PDA

Zobacz pełną wersję : Dom by kociara654 [BRAK ZDJĘĆ]

kociara654
17.01.2010, 16:34
Witam chce pokazać wam muj dom
Tu wstawiam linki do mojego domu :
Tyko nie wiem czy się włączą

Następnym razem nie bierz linków do yfrog, tylko te normalne (jak załadujesz zdjęcie to najlepiej bierz ten, w którym na samym początku masz [img]).
I zanim coś napiszesz, weź słownik, ewentualnie zainwestuj w Firefoxa, który podkreśla błędy na czerwono.

Gio
17.01.2010, 16:58
Droga Kociaro

Może będę zbyt brutalny, ale właśnie Cię uświadamiam, że nie widać zdjęć :)

kociara654
17.01.2010, 16:59
nie widać zdięci bo zauwarzyłam ze nie mam html i nie wię jak go włączyć

ktoś pomorze

Gio
17.01.2010, 17:05
Jak umieścić zdjęcia na forum (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11023)

kociara654
17.01.2010, 17:52
ej jak się te zdięcia włączyły

Gio
18.01.2010, 09:45
No więc tak:

Domek jest strasznie, ale to strasznie maxisowy- i to na dodatek od tej złej strony maxisa, której naprawdę nienawidzę ;)
Bryła to kompletna porażka (chociaż może najmniejsza biorąc pod uwagę inne porażki z Twojego projektu), o ogrodzie już nie wspominając- wygląda jakby to był park.

Wnętrza nawet nie najgorsze, ale nic do siebie nie pasuje

4

pozdrawiam

Milou
18.01.2010, 11:05
Zgadzam się w zupełności z Gio.

Przede wszystkim za duża pracela jak na taki mały (w dodatku o strasznie klockowatej bryle) dom. Wiele pustego miejsca, a ten ogród wygląda -jak już wspomniał Gio- jak park.
Wnętrze lepiej, aczkolwiek to pomieszałaś większość i (od początku jak miałam simsy) nie lubię tych mebli i tapet w pokojach, jak sądzę dzieci.
Łazienka tragiczna, i (oprócz niej) nie widzę wcale okien :|
Postaraj się, a następnym razem pójdzie lepiej. 4/10
Pozdrawiam :)

Merve
18.01.2010, 14:11
NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! To znaczy, że nie za bardzo mi się podoba :(. W zupełności zgadzam się z moimi przedmówcami. Ćwicz dalej, a zobaczysz, że za każdym razem będzie ci lepiej wychodzić. Powodzenia! :)

Vanitas
18.01.2010, 14:39
ej jak się te zdięcia włączyły

Cud na forum! Podziękuj lepiej Liv :>

'Muj' pisze się przez 'ó'!
'ogrudek' też przez 'ó'
I lepiej, by wyglądało jakbyś napisała 'Rzuty' zamiast 'widok' no ale nvm

Co do samego domu:

Trawa zbyt odcina się od otoczenia, bryła nieciekawa, to samo z ogrodem. RÓŻOWE DRZEWA?! : O Bój się szatana! Zdjęcia robione w trybie budowania. Mało drzew. Brak okien z jednej strony domu. Dywan w salonie, mało obrazów, źle dobrane ściany i podłogi, oraz brak drzwi do kuchni :/ to wszystko jest na minus.

Mimo tego dam 4, ponieważ pomieszczenia nie są puste i za to, że już mi brakowało tych maxisowskich 'pierwszych domów' :>

Charionette
18.01.2010, 15:51
Ajaj... Dom jest wręcz okropny. Ogród (jeśli to coś można tak nazwać) jest przerażający...
Nie nie nie dom jest przeokropny.
End.
2/10

laisha
18.01.2010, 16:58
Kuchnia i łazienka, to cłkowita porażka, zresztą, tak jak ogród.
Tak, jak ktoś wspomniał, zbyt maxisowy. Poza tym, źle robione zdjęcia.
Nie podoba mi się.

Mika.
18.01.2010, 18:52
Jeżeli chcesz wiedzieć jakie jest moje zdanie to słuchaj, pod koniec npisałaś, zeyśmy przed dodaniem komentarza przeczytali słownik O.o a ty co? `Ogród` piszed przez `u`, `mój` też.... nie będę tutaj używać brzydkich słów, ale naprawdę, trening czyni mistrza! A co do domu... nie potrafisz ich raczej robić... nie będę się powtarzać, moje zdanie jest takie same jak osób powyżej. Ogólnie? oj słabo, słabo... 2/10 http://forum.thesims.pl/images/icons/thumbsdown.gif

seattle
18.01.2010, 19:12
Brzydki, okropny i paskudny począwszy od brzydkiej bryły, poprzez kuchnię bez okien aż do, jeśli tak można to nazwać, ogrodu. Odechciewa się nawet opisywania wszystkiego po kolei.

A te różowe brzozy to spore przegięcie. Dawno nie widziałem czegoś tak okropnego.

Z czystym sumieniem 1/10

Charionette
18.01.2010, 19:17
Mika_Cute^^ to na dole to dopisek od Liv do autorki :P

Iminashi
18.01.2010, 19:24
onie, ten dom wyglada jak robiony od niechcenia
a rozowe drzewa sa hmm... interesujace O_ o

Esterkaa
25.01.2010, 18:52
Sorry za to ale TRAGEDIA.
różowe drzewa:O matko...
1/10

Sherlock
26.01.2010, 15:25
Wybacz, ale nie podoba mi się. Pokrycie ścian od zewnątrz wygląda okropnie, a zdjęcia ukazujące pokoje są źle zrobione. Ściany niskie i w ogóle. Oceny nie dam, żeby cię bardziej nie urazić ;P