PDA

Zobacz pełną wersję : Współlokator

inoue
21.01.2010, 13:16
Mam taki problem, a mianowicie nie mogę mieć współlokatora. Ofc mam osiedlowe życie, ale kiedy klikam na komputer albo telefon, to nie mam takiej opcji. Co jest nie tak? (a, i nie mówcie o reinstalce bo taki sam problem miałam już wcześniej, a od tamtej pory instalowałam simsy mnóstwo razy ; ))
Z góry tnx ; )

Björk
21.01.2010, 14:04
Bo może masz komputer i telefon ściągany z netu i nie przystosowany do nowego dodatku?
Poza tym współlokatora można mieć tylko na parcelach osiedlowych.
A może masz jakiś hack, co psuje tą opcję? Wtedy wywal wszystko z folderu Download i zobacz czy działa...

inoue
21.01.2010, 21:04
Już o tym wczęsniej myślałam, ale specjanie kupowałam maxisowski komputer i telefon, i nadal nic. InSIMinatora nie wrzucałam, bo mi psuje przyjemność grania, żadych innych hacków także. Bez ściąganych dodatków różnież sprawdzałam - nadal to samo.
a, i wiem o tym że na osiedlowych tylko, ale tam również nie ma takiej opcji, ja mam zawsze pecha z simsami : P

Mermaid_
21.01.2010, 22:05
A może masz za dużo osób w swojej rodzince? Co prawda, nie wiem, czy jest jakiś limit (np. 8 osób i nie można mieć współlokatora), ale trzeba szukać nawet najbardziej dziwacznych rozwiązań xD.

M...:)
22.01.2010, 08:39
No właśnie... Mermaid dobrze mówi...:) a może masz sima w ciązy? Bo to też taka opcja odpada:) A pozatym nie jestem pewna.. ale współlokaora można mieć chyba TYLKO jak się mieszka w bloku:) a nie w domu. spróbuj:)

Girl126ps2
22.01.2010, 09:35
Zaprzyjaźnij się z kimś i daj żeby się wprowadził i po kłopocie.

inoue
22.01.2010, 13:20
@Mermaid - mam JEDNĄ osobę, więc to raczej odpada ;)
@M...:) - Mieszkam w bloku, co już chyba pisałam, simka nie jest w ciąży.
@Girl126ps2 - Jakbym chciała żeby sie ktoś wprowadził to bym tak zrobiła, między wspólokatorem a takim lokatorem którym nie muszę sterować jest subtelna różnica ;)

Björk
22.01.2010, 15:08
No to zainstaluj łatki do gry (do wszystkich dodatków jakie posiadasz...)

do pobrania ze strony www.thesims2.com > zakładka Help > zakładka Patches

inoue
23.01.2010, 19:51
mhm, spróbuję, tnx wszystkim ^^