Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Miedź ;/

Simons
08.01.2010, 16:32
Mam misje w chinach "Konserwacja miniaturowego grobowca" gdzie mam znaleźć 10 sztab wytopionej miedzi :( Gdy klikam na mapę nic tam nie ma (to co pokazuję gdzie tego szukać.) Jak ja mam to niby zdobyć :(

Mamełe
08.01.2010, 17:16
Poszukaj w kopalni miedzi albo zbierz surowa miedz i na skrzynce pocztowej wyslij do wytopienia

Łezka
08.01.2010, 20:02
Simons chodzi Ci o to, że przy tej misji na mapie jest oznaczone miejsce miedzi, a teraz nie masz? Czy o to, że w sztabkach - trzeba je przetopić w miejscowej hucie (czyt. klikając na sztabkę w wyposażeniu Sima opcja przetop). Jeśli o to pierwsze to miałem podobnie,tyle że w Egipcie tzn. dostarczyć trzeba było 3 "złoża", czyli nieoszlifowane kamienie turkusu, ale nie były one pokazane na mapie w sensie gdzie się znajdują. Zostawiłem to zadanie, lecz następnym razem po podjęciu się go na mapie były zaznaczone turkusy. TO może być błąd.

Searle
08.01.2010, 22:33
Miedź, jeżeli się nie mylę, znajdziesz tylko w Egipcie.

Simons
09.01.2010, 17:07
Dziękuję, trochę się namęczyłem ale wszystkie kamienie znalazłem sam w Egipcie i przetopiłem je dzięks.

Arbid
17.01.2010, 19:20
W Egipcie jest Kopalnia Miedzi, w podziemiach można znaleźć bardzo dużo sztabek miedzi.