Zobacz pełną wersję : Dom by kociara654 [BRAK ZDJĘĆ]
kociara654
17.01.2010, 16:34
Witam chce pokazać wam muj dom
Tu wstawiam linki do mojego domu :
Tyko nie wiem czy się włączą
Następnym razem nie bierz linków do yfrog, tylko te normalne (jak załadujesz zdjęcie to najlepiej bierz ten, w którym na samym początku masz [img]).
I zanim coś napiszesz, weź słownik, ewentualnie zainwestuj w Firefoxa, który podkreśla błędy na czerwono.
Droga Kociaro
Może będę zbyt brutalny, ale właśnie Cię uświadamiam, że nie widać zdjęć :)
kociara654
17.01.2010, 16:59
nie widać zdięci bo zauwarzyłam ze nie mam html i nie wię jak go włączyć
ktoś pomorze
Jak umieścić zdjęcia na forum (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11023)
kociara654
17.01.2010, 17:52
ej jak się te zdięcia włączyły
No więc tak:
Domek jest strasznie, ale to strasznie maxisowy- i to na dodatek od tej złej strony maxisa, której naprawdę nienawidzę ;)
Bryła to kompletna porażka (chociaż może najmniejsza biorąc pod uwagę inne porażki z Twojego projektu), o ogrodzie już nie wspominając- wygląda jakby to był park.
Wnętrza nawet nie najgorsze, ale nic do siebie nie pasuje
4
pozdrawiam
Zgadzam się w zupełności z Gio.
Przede wszystkim za duża pracela jak na taki mały (w dodatku o strasznie klockowatej bryle) dom. Wiele pustego miejsca, a ten ogród wygląda -jak już wspomniał Gio- jak park.
Wnętrze lepiej, aczkolwiek to pomieszałaś większość i (od początku jak miałam simsy) nie lubię tych mebli i tapet w pokojach, jak sądzę dzieci.
Łazienka tragiczna, i (oprócz niej) nie widzę wcale okien :|
Postaraj się, a następnym razem pójdzie lepiej. 4/10
Pozdrawiam :)
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! To znaczy, że nie za bardzo mi się podoba :(. W zupełności zgadzam się z moimi przedmówcami. Ćwicz dalej, a zobaczysz, że za każdym razem będzie ci lepiej wychodzić. Powodzenia! :)
ej jak się te zdięcia włączyły
Cud na forum! Podziękuj lepiej Liv :>
'Muj' pisze się przez 'ó'!
'ogrudek' też przez 'ó'
I lepiej, by wyglądało jakbyś napisała 'Rzuty' zamiast 'widok' no ale nvm
Co do samego domu:
Trawa zbyt odcina się od otoczenia, bryła nieciekawa, to samo z ogrodem. RÓŻOWE DRZEWA?! : O Bój się szatana! Zdjęcia robione w trybie budowania. Mało drzew. Brak okien z jednej strony domu. Dywan w salonie, mało obrazów, źle dobrane ściany i podłogi, oraz brak drzwi do kuchni :/ to wszystko jest na minus.
Mimo tego dam 4, ponieważ pomieszczenia nie są puste i za to, że już mi brakowało tych maxisowskich 'pierwszych domów' :>
Charionette
18.01.2010, 15:51
Ajaj... Dom jest wręcz okropny. Ogród (jeśli to coś można tak nazwać) jest przerażający...
Nie nie nie dom jest przeokropny.
End.
2/10
Kuchnia i łazienka, to cłkowita porażka, zresztą, tak jak ogród.
Tak, jak ktoś wspomniał, zbyt maxisowy. Poza tym, źle robione zdjęcia.
Nie podoba mi się.
Jeżeli chcesz wiedzieć jakie jest moje zdanie to słuchaj, pod koniec npisałaś, zeyśmy przed dodaniem komentarza przeczytali słownik O.o a ty co? `Ogród` piszed przez `u`, `mój` też.... nie będę tutaj używać brzydkich słów, ale naprawdę, trening czyni mistrza! A co do domu... nie potrafisz ich raczej robić... nie będę się powtarzać, moje zdanie jest takie same jak osób powyżej. Ogólnie? oj słabo, słabo... 2/10 http://forum.thesims.pl/images/icons/thumbsdown.gif
Brzydki, okropny i paskudny począwszy od brzydkiej bryły, poprzez kuchnię bez okien aż do, jeśli tak można to nazwać, ogrodu. Odechciewa się nawet opisywania wszystkiego po kolei.
A te różowe brzozy to spore przegięcie. Dawno nie widziałem czegoś tak okropnego.
Z czystym sumieniem 1/10
Charionette
18.01.2010, 19:17
Mika_Cute^^ to na dole to dopisek od Liv do autorki :P
Iminashi
18.01.2010, 19:24
onie, ten dom wyglada jak robiony od niechcenia
a rozowe drzewa sa hmm... interesujace O_ o
Esterkaa
25.01.2010, 18:52
Sorry za to ale TRAGEDIA.
różowe drzewa:O matko...
1/10
Sherlock
26.01.2010, 15:25
Wybacz, ale nie podoba mi się. Pokrycie ścian od zewnątrz wygląda okropnie, a zdjęcia ukazujące pokoje są źle zrobione. Ściany niskie i w ogóle. Oceny nie dam, żeby cię bardziej nie urazić ;P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.