PDA

Zobacz pełną wersję : Usuwanie dodatków

Deppka
04.05.2010, 15:12
Witam. Mam bardzo dużo dodatków z internetu. W folderze "Downloads" jest ich bardzo dużo i nie sposób jest ich odróżnić.

A w grze jest taka ikonka "kosza" np. w meblach i fryzurach - to chyba też można usunąć dzięki temu jakiś dodatek ściągnięty ?
I moje drugie pytanie jest, czy jeśli usunę, np. jakąś kanapę w grze, to czy ona zniknie z folderu Downloads ? Czy nadal tam będzie zalegać, a owy przedmiot będzie niewidoczny tylko w grze?

misterio
04.05.2010, 16:25
Tak, dzieki tej ikonce "kosza" usuwasz przedmioty z gry.
Co do drugiego pytania, to nie wiem, nie sprawdzalam, ale raczej usuwasz tez z downloads, no bo zawsze to co jest w tym folderze, pojawia sie w grze.

Sandy
04.05.2010, 18:46
Jeśli usuniesz ją w grze to znika również z folderu downloads.

Deppka
08.05.2010, 14:41
Ok, bardzo dziękuję za pomoc. Ruszam do czyszczenia gry ! xD

kotecek
19.05.2010, 20:58
Ja mam specjalny program zaznaczam to co chcę usunąć i on usuwa mi te elementy, ale lepiej przez grę bo wiesz co usuwasz...

zelkam
20.05.2010, 06:55
To nie łaska powiedzieć co to za program ?

Clean Pack Installer - wpisz do google
Dzięki temu programowi możesz przeglądać pobrace rzeczy z folderu downloads, zaznacza które nie działają lub są szkodliwe i w ten sposob możesz je łatwo usunąć.

Nelia
20.05.2010, 09:32
Kiedy czyściłam za pomocą tegoż programu to mi wyszystkie dodatki z folderu downloads usunął. Dlaczego tak się stało? Co źle zrobiłam?