missy11
28.02.2010, 22:25
Od jakiegoś czasu problemem jest brak w moich lustrach odbicia. Zamiast tego jest niebieska tafla. Dodaję, iż nie używałam nigdy kodu na to, aby odbicie znikło. Poza tym odinstalowałam wszystkie części gry i zainstalowałam od nowa. Robi się to samo. mam wprawdzie ściągniętych wiele obiektów z internetu, ale problem jest bez względu na to, czy są podłączone do gry czy też nie.
Czy to może być jakaś wina błędu systemowego? Bo na drugim kompie wszystko jest w porządku...
Dodam tak na marginesie, że znikają mi inne rzeczy, np. broda św. Mikołaja ze stuffu "Zestaw Świąteczny", pomimo dodatek iż jest zainstalowany. Czasem znika cały interfejs (robią się czarne kwadraty), a w trakcie gry znikają poszczególne przedmioty już kupione.
Czy to może być jakaś wina błędu systemowego? Bo na drugim kompie wszystko jest w porządku...
Dodam tak na marginesie, że znikają mi inne rzeczy, np. broda św. Mikołaja ze stuffu "Zestaw Świąteczny", pomimo dodatek iż jest zainstalowany. Czasem znika cały interfejs (robią się czarne kwadraty), a w trakcie gry znikają poszczególne przedmioty już kupione.