PDA

Zobacz pełną wersję : Niechciana ciąża

Psychosis
30.04.2010, 19:38
Więc mam problem.
W mojej ulubionej rodzice Marcepan simka zaszła w ciąże.
Nawet nie przemyślałam wydatków.I niestety.
Gdy obliczyłam nie stać mnie na akcesoria dla bobasa.
Samego dziecka i tak nie chcę.
Czy da się usunąć ciążę?
Nie używam kodów.

Gold_Chocolate
02.05.2010, 12:25
A może niech ona urodzi bobasa i potem się nim nie zajmuje ? Dziecko zabierze opieka społeczna a Ty będziesz mieć spokój .

Kamis
02.05.2010, 12:36
Albo zabić O_O

L. edit: dzieci nie można zabić.

Dreamesse
02.05.2010, 18:40
Jeżeli nie chcesz dziecka i nie chcesz kodów, to może ściągnij inseminatora ? Zapisuje się do tak samo, jak inne dodatki z sieci. Potem dajesz na edytor prokreacji i wybierasz opcję "Usuń ciążę" i po problemie ;)

Remus Lupin
02.05.2010, 19:19
A ja proponuję takie rozwiązanie.

Jak ona urodzin dziecko

wpisz boolprop testingcheatsenabled true poczekaj dwa dni jak się stanie małym dzieckiem kliknij małym dzieckiem, z shiftem i wybiesz death rodney death creator i po kłopocie możesz sprzedać grób

Ja tym sposobe zabiłe dwa niechciane ufoki ponieważ moj sim zbyt długo gapił się w teleskop szukając ufo(interesuje się nauką).

Kamis
02.05.2010, 19:29
-.- można zabić. Pożar/utopić ...

Liv
02.05.2010, 20:18
@up: NIE da się. A jeśli się mylę, to mi to udowodnij.
(przypominam, że rozważamy sprawę małe dziecko/niemowlę)

@Remus: ale boolprop to kod, więc Twoja rada może się na nic nie przydać, jeśli autorka się uprze.

Kolejna opcja: SimPe. Usuniesz nie tylko dziecko (jak już się urodzi ofc) ale i wspomnienia z nim związane ; D EDIT: A nie! Samą ciążę też się da :)
Osobiście do usuwania ciąży używam InSimenatora albo Inteenimatera (jak ten pierwszy nie zadziała, używam drugiego i wtedy już na bank po sprawie, tylko czy wtedy nie jest to traktowane jako poronienie...)

avenly
02.05.2010, 21:10
jeżeli za pomocą inteenimatera wybierzesz opcje zakończ ciąże, a nie poronienie to po prostu simka przestaje być w ciąży i nie żadnych wspomnień z tym związanych.