Zobacz pełną wersję : wampiry
mam pytanko czy w simsach 3 są wampiry i jak mogę stworzyć alco mięć wampira w rodzinie podobno na innym forum czytałem że trzeba pójść do muzeum albo na cmętarz albo kiedyś niewiem czy pamiętacie był kod boop czy on działa w sims3
W trójce nie ma wampirów tylko mumie, które znajdziesz w grobowcu.
Charionette
21.03.2010, 09:48
Jest w sims3 kod boolProp wpisuje się go tak jak w dwójce tylko bez boolProp ;)
testingCheatsEnabled true
Niestety w The Sims 3 nie ma wampirów... Jedyne istoty, które nie są Simami, a można nimi grać to duchy i mumie.
jak w simach 3 uruchomic ten kod boolproptestingCheats enabled true bo jak wisuję bez bool prop to klikam enter i jest ale jak klikam wszit to nie ma angielskich chociaż z jednego filmiku wiem ze działa ten kod
w trojce nie ma zadnego boolprop. Wpisujesz samo testingcheatsenabled true a ten kod nie daje efektow aż takich jak w 2. I wszystko jest po polsku.
AlicjaJulia
21.03.2010, 15:14
Może niepotrzebnie robisz odstęp między testingcheats a enabled? Spróbuj jeszcze raz i klikasz shift i lewy, nie prawy (jakby co) przycisk myszy ;)
Okej, a czy wpisanie kodu może powodować błędy jak w The Sims 2?
Okej, a czy wpisanie kodu może powodować błędy jak w The Sims 2?
Ja kiedyś używałam opcji Teleportuj się tutaj przez cały czas pobytu mojej simki na wakacjach, bo męczące i czasochłonne było chodzenie po otoczeniach wakacyjnych.
Po powrocie do domu postanowiłam upiększyć ogródek mojej simce i kupiłam krzewy kwiatowe, które po jakimś czasie zaczęły się rozmazywać - robiły się z nich takie kreski.
Nie wiem, czy to akurat był błąd spowodowany kodem, ale od kiedy nie używam tego kodu kwiaty się nie rozmazują.
Aha, dzięki Searle... Przezorny zawsze ubezpieczony. Dobrze wiedzieć, że lepiej nie nadużywać kodowego przywileju.
Również miałam błąd po kodzie, mianowicie nie można było przyrządzać posiłków, jedynie "zjedz coś na szybko" oraz nie otwierało się drzewo genealogiczne.
Aquamenti
29.04.2010, 15:19
Wracając do wampirów...to może chodzi Ci o Simów o niebieskiej skórze? Bo jeśli o nich to wystarczy zmienić kolor skóry przy tworzeniu, ale to nie daje żadnej funkcji.
PoZmrokowiec
20.08.2010, 18:15
Wampiry będą w dodatku Po Zmroku. W Downtown napewno będą po nocy błąkac się jakieś wampirki.
Lady_1999
19.06.2011, 16:17
Teraz już są w po zrmoku
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.