Zobacz pełną wersję : problem z wyprowadzka
otoz mam problem z wyprowadzka poszczegolnych simow. moge kogos wprowadzic, moge wyprowadzic ale tylko cala rodzine. jak klikam na przeprowadzke dajmy na to dwoch simow to ciagle pokazuje sie "przetwarzam"... i tak w nieskonczonosc. to samo jak uzyje opcji "podziel rodzine". czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac?
nie mam zadnych hackow czy dodatkow z internetu jakby co. mam podstawke + podroze.
Tzn. próbujesz ich przeprowadzić przez edytor miasta czy przez telefon?
i tak i tak. za kazdym razem laduje "przetwarzam" az szlag mnie trafia i wylaczam gre menedzerem zadan.
Centa, ja tak miałam, ale z wprowadzeniem/ połączeniem simów z moją rodziną.
Zdarzyło się to po zainstalowaniu WP, jednak gdy pobrałam następną łatkę problem zniknął, ale domyślam się, że posiadasz wszystkie aktualizacje.
Starlight
19.02.2010, 11:12
centaurea_cyanus - Może być,że twój komp jest przeciążony.
Podaj parametry.
Pamiętam na starym kompie brakowało mi czegoś i było tak samo.
problem z tym, ze wczesniej tak nie bylo, dopiero przy ostatniej rodzince cos sie schrzanilo :{
Też tak mialam, to jest bląd z rodzinką bo u innych mi dzialalo a tu tez nie, ja zrobilam tak, ze przeprowadzilam mniej wiecej polowe rodziny i pomoglo potem oczywiscie ich zlaczyc kodem .Mam nadzieje że pomoże :D
no wlasnie sek w tym, ze nie moge podzielic rodziny... i nie chce ich laczyc bo sa zlaczeni=/
Mi chodzi o przeprowadzke ze np jak sie wybiera sie kto ma sie wyprowadzic to wybierz ze trzy osoby a potem znowu trzy i ich zlaczyc kodem :DJesli nie zadziala to nie wiem
przeciez napisalam, ze nie chce ich laczyc, tylko rozlaczyc i nie moge XDDDDD
Miscreave
19.02.2010, 21:05
A dzieje się to tylko w tej rodzinie czy też w innych? Może spróbuj całą rodzinę przeprowadzić do innego domu, a gdy się przeprowadzą, wybrane simy przeprowadzić za pomocą telefonu?
(wybaczcie że co chwila powtarzam słowo przeprowadzka xDD)
nie wiem, gram tylko jedna... probowalam tak, niestety sie nie udalo :{ sprobuje jeszcze stworzyc byle jakiego sima, zaprzyjaznic sie z rodzina i zaproponowac przeprowadzke a potem tamtego usmiercic :| ale nie wiem czy sie powiedzie, sprobuje jak bedzie mi sie chcialo grac, poki co mi sie odechcialo
U mnie ten problem naprawilo dopiero zainsalowanie NA. Nic nie pomagało a aktualizacje miałam wszystkie i zero nieoficjalnych dodatków.
U mnie też tak było. Problem rozwiązało zapisanie kopii rodziny wraz z domem (chyba opcja "publikuj") następnie zmiana aktywnej rodziny. Potem usunąłem całą parcelę i w tym samym miejscu umieściłem "kopię". Od tej pory nie ma już problemu z wyprowadzką. Jedyny mankament tej metody to utrata wszystkich związków i znajomości.
nie wiem, gram tylko jedna... probowalam tak, niestety sie nie udalo :{ sprobuje jeszcze stworzyc byle jakiego sima, zaprzyjaznic sie z rodzina i zaproponowac przeprowadzke a potem tamtego usmiercic :| ale nie wiem czy sie powiedzie, sprobuje jak bedzie mi sie chcialo grac, poki co mi sie odechcialo
sprobowalam niestety nie pomoglo... najprawdopodobniej niedlugo odinstaluje ts3 i wroce do dwojki, bo ta gra i jej bledy niesamowicie mnie wkurzaja.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.