PDA

Zobacz pełną wersję : spelnienie zyciowego pragnienia

mapet1111
21.01.2010, 22:23
czesc! pisałam juz o tym do kilku osób ale kazdy ma inne zdanie na ten temat:
Mam The Sims 2.
moje małżeńswto simów ma oboje aspiracje życie rodzinne.
Jako główny cel do osiągniećia STAŁEJ aspiracji platynowej muszą mieć 6 dzieci, która to wexmie ślub.
Jedno dziecko jest ich własne a 5 adoptowałam- bo tak szybciej. Zaznaczam ze gram bez kodów.
Troche mi to zajeło ;D ale pożeniłam ich wszystkich i aspiracja żony i męża ani drgnie.
O co chodzi???
Moje pytanie jest takie, jaki jest powód- Czy powodem jest rzeczywiście to że to nie ICH BIOLOGICZNE DZIECKO?? Przecież w związkach rodzinnych te dzieci wyświetlaja sie jako rodzina - ich własna...
dzieki za odpowiedzi

M...:)
22.01.2010, 08:46
hm.. dziwne. Powinno wszystko chodzic jak w zegarku;/ a może spróbuj zrobic sobie taką 'próbną' rodzine z 5 dzieci i ożeń lub powydawaj je za mąż... wtedy sprawdzisz czy to chodziło o adopcje czy o biologiczbe dzieci... a jeśli ta rodzinka będzie miała inne pragnienie zyciowe.. to zmieniaj aspiracje taką maszyną do zmieniania aspiracji. znajdziesz ja w nagradach. kod na punkty aspirationpoints i wpisujesz ilośc punktów. np. aspirationpoints 20000.

dareczka84
22.01.2010, 10:00
U mnie z aspiracjami też pojawia się problem, babcia i dziadek marzą o wnuczku, na drugiej parceli ich córka rodzi dziecko, a u nich nic się nie dzieje...
A czy para Twoich simów była na wszystkich ślubach? Może to od tego zależy...

Searle
22.01.2010, 10:33
A może chodzi o to, że śluby dzieci i narodziny wnucząt muszą odbywać się na tej samej parceli, na której mieszkają te simy?

M...:)
22.01.2010, 10:38
ja miałam kiedys sims który chciał żeby miał ileś tam wnucząt... no i jak mi urodziło sie na innych parcelech nowe pokolenie to wszystko grało.....:) może macie jakieś blędy w grze...

dareczka84
22.01.2010, 13:02
Być może, da się bez tego żyć, nie ma co płakać ;)