Zobacz pełn± wersję : Thesims
Ciekawa jestem co WAS denerwuje w thesims gwiazda?? Bo mnie to wła¶ciwie zdobywanie przyjaciół oraz ten głupi wielbiciel... Przynosi mi jaki¶ beez nadziejne róże przeszkadza, fotografuje dom.
Podobnych tematow juz bylo MILLJONY! Opcja szukaji juz ;)
Za stary kamerdyner :blink: ? Nie rozumiem :blink:
Ja problemów W the siem Gwiazda nie mam ale wkurza mnie ten Wierbiciel łazi za mn± ,a le kamerdyner jest dobry bo go czas w morde tak sie postepuje z takimi.
Ja mam problem z "o¶wieceniem" showbiznesu (czyt. zostaniem gwiazd±). Zatrzymuję się na trzech gwiazdkach i nie mogę i¶ć w górę! :angry:
Ciao
Dominika100000
07.06.2004, 10:52
A mnie denerwuje pare rzeczy w simsach
1.Zawsze do każdego domu przychodzi tan sam stary kamerdyner.
2.Zdobywanie przyjaciół rzeby zostać gwiazd± jest całkowicie bezsensowne.
3.Wybiegi sejsje zdjęciowe.
4.Zauważyli¶cie,ze niektóre simsy maja w dzielnicy showbiznesu inne ciuchy niż te w które mozna ubierać naszych simów do domu np.długie spodnie płaszczyk i szal owinięty w około szyji,albo taka bluzka tylko z zapink± na szyji i długie spodnie,albo jest taki ciuch dla faceta czarne spodnie do kostek czarne buty czarna bluzka na ramionczach z tak± czach± z przogu a jego ręce s± całe wytatułowane.
Marilyna
07.06.2004, 11:13
Mnie najbardziej denerwuje "WIELBICIEL". Drażni mnie bardzo :angry:
C*H*O*M*C*I*O
11.06.2004, 08:51
Ja się zatrzymałam na 05 gwiazdki i nie wiem jak dalej można zdobyć następne 05 gwiazdki.Może kto¶ ma 5 gwiazdek i by mi powiedział co trzeba zrobić po kolei?Plisek!
Mnie denerwuja wielbiciele....I ze kradna nagrody jak sa.. ^_^ ^_^ ..Byla z milin tych tematow.. ;)
Little_Girl
11.06.2004, 12:36
najgorszy jest wielbiciel, łazi wszędzie za tob±
gdzie się pójdzie to i tak się go spotka, wkurzaj±ce
Originally posted by C*H*O*M*C*I*O@Jun 11 2004, 09:51 AM
Ja się zatrzymałam na 05 gwiazdki i nie wiem jak dalej można zdobyć następne 05 gwiazdki.Może kto¶ ma 5 gwiazdek i by mi powiedział co trzeba zrobić po kolei?Plisek!
Tu (http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=1174) jest solucja. Powodzenia! Mnie nic nie denerwuje (ma sie te stalowe nerwy -_- )
Mnie bardzo denerwuje wielbiciel..... zawsze go usuwam ,a le juz mnie to wkurza i juz w simsy nie gram bo czekam na the sims 2 . Nie lubię jak mi wielbiciel kradnie nagrody ! Mimo że mam alarm , powinno go łapać , a nie że on to nie złosziej !
On nie jest złodziejem. Wystarczy dać specjalne dzwi dla gwiazd do pokoju gdzie masz nagrody, to ci nie ukradnie, bo przez te drzwi mog± przechdzić tylko gwiazdy.
C*H*O*M*C*I*O
12.08.2004, 20:56
Zonq
Jakie to drzwi???
No s± takie... Gdzie¶ na forum przeczytałam... Chyba gdzie¶ tu (http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3145&st=165)
S± takie drzwi!!! Poprostu w trybie budowania (F3) trzeba nacisn±ć na drzwi i tam powinny być ale je¶li nie ma to s± tylko w Centrum Show Biznesu!!
Ja stawiałam na Fanatycznego Wielbiciela, lubię to, że skacze na mój widok i podziwia mine, ale łazi zamn± wszędzie chciałam w domu postawić "Drzwi Gwiazd" ale ma męża, który jest generałem, ale nie przejdzie więc przebolałam.
marta_simfanka
02.07.2005, 11:32
mnie denerwuje:
1.fanatyczny wielbiciel
2.nie znosze ¶piewać,lecz lubie piosenkarki
3.jest za mało gwiazdorskich ubrań(jest ich chyba...7...MAŁO!!!)
to już wszystko,the sims gwiazda oceniam na 8,5/10
:( :( :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.