo bugów do naprawy.
Co do tematu - brakuje mi podstawowych rzeczy takich jak zwierzęta i pogoda. Więcej do szczęścia mi nie potrzeba.
theqatrick
01.05.2011, 19:53
Tylko modlić się o możliwość wyboru klimatu. Mam dosyć zimy tu i w simsach.
...:D
Taaak, ja też chcę Pogodę. I żeby był suwak ile dni trwają pory roku. :D
W dwójce irytowały mnie te 'trzy' dni. Zimy był jeden, a nagle w lecie dwa dni śniegu...
theqatrick
01.05.2011, 20:28
Nayi, to było trochę dziwne, fakt. Ale tam się żyło 70 s-days więc mało trochę.
kirsty16
29.10.2011, 17:19
Pragnę aby w 3 serii The Sims 3 pojawił się dodatek o przykładowej nazwie "Proza życia" lub "Dla dorosłych". A co by miało się w nim znajdować? Wszystko to co z pegi 12 nie przejdzie :)
Możliwości:
Przyłapujesz swoją żonę na bara-bara z innym facetem. Jako, że jesteś osobą porywczą i nerwową wyciągasz pistolet i strzelasz do nich. Martwych zakopujesz w pobliskim lesie lub we własnym ogródku.
Niestety policja znajduje zwłoki i tropem dochodzenia wędruje do ciebie. Zostajesz oskarżony. Jeżeli jesteś bogaty, możesz wynająć dobrego adwokata i zostać uniewinnionym. Jeżeli cię nie stać, sąd skazuje na długie lata, bądź co gorsza na dożywocie, a nawet na śmierć.
Fajnie by było dodać cechę "seksoholik". Masz duże potrzeby jednak natura nie poskąpiła ci urody więc co masz zrobić? Idziesz do burdelu :)
Nowa kariera "prostytutka".
Możliwość zgwałcenia osoby.
Narkotyki, papierosy i alkohol, które powiedzmy skracają życie.
Ludzie giną w wypadkach samochodowych, w wyniku różnych chorób. Nie każdy dożywa starości.
Możliwość popełnienia samobójstwa np. przez skok z wieżowca.
Banki- możliwość wzięcia kredytu.
Bezdomność. Kiedy nie stać cię na opłacenie czynszu, lądujesz na ulicy. Żywisz się resztkami ze śmietnika, okradasz ludzi...
To są przykładowe opcje, które marzy mi się zobaczyć.
Jeszcze jedną rzeczą, którą mogli by zrobić to połączenie wszystkich miast z dodatku w jedną wielką całość.
Fajnie by było, kiedy dajmy na przykład dziewczyna rodzi się w mieście Sunset Valley, marzy o wielkiej sławie. Więc gdy dorasta, wyjeżdża i przeprowadza się do Bridgeport.
Przechodzenie z jednego miasta do drugiego mogłoby działać na zasadzie ładowania ekranu, ale za to nie trzeba by wybierać pomiędzy miastami, gdyż do dyspozycji były by wszystkie jednocześnie.
miłośniczka zwierząt
25.11.2011, 10:46
Brakuje mi pogody no i różnych rzeczy które są w the sims 2 a nie ma ich jeszcze w the sims 3. Mogli by dodać do dodatku o pogodzie takie rzeczy jak : maszynę do szycia by simki w jesienne wieczory mogły szyć na maszynie. No na pewno mogli by dodać więcej rodzajów owoców żeby były pomarańcze, truskawki . Brakuje mi też koła garncarskiego to też mogli by dodać do tego dodatku.
Rosemarie
13.12.2011, 18:08
@kirsty16 To chyba by musieli zrobić nową wersję simsów dla dorosłych, bo przecież w simsy grają też dzieci.
Czekałam na dodatek w stylu dwojkowego Nocnego Życia i się doczekałam (Po Zmroku), na Zwierzaki też, a teraz do szczęścia brakuje mi jeszcze 4 pór roku i studiów... Gra wtedy bylaby oczywiście o wiele bardziej realniejsza. ;)
MiniMous
26.12.2011, 13:25
Ja najbardziej chciałabym magię , pogodę , coś w stylu Na święta , tylko , że nie tylko z bożym narodzeniem , ale też z wielkanocą i haloween oraz najbardziej studia .(Jeju ile kasy by na to poszło ):o
wonderland_o.o
30.01.2012, 18:08
4 pory roku !! ;)
zuzapets
31.01.2012, 20:22
4 pory roku
widzę że popularne te 4 pory roku... do sims 2 nie miałam ale chyba są fajne ;) ja bym chicała coś w stylu ''moda z wybiegu'' xD no wiecie tam jakieś super markowe ciuchy...
anie_1981
31.01.2012, 23:03
Ja bym chciała jakąś kombinację interakcji i obiektów z poprzednich edycji. Brakuje mi wolnego tańca np. Co do pogody, to mnie akurat trochę denerwowała, więc nie musiałabym jej mieć. No chyba, że by ją poprawili, bo w dwójce ciągle padał mi deszcz albo śnieg. Z jednej skrajności w drugą...
Przydałby się dodatek Cztery Pory Roku :)
manika360
22.02.2012, 18:57
Ja tęsknie za dodatkiem Abrakadabra z jedynki
Te wszystkie rzeczy:pojedynki na czary, Wychowywanie smoka ,tworzenie mikstur,no i bycie czarodziejem , za tym tęsknie .
Ale nie posiadała bym się za szczęścia gdyby w trójce były prawdziwe wilkołaki, a nie jak w dwójce wyglądały które jak nadmiernie owłosione.
Filleable
22.02.2012, 19:00
Są w Store pakiety z magią i to na pewno wszystko na co możemy liczyć, bo osobnego dodatku już nie zorbią wobec pakietów. Też tęsknię za magią i oczywiście pododą też.
Według mnie bardzo przydał by się dodatek Cztery Pory Roku! Fajnie by było mieć zimę, wiosnę, jesień a nie niemal cały czas lato V_V
Ponad to fajnie by było, gdyby zrobili też coś w stylu "Na Studiach" :D
z tych nieistniejacych to na pewno 'pogode' i wlasciwie nic poza tym
a z tych istniejacych to chce sobie kupic zwierzaki ( no i kupie <3) i po zmroku ;s
Z takich nieistniejących i pewnie nie będących w planach to mój własny wymysł a mianowicie "The sims 3 szpital". Chodzi o to, aby mogły być wypadki, żeby się robiły korki, żeby simki po urodzeniu zostawały trochę w szpitalu, żeby były złamania rąk, nóg itd. Gra byłaby ciekawsza :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.