PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem gry - nie dotyczy folderu Downloads

Rademenes_
25.02.2010, 18:32
Wiem, że temat był powtarzany kilkakrotnie, jednak odkryłam następującą rzecz - gra uruchamiała się (testowałam różne foldery z dodatkami w Downloads) aż nagle przestała się uruchamiać. Nie pomogło też usunięcie dodatków z folderu Downloads.
Co może być przyczyną? Jeśli to jakiś program blokuje grę, to jaki to może być? GG i antywirus są wyłączone.

misterio
02.03.2010, 21:40
Przestala sie uruchamiac, czyli co konkretnie? Wyskakuje jakis blad?

Rademenes_
03.03.2010, 10:50
Nie wyskakuje właśnie. Pojawia się to okienko, przez które się ją uruchamia, chwilę obraca płytę w napędzie i cisza. Czyli objaw standardowy.

Niestandardowe jest to, że czasem pojawia się komunikat, aby włożyć do napędu oryginalną płytę-a płyta jest oryginalna i znajduje się w napędzie. Mam ją krótko, więc nie jest porysowana ani w jakiś sposób zniszczona.

MarekS
03.03.2010, 11:06
Jeżeli domaga się płytki, która już jest w napędzie to być może masz jakiś program emulujący napęd np. Daemoon, Alcohol itp
Na stronie EA Games przeczytaj co ewentualnie trzeba zrobić:
http://eapo-new.custhelp.com/cgi-bin/eapo_new.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=aMuw-VVj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_faqid=22285

Rademenes_
08.03.2010, 17:33
Udało mi się uruchomić grę bez wyrzucania Deamona - wystarczyło wyczyszczenie lasera w napędzie. Póki co gra działa (odpalałam ją kilka razy) i mam nadzieję, że tak pozostanie.

Może komuś kiedyś przyda się ta informacja ;).